Laktosallergi?!

Dåså har vi varit hos läkaren med Idas problemmage. Alla dessa vakna nätter med magont och kräkningar beror troligtvis på laktosallergi. Nu blir det mjölkfritt för Ida ett tag framöver. Läkaren kommer höra av sig om en ny tid och en remiss till dietisten kommer komma. Magsjuka kunde vi i princip utesluta. Eftersom den har hållt på som den gjort beror det på någonting annat. Det är ju så fruktansvårt synd om henne när hon får så ont att hon spyr. Nå j vi får se vad som händer. Men läkaren är toppen och tar oss på allvar. Så himla skönt!
 
Efter läkarbesöket så blev det en liten sväng på stan. Har hittat en jacka till Ida jag vill köpa till henne. Visade henne den idag då säger hon att en sån vill hon då inte ha för den är ful. Tänkte att en brun skulle vara roligare än rosa. Varje fläck kommer ju synas på en rosa. Blir nog en brun iallfall ;). Sa att hon kan ju ha en rosa mössa eller kjol till. Då gick det väl an.

När vi kom hem så gick vi ut en sväng med Madde Ida tog sin cykel. Det gick riktigt bra. Hon trampade på en vurpa. Uppförsbackarna far lite jobbiga. Men med lite träning så kommer det bli toppen!!

Nu blir det dags för lite kvällsmat innan bompa!

Kommentarer
Postat av: helena

Nu blir jag förvirrad. Är hon laktosintolerant eller mjölkproteinallergiker? Det är en väldigt stor skillnad.

Är man laktosintolerant tål man mjölkprotein men är man mjölkproteinallergiker är ALLA mjölkprodukter bannlysta eftersom man kan få en allergichock och dö om man får i sig mjölken.

Säg inte att läkaren sa laktosallergi för det existerar inte!?

2009-03-20 @ 06:47:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0