Ogräs och småkryp.. Urk!

Idag har jag och Noah traskat runt på stan med Linda och Isabelle! Vi åt på den grekiska resturangen och hade en mysig förmiddag innan det var dags för oss att hämta dom stora tjejerna.
När vi kom hem så mös vi lite framför teven innan vi gick ut för att rensa ogräs. Ooh så roligt! Med är det som är det roliga med att ha hs och tomt. Men men det är ju lite rogivande att sittta där med för stora hanskar och se alla småkryp som man förstör för iiouuu...

Min Noah har varit så underbar idag! Så himla glad och nöjd. Skrattat och minsta lilla. Min lilla godbit. På torsdag är det dags för bvc igen. Eller igen och igen vi är inte där allt för ofta. Ska bli spännande och höra vad han väger nu. Han kryper väldigt sällan nu. Det ser så roligt ut när han försöker hinna med i Idas takt. Det går inte riktigt :)!

image149


Sen min lilla prinsessa. Hon väntar med spänning på sitt nya rum som hennes pappa haft sönder. Det säger hon till alla iallafall. Det blir aldrig klart känns det som. Har så mycket att göra plus att Jesper jobbar mycket nu. Men på måndag tar vi en tur till furuvik hela familjen. En liten paus känns inte helt fel.

image150

 Det var mina underbara varelser. Dom är jag mycket stolt över. Brukar fundera på hur det kan komma sig att dom fina barnen blev mina. Min familj ör mig lycklig!!!


Säger ingenting jag ;)... SÅ där glada var vi när det var färdigrensat för dagen! ;)


Natti natti...

Falukalaset!!

Jag sitter här medans Jesper jobbar i Idas rum. Det känns som ett evighetsjobb. Skulle vara så skönt om det blev klart snart. Men det var så mycket som var tvunget attgöras där inne och taket ska vi inte tala om. Ojoj vilket jobb. Nu hoppas vi på att resultatet blir toppen bra!
I helgen var det falukalaset här. Vi var ner 3 dagar lite roligt att gå omkring bland alla människor men efter ett tag känner man att det blir lite för mycket alla trängs och tittar argt på mig bara för att jag har vagn. Nej men jag som är mamma kan ju sitta inne. Varför skulle mina barn få komma ut. Speciellt när det är barnens dag. Tycker man att det är så himla jobbigt att trängas så kanske man inte ska ta sig ner på stan. Alla borde väl veta att det blir mycket människor på liten yta en sån helg, eller?!
Jaja nog om det. Ida åkte iallfall två karuseller hon hade superroligt. Hon var på super bra humör. Helt spidad ;). Så underbart att se henne ha så roligt. Man blir varm inombords :). Noah tyckte det var bra spännande att kolla på alla människor. Så snällt han satt i vagnen har han inte suttit där på länge.

Idag är det ju morsdag. Mmm!! Jag fick en tårta det var gott. Min egen mamma fick en ljuslykta av oss barn!

Nej nu ska jag ta mig till soffan har sån fruktansvärdmagkatarr :(...

Kort till er!

Inte för att jag har haft en allt för händelserik dag. Har faktiskt inte hänt någonting speciellt.
Fick koretn från stjärnfoto idag. Det blev bra Mina barn är ju på korten och det betyder mest!
Nej jag har nog inte så mycket mer att komma med. Marsvinet heter iallafall Saga eller sagan som Ida säger :)...
Bjuder på lite kort istället!!GodNatt "sagan"
Ida och "Sagan"
Noah med tuppkam ;)image148

Syskonen Gullstrand!!

Kattsvin?!

Ja det är marsvin det betyder i Idas lilla värld. Jag har förklarat att det heter marsvin men icke. Hon har iallafall rtt marsvin idag. Hon är såå lycklig. Har suttitoch tittat in i buren men är lite besviken att hon gömmer sig i höet. Liten ch rädd så här i början.

Det är en liten flicka som är någa veckor bara. Namn vet vi inte än. Frågade ida vad marsvinet skulle heta. Hon tänkte efter och börjadebokstavera D.N.A. Hmm tänkte jag och sa till Ida att det kanske var ett konstigt namn. Då tänkte hon lite till och sa 1.4.6.8 hon heta. Jag vet inte jag. Blir nog jag som får leta fram några namn få se vad hon väljer.
Jag äskar marsvin. Det är ett personligt litet djur. Har haft två st tidigare.

Nej nu gott folk ska jag gå från datorn. Har så ont i huvudet.

Natti Natti!!

image144

Pigg Noah trött mamma!!!

Jag hoppas på en bättre natt en den som var. Min käre son väcktoss kl FYRA. Den tiden är inte männsklig. Han hur pigg som helst tittar på mig med sina stooora ögon. Mamma nu ska vi leka! Gjorde lite välling i hopp om att han  skulle somna om men icke. La tillbaka honom i sin säng. Han stog där och tittade på oss ett bra tag men somnade till slut. Vaken åter igen vid 7. Jag är en trött mamma idag! Lät pappan ligga kvar i sängen. Medans jag och barnen gick upp. Vi gick till öppnaförskolan. IDa älskar att vara där. Jag kan sitta och titta på när barnen leker och har roligt, även noah har roligt nu när han kan traska runt :).

Känner mig nog lite gladare och mindre orolig nu för tiden...
-Glöm nog sa läkaren känner du så, så ÄR det så...


Vad är detta???

Förra helgen satt vi ute och solade Ida sprang i klänning barfota i gräset. Noah kröp tätt där efter. Men igår snöade det massor hela dagen. Man blir väldigt deppad. Inge roligt. Vi vill juha sommar nu inte vinter. Man vet ju att det kan komma bakslag men det var inte lite som kom.
Tur att vi inte skulle ut. Vad skulle jag haft på barnen. Vinterkläderna är bortplockade. Det var ju minusgrader. Noah har inte ens några i sin stl.
Snön låg kvar i morse också men solen lös lite så det smälter bort fort. Trodde jag. Klockan är nu strax efter 16 och lite snö ligger kvar. Vet inte om jag tycker att snö och gröna träd passar i hop. Nåja nog om det.

Igår kväll så kom Elin och hennes Fredrik hit. Vi grillade i "sommarvädret" folk trodde nog vi var knäppa. Synd nog fick vi lov att sitta inomhus.
Vi spelade wii och hade trevligt.
Nu ska jag ta hand om min surpuppa ida. Hon tjatar och tjatar sönder mina öron.

image143

Jag gjorde det :)

Idag har jag och Jesper tatuerat oss. Jag var inte alls nervös när vi åkte dit men när jag började närma mig så slog det knut i magen. VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ?!?!?? varför utsätter jag mig för det här snurrade i skallen när jag satt där i stolen och tatueraren fixade skissen på min arm. Sen började surrandet. Huuu!! Men kors i taket så gjorde det inte speciellt ont. Det stacks lite och var mest obehagligt. Men ont kan jag inte säga kansek på vissa ställen men inte så farligt. Nu är det gjort iallfall. Går inte att ångra. Men det är ju mina barns namn varför skulle jag ångra dom? Dessutom får jag plats med flera barn har ju hela armen kvar ;) hehe!!
Ida var tvungen att följa med. Hon skulle vara hos sin faster Marlen men igår kväll fick hon feber som hon även hade kvar i morse. Nu verkar det lite bättre. Noah var hemma hos Madde. Han verkar haft roligt.

image141

Så här roligt hade Ida. Hon sa i bilen på väg dit att hon skulle tatuera in nalle puh. Men när hon väl var där ångrade hon sig och talade om bestämt att hon skulle då absolut inte tatuera sig (faktiskt) som hon lägger till för det mesta nu.


image142

Så här blev resultatet... Nu är det ju svullet och så där. Får se hur det blir när det läkt. Tar någon vecka!...Tatuering...

Är lite nervös här jag försöker inte tänka så mycket på vad jag ska göra i morgon. Jag ska nämligen tatuera mig. Jepp ni läste rätt. Läääskigt. Det blir en liten tatuering på handleden. Barnens namn. Får väl knäppa kort på den i morgon och visa er. Har inte tänkt så mycket på det förns idag. Vad har jag gett mig in på.
Igår kväll var det en bilolycka precis utanför oss på stora vägen. Ida tittade med stora ögon på brandbilarna, polisen och ambulansen. Var iallfall ingen allvarlig olycka. Skönt det. Men så kan det gå om det gå lite för fort.

Min morfar ringde härom dagen och sa att vi fick deras gamla släpvagn. Jättesnällt!!!!!  Så nu är Jesper mycket glad. Hanville gärna köpa ett men jag tyckte det var alldelens för mycket pengar för en sån tråkig sak. Usch usch!! Men nu har han ett iallafall.

Nehe nu ska jag väl hitta på lite lunch till oss här hemma. Men vad. Hatar att göra mat när det inte finns någonting att göra utav.

Ha det bra gott folk :)!
Ojoj nu kommer Noah bärandes på en stor käpphäst! Han stonkar och stönar och låter väldigt irriterad på hästen ;)...

Traskar omkring...

Händer inte så mycket förutom renovering och sånt här. Noahs utveckling går i en rasande fart. Idag har det varit en dag som han mestadels traskar omkring. Han kryper mindre och mindre. Måste köpa riktiga skor till honom. Just nu har han bara ett par "fuskskor" från lindex.
Själv jobbade jag i går kväll. Första gången för carema. Verkar inte vara så många som är positiva till dom. Många nya konstiga regler med både vab och semestrar. Man måste ju ha ett jobb för att överlev men mina barn ska väl inte hamna i sista hand heller. ÄÖr mitt barn sjukt så är det. Kan inte göra så mycket åt det. Man är ju inte hemma för att det är roligt. Vill dom ha sjukintyg så vist kan dom få det. Jag kommer inte ha mindre ont  ihuvudet utav stressen att veta att jag inte får/kan vara hemma. Jaja det blir som det blir. Trivs ju med många arbetskamrater som är kvar.
Nu ska jag hoppa in i en dusch så man får någonting gjort idag också.

Ha de bra!

image140

Det var då det... Nu är dom betydligt större båda två!!Slut på helgen... Igen!!

Nopp det är inte alls lätt  att få nå kort på barnen tillsammans. Har gjort ett tappert försök. I helgen har jag haft syster Sofie här hemma. Lite sällskap va trevligt. Jesper renoverar och renoverar. Lite trist att vara ensam med barnen hela tiden. Men det blir ju fint iallafall. Hoppas jag :).
Annars har helgen varit lugn. Vi grillade igår kväll. Ja jag grillade, var ingen expert på det. Brände lite hihi! Jesper får nog sköta det där i framtiden. Men det blev ganska gott iallafall.
I dag på eftermiddagen så var vi hem till Zandra, Mats och Fredrik fikade och lekte lite. Freddan och Ida tycker mycket om varandra men dom grälar en del :).
I morgon blir det nog en tur till öppnaförskolan har inte varit där på fleeera veckor. Har varit någonting hela tiden. Flytt, förkylningar, svinkoppor mm... Nu hoppas jag på lite tid över tll annat! Har inte ens hunit med att jobba extra.
Nee nu ska jag kolla på parlamentet och slappa i soffan. Alldelens ensam är jag barnen sover och Jesper fiskar!

image139
Så här ser det ut när man tar kort på barnen... Ida kämpar för att få Noah att sitta still. Men hur lätt är det att få en kille på snart 10 månader att sitta slappa av en sekund för att ta kort?! Jaja...

Byyye!!!

Förbaskade rygg

Dagen blev inte som jag tänkt mig. Har så ont i ryggen :(. Vi åkte till city gross och tog kort på barnen iallafall. Får se hur bilderna blev. Barnen skrattade som tur var :).Sen blev det inte mycket mer. Jesper håller på i Idas rum. Det blir det första rummet så hon har någonstans att vara och känna sig trygg.
Vi skulle ju till svedensgård men jag kunde inte i morse ryggen värkte för mycket. Stackars barn. Kom inte ut på det heller. Jaja blir nog bra iallafall...
Nu känns det lite bättre i ryggen. Skönt det!

Noah testar syrrans bil... Det var skoj!!Min sommartjej!!


Renovering pågår i Idas rum!!

28 grader varmt...

Sitter här i lugn och ro med en krypande och klåfingrig kille (lugn och ro???) Sitter iallafall på våran inglasade altan funderar lite på vad man ska göra här. Den skulle behöva målas men vet inte om vi hinner det i år. Har en del annat att göra.
I morgon är stjärnfoto i falun. Måste försöka hinna dit. Vi ska ju till svedensgård också... Sen har vi en hel del annat att göra i morgon. Men det är sista dagen i morgon så jag vill ju dit. Synd bara att Noah har blåmärken som vanligt. Han ramlar ständigt och slår sig.
Nej jag har väl inte så mycket mer att komma med.
Mitt liv är inte så intressant :)!Lite kort... Sofie du trodde väl inte att jag glömt det där kortet! Kanske blir det din studentskylt :)...

Idas bekymmer....

Hmm Ida står på altanen och skriker att hon ska släcka solen. Tycker inte om dig dumma dumma sooolen. Stackars henne i sommar om det blir som dom lovar.
Jesper jobbar kväll så jag och barnen tar det ganska lungt. Försökte läsa bok för dom vi kröp ner i soffan och mös lite men Noah tröttnade efter första raden. Men Ida låg och lyssnade.
Ida har varit på utflykt med dagmammorna idag. Dom tog bussen i morse och var borta hela dagen. Jätteroligt att dom hittar på lite med barnen. Den 2 juni ska vi till furuvik med öppnaförskolan. Det kommer nog Ida älska. Sen ska vi försökata oss till kusinen i stockhol och gå på skansen kanske grönan :). Skulle vara roligt!

Nee nu ska vi nog hitta på någonting att äta. Typiskt att man ska bli hungrig när man inte har lust att laga mat.


Ida och Noah mammas allt....

Idag har vi varit tll IKEA en snabbis. Köpte golv till övervåningen så Idas rum blir klart. Det blir vitt golv på hela övervåningen. Kommer nog bli jättebra! Idas tapet kom idag också. Älskar den.
Noah min "bebis" tar nya steg varje dag. Han traskar på men han tycker fortfarnade att det är lättare att krypa :). Så söt när han stapplar fram.
Jesper är ute i garaget och målar våra utemöbler. Dom var så slitna så vi testar vitt! Billigare så än att köpa nya ;).
Linda, Elin och Isabelle var här tidigare idag. Det var trevligt med lite besök. Nu ska jag planera kök :D... Tänka smart hmm... Blir nog luckorna ståt igen. Jesper gillar dom mest. Så vi är ganska översens.

Satt och kollade på kort idag. På kort då Noah var nyfödd. Kan inte fatta att han varit så där liten han blir ju ett år om drygt 2 månader. Jag har ingen bebis längre. Mina barn är stora nu. Eller storaför mig iallafall. Ida har blivit så himla duktig och förståndig. Fantasi när det gäller lekar osv. Mina barn är Underbara!!


Alvas Dop...

Sitter här alldelens ensam barnen sover och Jesper är och köper mat. Så skönt! Soffan är underbar har hittat min givna plats.
Idag har vi iallafall varit på dop i avesta. Min kusin Jonas döpte sin dotter Alva. Det var ett trevligt dop. Ida hade väldigt roligt med en lite äldre kille dom spran och jagade varandra. Man blir varm i hjärtat av att se henne ha roligt.
Nrvi kom hem så har Jesper rivit tak i idas rum. Under visade det sig vara tätak så vi tar fram det och målar det vitt. Hoppas det blir bra.
Får hennes tapet nästa vecka. Superfin är den. Sen blir det rosa  på resten utav väggarna. Hon vill ha rosa inte lila som hon sa. Hon blir mer och mer medvetom om vad hon vill med färger och kläder. Men jag låter inte henne välja för mycket.
Vi r även köpt tapeter till vardagsrum och vårat sovrum! I hallen nere och uppe blir det nog pärlspont. Sen blir det dags att planera köket. Ganska perfekt att göra det på sommaren då man kan grila osv. Blir bra det! Lägtar efterett nytt kök. Det som finns nu är inte alls min typ. Vill inte laga mat i det köket. Inge rooligt.
Nu ska jag äta!
Kabeln till kameran är ännu inte funnen... hmm jobbigt :/

Flytten avklarad!!!

Dags för en ny blogg kanske. Nu har vi flyttat städat och nu börjar renoveringen. Hämtade våran nya soffa idag känner mig nöjd. Det blir super!!!!
Har iallfall varit några dagar i KAOS även om det gått bra. Kommer lite bider när jag hittat sladden. Den ligger någonstans men vet inte vart.

Noah tar fler och fler steg. Idag tog han 7-8 stag på rad jätteduktig. Jag satt bara och tittade så jag tappade räkningen. Han går verkligen. Vi hade gäster så nu är det fler som sett min guldklimp gå.

Har faktiskt inte så mycket nytt. Kommer mer när jag har lite mer tid. Ska  gå och vika lite kläder nu. Allt ligger i sopsäckar.

Byye!!

RSS 2.0