I morgon bär det av!

Idag har det varit fullt upp. Herre min ge vad saker man har. Inte sant alltså vi packar som tokar ändå kommer det mer saker fram. Nu är iallfall Noahs rum och köet helt urplockat. Vardagsrummet är också lungt där står mest kartonger och möbler kvar.
Imorgon bär det av iallafall. Vet inte när jag får internet. Snart hoppas jag! Kanske någon som kommer sakna mig så jag har skrivit det här iallafall :) Haha!

Igår var jag till läkaren för två olika saker! För det första min deppighet som aldrig vill ge sig. Ibland är det bättre än andra gånger. Men jobbigt är det. Är ständigt orolig för framtiden och en massa annat runt omkring. Hade dubbelslag på hjätrat och hög puls, lite högt blodtryck men det var ingen fara sa han  :/. Får veta värdena på blodproverna nästa vecka.  Har fått hjälp nu iallfall för min deppighet. Känns bra!
Sen tog jag upp min förkylning som aldrig ger med sig, och Noahs och mina blåsor. Läkaren konstaterade att min förkylning antaglgen är allergi så jag sk proa ett kortisonnässpray nu och blåsorna var antagligen svinkoppor (!!!). Tänkte på det först men läste här på internet att svinkoppor sällan drabbar vuxna och sätter sig oftast i ansiktet. Jag är ju vuxen och på både mig och Noah har "kopporna" satt sig på fingrarna och armarna! Kostigt det där.

Nu ska vi nog gå och sova så vi orkar flytta i morgon!

God natt gott folk!!

Kommentarer
Postat av: emelie

vad spännande. lycka till med flytten & godnatt :)

2008-04-27 @ 00:09:59
URL: http://emelieisaksson.blogg.se
Postat av: mela

jag kommer sakna dig! Hoppas du är tillbaka snabbt, snabbt!

2008-04-27 @ 10:53:13
Postat av: Sandra

Åh vad jag hoppas att ni kommer att trivas nu! Härligt att du fick hjälp mot deppet, inte roligt :-( Svinkoppor var det första jag tänkte när jag läste om era blåsor, har hört flera som får dom på händerna. Hoppas det fixar till sig med internet så att vi får se/höra hur det går! Kram!

2008-04-28 @ 08:28:29
URL: http://www.zandrisens.blogg.se
Postat av: Anna

Lycka till med flytten!!

2008-04-28 @ 09:34:55
URL: http://tildafreja.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0