Melissa Horn

Den här veckan har jag varit ledig. Men hela veckan har jag varit hos läkaren. var där i måndags för det vanliga och min sjukskrivning. Men sen skulle jag även ta prover och det visade sig att mitt hb inte var nå bra ALLS. Hon skóm  tog provet kollade på två olika mätare för hon trodde inte att det var sant. Mitt hb låg på 78 och en kvinna ska ha 120 iallafall. Har alltid legat lågt i princip men det här var nå slags rekod. När jag talade om för min läkare hur mitt hb såg ut fick jag följa med henne in på rummet igen och fick en ny tid två dagar senare. En utredning har påbörjats för att hitta osaken till varför mina värden äer så låga. Hade inget i mina järndipåer och lågt hb. Sen har jag antagligen B12 brist och folsyrabrist.

Idag har jag iallfall varit på vc igen, jag hämtade ut dyr medicin. Nästan 2000 för 5 ampuller järn. Fick det via armen och rakt ut i blodet. En ganska hög dos så nu ska jag bli pigg :)... Märkligt. Jag som varit trött i flera flera år nu. Ingen har hjälpt mej tidigare. Läkaren jag haft har varit så otroligt bra, hon kommer gå långt. En ung och ny läkare. Jag fick sånt förtroende för henne. Men tyvärr har hon slutat nu, mycket tråkigt.

I onsdags hände något roligt, jag och min syster Sofie var i dalhalla och tittade på Melissa Horn. Den kvällen var magisk!!!! Fick det av min mamma och pappa i tidig födelsedagspresent, den bästa någonsin. Det var en kall kväll i Rättvik men jag var varm inombords och kände mej lycklig för första gången på mycket länge.En magisk kväll <3


Imorgon ska vi fira den här lilla "piraten" Noah Gullstrand som fyller 4 år!
08.01 den 16 juli 2007 kom han ut en fin och supersök liten kille <3 mammas busunge!


Liten blir stor

Idag har jag varit i kontakt med vårdcentralen. Men måste återkomma i morgon eftersom jag råkade ringa någon minut efter sju man måste ringa exakt sju. Noah är ju jämt sjuk stackarn. Han hostar tills han kräks och han får feber och det rosslar om honom när han andas. Nätterna är hemska nu förtiden. Det är inte alls roligt. Inte är det nå kul att behöva vabba stup i kvarten heller, men vad ska jag göra? Men jag känner mej sämst när jag ringer till jobbet :(....

Idag fyller lilla Lovis ett år. Tänk att det är ett år sedan som Elin ringde mej på jobbet och sa att jag blivit moster! Underbart, Lovis är en underbart snäll och go tjej :)...

Nää nu orkar jag inte skriva mer!Suddig bild men söt än då.. Lovis 1 år :)


Igår blev Johanna mamma...

Igår morse innan jobbet fick vårat marsvin Johanna 4 små söta ungar. Dom två första hann vi inte se när dom kom, tyvärr var dom döda när jag hittade dem. När den tredje ungen ploppa ut var vi med och tittade, hjälpte den ur fostersäcken då mamman verkade stressad, även tredje bebisen föddes död. Vi såg på Johanna att hon inte var klar än, ut kom en liten bebis till som ledvde, Jesper fick massera och öppna fostersäcken på den lilla. Johanna hade tuggat av tassen på de två första bebisarna. Tyvärr så är inte Johanna så duktig att ta hand om sin unge. Vi får handmata varannan timme ungefär med längre uppehåll på natten. Ungen är pigg och skriker h*n verkar må bra. Vi introduserar ungen och mamman för att hon ska förstå vad det handlar om. Hon slickar och tvättar ungen men vill inte dia... Men vi kämpar vidare, klart Hero ska bli ett tufft och starkt marsvin :).
 Johannna gravid, liknar en diskus ;)

 Förlossning pågår :)

 Mor och unge

Idag ska jag försöka se om det är en flicka eller pojke, det är inte så lätt att se, men vi tror det är en liten kille :)
Tog en bild på "änglarna" men vill nog inte lägga upp den här, kanske någon som tycker det är otäckt. Men dom var fina och alla i olika färger en såg ut som mamman, en var vit och brun, en svart och vit och ungen som överlevde är en kopia av sin pappa. Så vi vet vem pappan är du iallafall :).

Jaja nog om det! Här om dagen var Lovis på besök med sin mamma och moster Sofie. Det var trevligt vi gick på stan och köpte en present till Lovis som jag är så nöjd med men det är en hemliis ;). Iallafall så går Lovis nu, och hon fyller ett år på tisdag. Liten blir stor, fattar inte att det är ett helt år sedan som hon föddes. Ojoj....


Dessutom så fyller Noah 4 år om ca 2 veckor, min lilla Noah. Han önskar seh en motorcykel eller en röd bil, känns lite dyrt och olämpligt till en 4 åring ;).


Nu ska jag mata min bebis haha ;)...

RSS 2.0