Babyboom

I förrgår träffade jag ännu en bebis. Den här gången en liten flicka som ska heta Elise. Hon var så liten, å så söt! Ida blir lite fundersam och säger att hon också vill ha ett syskon, men det har hon ju redan men det duger tydligen inte ;).

Här är söta Elise!


Dammråttorna stirrar på mej!

Frustrerande när jag inte kan göra någonting för den här ryggen... Jag ser alla måsten men det gåår inte. Sover dåligt så jag är himla trött också. Gnäll gnäll :)

Nu ska jag fortsätta å inte göra någonting ;)...


Smärta from hell

Idag mår jag inte bra, känner nej ledsen och nere... Har kämpat i drygt 2 veckor med smärta i svanken och högra höften. Smärtan är som ilningar och molande värk enda ner i foten! Jag har jobbat med smärtan för det har ju gått bra i alla fall, även om jag gjort saker jag inte borde men vill inte att mina arbetskamrater ska bli lidande för att jag mår dåligt och har ont. I helgen har smärtan blivit så mycket värre... Nu har jag ont i båda höfterna, jag har svårt att sitta, ligga ner på rygg för då svankar jag, på sidorna för då belastar jag höfterna. Har knappt sovit någonting i natt pga smärta. Jag får ju inte ta nå tabletter heller för att jag har magsår! Så idag fick jag lov att göra det jag försökt att slippa, jag har fått lov att sjukskriva mej... Skäms över det och mår dåligt av det speciellt nu när jag vet vilket h*lvete det är på jobbet... Låt detta bara gå över nu :(...
Nog om det...

För lite mer än en vecka sedan fick mina vänner en liten pojk, sitt andra barn. En fin liten bebis, namnlös än så länge men va gör det när man är så söt :).


Bebismys

Bloggtorka.. Jaa jag har inte nå vidare intressant liv, mamma, sambo matte och slav i vården med mina kollegor och Goa kunder :)... Gillar mitt jobb men känner mej inte riktigt nöjd, står ganska still i min utveckling. Har ju trots allt studerat ett x antal år på högskolan och är faktiskt väldigt nära att ha en utbildning som socionom. Men att jobba i hemtjänsten är ju inte riktigt det jag vill. Jag har andra drömmar!

Igår var jag och hälsade på min vän Fia, hon är mammaledig för tillfället åt en otroligt söt kille, Frank! Frank ville fick inte vara i min närhet nå länge han längtade efter sin mamma och ville inte sitta i knä hos en tant som mej! det var iallafall kul å få träffa Fia igen, hon är saknad och jag känner att det är lite synd att hon bor i långshyttan :)..

Söt kille va :)


RSS 2.0