Smått & Gott

Min blogg bara krånglar idag... morr!!
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Händer inte så värst mycket i mitt liv. Veckorna går i en väldans fart. Står ju inte på förns vi ska fira våran likla 1 åring.. Han reser sig och går runt möbler ibland. Han står även utan stöd lull som det kallas :). Men jag hoppas det dröjer lite innan han går. Min bebis känns redan stor.
Ida då hon babblar på så öronen blöder ibland. Energi är också nåt hon har. Jag blir trött bara av att titta på henne.

På måndag blir huset någon annans. Vi ska skriva kontrakt då. Huset besiktades igår men det var inget fel här inte... Lättad!

Nu måste jag ge mina barn lite mat så vi kan handla sen. Jesper ska tydligen jobba dubbelt :( trist. Inge kul att sitta ensam en lördag. Eller ensam är jag ju aldrig. Barnen har jag ju. Men ja ni kanske förstår.

Så söta nu!
Dom kastar boll tillvarandra eller rullar den. Noah uppskatar verkligen tiden med sin syster! Han blir aldelens sprllig på morgonen när hon kommer smygandes in i vårat sovrum.
Kul nu när dom börjar leka lite smått med varandra!

Nej mat var det ju!! Byye!!


Min lilla underbara tjejNoah tog några stöpplande steg med vagnen... :D!


Mysig Påsk!!

Idag är det annandag påsk och vi är tillbaka i falun. Har varit i avesta hla helgen. Har varit skönt... Blir ju knäpp utav att sitta här och fundera på hur hösten blir. Om jag bara kunde sluta tänka.
Ska jobba i kväll. Vad gör man inte för lite extra pengar och lite sparade dagar. Idag får jag ju faktiskt storhelgs Ob. Det är ju inte dumt. Även om den inte är så hög så är det ju mer än ingenting.

Helgen då?! Det har varit trevlig. I fredags stannade vi först till i säter för att hälsa på barnens farfar och "farmor" det var trevligt. Ida fick sig ett påskägg. Sen åkte vi till avesta. Där vi stannade hela helgen. i lördags var vi till horndal. Hela släkten på pappas sida var där. Kul att träffa Caroline händer ju inte så ofta tyvärr. Ida och Cassiopeia var det fart på hela kvällen..
Igår var vi hem till Tarja på mat det var gott. Vi var en hel del där också. Ida fick godis på alla ställen "lördag hela helgen" :)...

Nej nu måste barnen sova en skvätt...  Ska göra en enkel lunch sen blir det jobbet!!

Vill inte... Tycker inte om att vara överlöp...


Pliiis...

Låt det gå vägen nu då... Synd att man inte tänkte längre när man var yngre... Ung och DUM!!

Skriver ny blogg i morgon!!

Förkyld Noah!

Idag är det dags för visning igen. Jag ska plocka ihop lite här hemma som vanligt nu för tiden. Noah har blivit så väldigt örkyld han hostar och snorar. Natten var lite jobbig :(.
Hoppas han blir piggare till påsk så vi kan åka till Avesta. Men det ska han nog bli.

Igår fyllde Elin 4 år så vi var där på lite kalas. Det var trevligt!
Ska hem till Linda idag också. Hon har dunnisparty. Har varit en massa partyn den här månaden :). Får se om jag hittar något att köpa. Noah är i stort behov utav kläder. Han växer så fort. Vet knappt vad han har för stl men det är väl 74-80 som sitter bäst. Ida har ju 86 på vissa byxor snart kan dom ha samma stl. Ojoj!!!

Nej jag måste sätta igång nu. Nu vil vi ha huset sålt. En familj är iallfall intresserade. Så det känns skönt! Sålt blir det. Men för hur mycket?! Hoppas besiktningen som dom gör går bra :o...

Kraaam
!

Tusen bitar...

Min framtid gick precis i spillror. Kommer bli kvar hos Carema för alltid. Uuusch varför kan det inte bara vara lätt?! Vill inte tillbaka till mitt jobb. Giv mig styrka och ett nytt jobb. Dagtid gärna!
Känner mig så ledsen och nere nu :(...


...

En kväll på akuten...

Mamma släck soooleeeeen.... Det vaknade jag till idag! En dotter med måttligt bra humör. Förkladade att mamma kan inte släcka solen. Då bröt hon ihop. Hon stör sig fortfarande på solen.

Igår kväll hamnade vi på lasatettet. Jag och Ida som skulle ha en myskväll med Chips och dip. Vi fick sitta i väntrummet på akuten och titta med en massa hostande och snörvlande människor.
Vi hamnade där bara för att Noah ramlade ner från sänge i går fm. Allt var ganska bra hela dagen. Men sen började jag faktiskt märka att han inte var sig lik. Lite slöare och aptiten var inte som den brukade. Ringde och hörde med rådgivningen och dom tyckte det var bäst att kolla upp. Han har ju ett stort blåmärke i pannan ett på kinden och slagit upp näsan lite. Så kan det gå när man vänder ryggen till en sekund. Men boven i dramat var hans syster som berättade stolt att hon knuffa Noah på golvet.

I torsdags hade vi visning på huset. Ett par lämnade intresseanmälan på en gång. Hoppas det blir nån mer så en liten budgivning blir av. Men vi är ju rätt nöjda med utgångsprset också!
Som vi städade och höll på här hemma. Men det gick bra. Fint och rent blev det också.

Noah han kryper på riktigt nu iallafall. Jagar bollar som en hund :).

Blit inte mer än så här nu är Noah arg... Byyye

Lilla Noah blir 8 månader idag


image97   image99


 
Lite bilder på mina sötnosar!!

Dyr klassfest!

Gör ett nyt försök då. Skrev en blogg igår man den bara försvann. Tappade lusten att skriva igen.

Jagvar iallfall på klassfest i helgen. Ganska besviken är jag!
Jag har betalat 395 kr för den kvällen. Vi fick en värde check på 40 kr som vi skulle få dryck för.
Dom där 40 kr fick vi ge för att ens få en välkomstdrink. Den kostade alltså. Sen kom maten. Förrätten var okej. Det var toast skagen. Jag fick samma eftersom jag sagt att jag åt fisk. Sen kom min varmrätt. Ni kommer inte tro det är sant. Jag fick fiskbullar, kokt potatis och sås. En halv tomat och en basilika kvist. Dom andra fick inte heller nå vidare god mat. Så vi skämtade om att kaffebuffén var stor så vi kunde bli mätt på kakor iallafall. Men kaffebuffén bestod utav en slät kopp kaffe. Ingen kaka eller nåt annat till. Inte ens te hade dom. Jag dricker ju gärna inte kaffe. Drycken till maten kunde tydligen inte heller ha ingått i det priset. Dom måste ha blivit rika på den kvällen. Vem som helst kom in i lokalen och musiken som skulle vara en DJ såg jag inte skymten utav. Musiken skulle även vara anpassad efter det år vi gick ut men det var den inte.
Det var ju trevligt att träffa dom få som kom iallafall. Men för 400 var det en dyr kväll. Hade nog ätit godare hemma.

Minns inte ens vad jag skrev mer i bloggen. Det var någonting om barnen. Jaja!!

På torsdag blir det iallfall visning. Huset har legat ute på hemnet i en vecka och det är redan 6 st som vill komma på visning. Roligt! Så nu måste vi plocka och dona så det ser snyggt ut.

Huvudfoting!!

image96


Måste visa den fina "huvudfotingen" som Ida gjort. Hon satt på öppnaförskolan igår och målade. Medans dom andra barnen tröck mönster med äpplen så ritade Ida en gubbe... Till och med hår har han fått ;).
En sån sak gör mamma stolt!!

Noah tar sig fram som ett skott nu.Han ålar, hasar sig fram på rumpan, rullar och kryper. Sen sätter han sig själv nu för tiden också. Han är stor nu min lilla kille!!


Idag ska jag på klassfest! Det är 10 år sedan jag slutade 9:an i år. Får väl se hur det blir. Spännande!!
Jag och barnen åker till Avesta i eftermiddag sover där i natt!

....Byyyye...

Mina två små hjärtan!!

Igår fick vi våran syskonvagn såld. Det var inte speciellt svårt. Hur många som helst som hörde av sig. Trodde den skulle vara lite svårsåld efter som den var röd men inte det!
Noah ska nu mer åka en Brio Tridem. Visseligen framåvänd men det har han gjort i syskonvagnen också. Det går nog bra. Han är ju rätt stor nu ändå.
Just nu sover Ida lite hon var så väldigt trött. La henne en stund innan vi åker ner på stan. Ska till babyproffsen och kolla på en ståbräda så hon slipper gå jämt.
I morse badade mina små hjärtan tillsammans. Så roligt dom har. Det var meningen att bara Ida skulle bada men hon ville så gärna att Noah skulle vara med. Hon blev så besviken när jag sa att Noah inte skulle bada. Men så tänkte jag varför inte.. Det dumma är ju att Noah vill resa sig i badkaret. Det är halt och han bara halkar omkring där i karet :)...

Nee nu ska jag sätta mig på golvet och leka lite med Oa...

image91

Ida i badet!

image92

Noah i badet!

         

Hur kan det göra ont att älska någon så mycket?!

Mary Kay!!

Idag har det varit en bra dag. Vi har tagit det lungt. Var till mäklaren och skrev på dom sista pappren så nu väntar vi bara på att huset ska komma ut på hemnet.
Ska bli kul att se hur många som är intresserade utav vårat hus. Jag hoppas det är fint nog för folk. Jag är ju tyvärr inte den bästa på inredning och sånt där. Det ska ju vara så snyggt och fint när man har visning för att visa den fina sidan utav huset. Men det är det värt. Jag gör så gott jag kan :)!

Hade Mary Kay kväll och det var trevligt. Lite synd att jag inte tänkte på att ta det en timme tidigare så Lin och Sandra inte hade behövt stressa :(.
Köpte en handkräm. Tycker det är bra produkter. Men får prata med Marit på öf om jag kommer på att jag vill ha nå mer sen.

Nu är det väl dags att sova snart! Barnen sover sött sen länge nu :)!

Natti natti!!

Söndag

Ojoj nu sitter jag framför det där singing bee igen. Men jag bara stör mig på hur folket är. Helt hysteriska!

I morgon ska jag har Mary kay kväll. Jag hoppas det ska bli trevligt. Får se om man har råd att köpa någoting då. Det är ju ganska dyra produkter men väldigt bra också. Har ju varit på me&I party också. Nå ja!

Ihelgen ska jag åka till Avesta alldelens alldelens ensam. Utan barn och Jesper. Tåg dessutom. Mmm har ju lite seperationsångest. Har alltid haft det. Ska ju på klassfest som jag skrivit tidigare. Det blir roligt hoppas jag. Se hur alla är. Undra vilka som dyker upp då. Ska iallafall träffa Malin och Matilda innan. Känns skönt att slippa komma ensam.
Nej nu måste jag ta min lilla nakenfis och sätta på honom blöja och pyjamas. När jag tittade på honom nu så satt han visst upp. Han har alltså satt sig själv min lilla "bebis"...




byyye


RSS 2.0