I morgon bär det av!

Idag har det varit fullt upp. Herre min ge vad saker man har. Inte sant alltså vi packar som tokar ändå kommer det mer saker fram. Nu är iallfall Noahs rum och köet helt urplockat. Vardagsrummet är också lungt där står mest kartonger och möbler kvar.
Imorgon bär det av iallafall. Vet inte när jag får internet. Snart hoppas jag! Kanske någon som kommer sakna mig så jag har skrivit det här iallafall :) Haha!

Igår var jag till läkaren för två olika saker! För det första min deppighet som aldrig vill ge sig. Ibland är det bättre än andra gånger. Men jobbigt är det. Är ständigt orolig för framtiden och en massa annat runt omkring. Hade dubbelslag på hjätrat och hög puls, lite högt blodtryck men det var ingen fara sa han  :/. Får veta värdena på blodproverna nästa vecka.  Har fått hjälp nu iallfall för min deppighet. Känns bra!
Sen tog jag upp min förkylning som aldrig ger med sig, och Noahs och mina blåsor. Läkaren konstaterade att min förkylning antaglgen är allergi så jag sk proa ett kortisonnässpray nu och blåsorna var antagligen svinkoppor (!!!). Tänkte på det först men läste här på internet att svinkoppor sällan drabbar vuxna och sätter sig oftast i ansiktet. Jag är ju vuxen och på både mig och Noah har "kopporna" satt sig på fingrarna och armarna! Kostigt det där.

Nu ska vi nog gå och sova så vi orkar flytta i morgon!

God natt gott folk!!

Migrän...

Måste få beklaga mig lite. Igår var en hemsk dag. Hade så ont i bihålorna hela dagen. Hade inga tabletter hemma heller så det var bara att stå ut. Jesper kom hem med två tabletter sen så det blev lite bättre iallafall. Vi gick till huset för att titta lite i lugn och ro tog med lite kartonger som står på vinden i det nya huset nu. Vi blev kvar ganska länge. Jesper fixade lite eluttag å så där. Ida följde med Freddan hem och lekte. Hon hade haft jätteroligt!
När vi kom hem var der kört det var som en blixt slog ner i huvudet. Migränen var inte långt borta. Tog en imigran för jag ville se barnmorskorna. Men efter det så var jag tvungen att gå till sängen hade så ont. Jesper kom efter en stund och matade Noah som vaknade runt 00.00.. Jag sov hela natten inga barn som väckte mig inte. Var deckad. Sen var det bara att upp och hoppa kl 8.00. Har fortfarande ont i huvudet och Noah är jättegringig. Lite små jobbigt. Han tar sig för örat. Hoppas inte han också fått öroninflammation.
Nu ska jag ta hand om barnen och ta det lungt!! Byyye!!

Första steget!

Idag fick vi en nyckel till huset. Så nu får vi sätta igång att flytta in när vi vill spännande! Ida var alldlens spidad där inne. Tomma ytor. Hn körde med dom stackars gamlingarna som bor där nu. Jaga mig jaga mig :). Dom tyckte det var roligt iallfall.
Sa till Ida innan hon somnade att vi skulle till huset och titta i morgon igen i lugn och ro. Hon tittade på mig och sa att hon skulle till "lott" först. Hon var orolig att missa kompisarna ännu en dag.

NOAH min BEBIS tog sitt första steg idag... Samtidigt som jag blev varm i hjäratat så kände jag mig lite deppig. Han är så pass stor nu att han snart går riktigt. Tiden går verkligen fort. Det är inget man bara säger det är så sant så.

Ida vid matbordet:

- Mamma, jag sakna mormor...
- Mamma, jag älska mormor...


Så sa hon sen fortsatte hon äta!

Packa packa packa PACKA!!!!!!!!

Är lite dålig på att skriva i bloggen. Men jag föredrar att sitta ute nu när det är fint väder ute. Barnen njuter i solen Noah kryper runt i gräset trots att det är lite läskigt. Sen på kvällarna packar vi så svetten lackar. Usch va saker man haaar. Det är inte sant. När vi gick igenom vinden har vi skrattat åt många saker vi sparat. VARFÖÖR sparar man på en påse med en hundgodis i, eller en hundbajspåse som ligger i en kartong, gamla tomma kartonger för glödlampor. Gud va man sparar på saker. Men nu har vi rensat. Vet inte hur många vändor Jesper har varit till tippen och hur många fler det blir. Det står sopsäckar och kartonger överallt. Vi packar i och Noah packar ur. Evighets göra!
Men om en vecka bor vi nya huset! Här går det undan.
Idag fick Idaiallafall gå till Liselotte. Hon har saknat det. Frågat efterdom andra barnen. Hon äter ju fortfarande sin medicin men hon är ju pigg.
Däremot har jagoch Noah fått nå blåsor på händerna. Myysigt!! vet inte vad det är. Svider och gör ont iallfall.

Vet ni att nu ska jag inte sitta här mera. Jag ska ta och umgås med min älskade son. Han har tråkigt!


image126

Ida bjuder på en bild... IOR så klart!!

En krasslig Ida

Inatt ha vi haft en hemsk natt. Ida vaknade hela tiden hon är inge pigg. Hon har jätteont när hon ska kissa vill inte säger hon och gråter. Min skrutta har antagligen uvi. Har ringt vc mn dom ringer inte upp förns 10.30 suck hoppas vi får en tid idag annars ska hon lida hela helgen. Varför blir man beroende utav vård på helgerna jämt. Får vät se vad som händer.
Typiskt. Vi som skulle till öppnaförskolan sen skulle vi till stan, bara jag och Ida för att kolla på ett par nya stövlar. Hon blev jätteledsen när jag sa att t kanske inte blir så. Hon kanske piggnar på sig.

Lite uppdatering:


Ida fick en läkartid en timme senare. Vi åkte ju dit för misstänkt uvi. Men det visade sig att urinprovet var helt rent. Men läkaren kollade Ida lite för andra saker. Hon har ju hostat ett bra tag. Det visade sig att hon har dubbel sidig öroninflammation och luftrörsinfektion. Febern var nästan 39 grader på vårdcentralen. Nu har hon fått pencillin för 10 dagar famöver. Fick första dosen nu i kväll det var INTE omtyckt.
Ida sa nåt nu när jag skrev bloggen som värmde mtt hjärta "älska dig mamma".
Nu ska barnen få välling och sova. Ida ber om det. Gullungen. Noah är det fullfart på här. Kom nyss tuggandes på ett chips hmm kanske inte så bra för en kille på 9 månader (?).

Vååår!

Läste om tjejen som tjänar pengar på sin blogg. Tänk att man kan göra det också. Skulle ju inte vara helt fel :). Men jag skriver ju inte så intressanta saker vet faktiskt inte ens om det är någon som läser min blogg som jag inte känner. Är det det? JAg är faktiskt lite nyfiken påvilka som läser. Fler än jag vet iallafall. Har ju skrivit det förr.

Iallafall så jag jag fått en vilde till son. Herre min ge vad han river och drar i ALLT! Det är sanslöst. Men så gjorde han nå nytt idag också. Han ställde sig upp utan stöd :o trodde inte mina ögon satt mitt på golvet och lekte hux flux så stod han upp. Kanske får inse att han inte är så liten längre, han blev ju faktiskt 9 månader igår. Noah är fortfarande förkyld som tacksamt har gått över till mig hans mor! Typiskt!! Så mycket förkyld som jag varit i år har jag aldrig varit. Undra vart mitt imunförsvar tagit vägen då?

Igår var det så fint väder ute. Idag också för den delen. Jesper tvättade bilen invändigt och utvändigt sen bytte han däck också. Ida hjälpte till.
Noah satt på gräsmattan men fick panik när han fick gräs under handen när han tänkte krypa. Läskigt det där med gräs.

När Jesper har kommit hem ska vi åka och kolla lite på tapeter vi kan tänkas ha. Har hittat en fin på rusta (!) hoppas Jesper också gillar den. Vill haaa!!!
Sen har vi hittat en soffa vi vill ha också. På rea och allt. Soffor kostar ju en del. Men nu har vi varit till banken så vi vet hur vi liggger till. Skönt att veta. Efter alla skatter, arvode och allt vad det är.
Snart tar Carema över på norshöjden också. stor SUCK! Får se hur det blir. Hoppas ju på annat i höst. Sen ska jag faktiskt läsa matte B ja visst det är sant. Men jag vill ju göra nåt av mitt liv är fruktansvärt trött på att vara undersköterska. Vill ha ett roligt jobb. Finns det??!

Nej nu ni ska jag hämta lilla Ida...


...
Ett ljus för Engla....
image119


Lilla Engla...


********************************************************

Vart när världen på väg?! Ska man inte kunna låta sina barn vara ute längre? Vilka IDIOTER det finns. Finner knappt några ord.
Har hoppats hela tiden att lilla Engla skulle vara vid liv. Komma tillbaka till sin mamma. Varför skulle hon cykla där just då när den där äckligt vidriga mannen kom i sin bil. Varför varför?! Frågorna är väldigt många. Det här fallet har berört mig väldigt mycket. Kan inte förstå att människan kan vara ett sånt monster att man har mage att mörda ett barn. Den personen har inget hjärta alls. Helt sjukt. Ja, hur kan man döda någon i huvudtaget.
Visade sig vara samma man som mördat Pernilla här i falun år 2000. Undra vad han har här i dalarna att göra. Undra om han har fler människor på sitt samvete?
Frågorna är som sagt många

Vila i frid flicka lilla...


********************************

image117

Ni är det bästa som hänt mig. Utan er är jag ju ingenting. Ida min förstfödda, dagen jag fick veta att du låg i min mage var lyckan total. I 9 månader väntade vi på dig. Slutade ganska dramatiskt men ut om en välskapt liten flicka. Så vacker och go. Men liten blir stor nu är du 2½ och storasyster. Hösten 2006 var jag gravid igen. Ida knappt ett år. Graviditeten var lång och tuff. Men värd varenda sekund. En solig och fin morgon i juli startade allt 4 timmar senare var vi 2 barnsföräldrar. En pojke var född, helt underbar. Er två ska jag skydda. Inget hemskt ska er hända. Ni är det som betyder mest för mig i hela denna värld. Åh vad jag älskar er. Så glad att just jag fick bli eran mamma.

Idé torka!

Stårhäroch vet inte vart jag ska börja! Plockar å plockar å plockar vartifrån kommer alla saaaker?! Har jag samlat på mig allt det här. Vad kan jag plocka ner nu och vad kommer jag sakna?! Jag kommer få magsår. Ska bli väldigt skönt när det här är klart.
Ligger på kvällarnaoch funderar på hur vi ska göra i det nya huset. Tycker det är jätteroligt med inredning men jag har sån dålig fantasi. Vill komma på nya smarta ideér.
Sen kommer jag på någonting men då är det snordyrt. Så jag vet inte jag. Vi har bestämt oss för att försöka renovera så "billigt" som möjligt. Så kanske man kan köpa lite inredning. En soffa behöver vi tex. Blir lättare sen när vi vet hur mycket vi kommer ha på renoveringskontot.
Det viktigaste är iallafall köket!!! Blir ett IKEA kök igen. Men vi funderar på andra luckor. Har STÅT nu men det kanske blir LIDINGÖ i nya köket. Vi får väl se. Men hur ska vi göra ett kök på bästa sätt. Har ju ett fönster mitt i köket. Det stör mig.
Men det blir alldelens säkert bra tillslut.
En bra sida för Ideér är www.mininredning.se.

Nu komer snart dom som köpt vårat hus för att mäta lite. Ska väl gå och kolla om inte gubben och sonen ska ta och vakna till liv snart.

En djungel av kartonger och oreda...

Här bor vi bland fyttkartongerna. Känner mig stressad samtidigt som jag inte får någonting gjort. Känns det som. TÄnkte att vi inte har så mycket saker man nu efter flera kartonger så syns det knappt att vi packat. Men det är svårt att veta vad jag kan packa ner och inte.
Men det ordnar sig nog. Man brukar ju hinna. Ska packa i kväll också. Jesper jobbar kväll. Men jag och Ida sk mysa framför tven sen med ostkrokar och päronsplitt ;).

Noah min stackare är förkyld han bara hostar och är så fruktansvärt snorig. Han blöder till och med näsblod. Här om natten hade han feber så han höll oss vakna. Det var inte roligt. Skrev kansek de i förra bloggen minns inte haha!

Har nog inte så mycket mer att skriva. Ska plocka lite i lådor nu medans barnen vilr sina ögon, och jag mina öron!

Stå"lull"

som det så fint kallas. Iallafallförr i tiden. Nu säger man ju stå utan stöd. Men BEBIS GÅR NÄR SOM HELST... Han vill så gärna ta ett steg men vågar inte. han står i flera sekunder. Ganska stadigt också! Tar man hans händer så går han utan problem. Själv tycker jag han kan vänta någon månad. Han är ju inte ens 9 månader. Men men barnen gör som dom vill i utvecklingen. Ida tog sina första steg när hon var 10 månader.
Men att försöka prata, klappa händerna eller vinka finns inte i Noahs värld. Noll intresse.

Igår ringde iallafall bvc till oss. Ida ska ju på besök den här gången hon har ju "fyllt" 2½ år. Hon har inte varit på bvc sedan 1½ kontrollen. Men jag frågade också när lilla Noah skulle få komma och vägas. Har inte varit där sedan i början utav januari. OJoj han har vi glömt bort säger hon :(. Han fick genast en tid efter Ida. Min lilla krake borta hmhm...

Nu ligger mina små älsklingar i sängarna. Ena sover och dn andra ligger och sjunger "pippi sången". Pippi är nya favoriten och prinsessor. Min lilla sessa! Ida var krasslig i magen tidiare idag. Trodde det värsta men det verkar då inte så. TACK för det!!!!

Idag kom min moster förbi helt oväntat. Det var jättetrevligt. Hon hade varit här i falun en sväng så då kikade hon förbi här. Vi tog en kopp kaffe och te å pratade lite. Kul med oväntat besök tycker jag. Nu kan jag ju skylla på att vi ska flytta när det är stökigt ;)!

Nu ska jag göra mig en kopp te. Snart kommer Jesper hem! Kansek vi ska spela lite Wii då?!

en liten bild på min Noah...


image116

Regnet det bara öser neeeer!!

Söndag morgon och jag tittar på Bernard och Bianca med Ida hon är helt inne i filmen. Noah hanriver ur sakerna urleksakskorgen letar förbrilt efter bollen som när han sen hittar kryuper efter och skrattar han älskar bollar!
Hittade honom nyss i köket när han tuggade hysteriskt på någonting som visade sig vara en torr ärta. Han blev så sur när jag tog den utav honom. Gott ju ;)!

I går satt jag här i min ensamhet Jesper hamnade på fest hos grannen. Trodde han skulle gå över en liten sväng men han var borta länge jag sov när han kom hem.
Idag ska vi åka till avesta när Jesper kan köra igen. Pappa fyller år i morgon men vi firar honom idag.

Ida kom nyss och bad om att få gå ut! Men det verkligen spöregnar ute. Hon förklarade att hon faktiskt har ett paraply. Vad säger man dådå?!

En liten flicka har försvunnit i hedemora. Så hemskt. Undra vad som hänt henne. Hoppas verkligen hon är oskadd och hittas inom kort... Bara tanken av att det finns såna idioter får mig att bli så arg och ledsen tänk om det varit ens eget barn. Vem rövar bort en liten flicka på 10 år... Människan verkar inte ha nå vett längre. Det händer så mycket hemskt hela tiden.

Nu ska jag göra någonting vettigare än att sitta här!

Har en familj att ta hand om faktiskt!!!!!

2½ år...

I morgon blir min stora tjej 2½ år! Kan knappt förstå att hon är så stor nu! Snart 3..
Noah är 8½ månad och allt går i en rasande fart.

Ida har Elin varit hos oss. Hon kom till öf sen spelade vi lite wii och åkte ner på stan för att köpa en födelsedagspresent till våran pappa/morfar. Han blir 49 på måndag. Ida talade om för personalen på HM att paketet var till morfar och att det skulle slås in :).


Tycker inte om falska människor. Barnsliga töntar!!!
Blir så arg och irriterad...


 

Ida & Noah nyfödda!!

LeKlAnDeT

Ja vi hamnade på Charlies lekland idag! Ville hitta på nå kul för Idas skull. Hon blir ju hemma med oss hela veckan. Hon som saknat sina kompisar hos Liselotte. Men kul hade dom båda två...Vi kom dit men Ida höll bara för öronen. Hon tyckte det lät så illa! Bra början tänkte jag :/

Hamnade i hoppborgen. Hade jätteskoj tillslut!

Men vem hade roligast?


Noah tyckte det var mycket spännande med alla färger.


Noah hittade sig en kompis ;)

 
Bollhavet var en stooor favrit hos båda!

 
Sen blev det hemfärd med korv och två trötta barn!

Pssst!! Flytten blir av nu iallfall. 1 Maj flyttar om in vi flyttar väl om ca 3 veckor! Gaaah!! Måste börja packa allt skrot man har ! Radonmätningen var toppen....!
Snart flyttar vi då...

Nu har jag försökt skriva ny blogg i flera dagar men har inte kommit in på sidan.

Igår var vi iallfall och skrev papper på huset. Nu är det typ sålt om inte radonmätningen blir jättehög men just nu ligger den på 50-60 och för högt är det om det ligger över 200 så det är nog lungt. Det känns bra iallafall. Men vet ni vi flyttar redan 1 maj! Alltså om en månad.  Men dom ville gärna ha huset innan sommaren. Det kan man ju föstå. Det blir nog bra! Har dock prutat 20 tusen det kändes mindre bra men vi vill ju ha det sålt!
2 timmarinnan avtalet skulle skulle skriva avtal så börjar dom pruta.

Ida blir hemma hela den här veckan också. Liselotte är så förkyld. Funderar på om vi ska åka till leklandet i borlänge. Men jag ska på massagekl 15 vet inte om det blir lite stressigt kanske.

Nu har vi lite ideer på hur vi ska göra i nya huset. Hittade en fläkt igår som var såå fin.VILL HA.. Men den kostade tyvärr 15 000 lite dyrt för en fläkt :(...

Förra veckan satt jag här och hade lite tråkigt av någon anldening så hade vi 5:an på brukar ju annars vara disney som går på morgonen. Men så tittade vi på nå ordprogramtyckte jag hade ett sånt bra ord att jag ringde... Men vet ni när jag sitter där ed luren vid örat så tutar det i min telefon samtidigt som det ringer i TV. Jag kom visst fram. Men hade fel ord. Lite pinsamt faktiskt! Stängde av ljudet på tven ville inte hör mitt DALMÅÅÅLLLL.

Nej nu ska jag ringa till leklandet och höra vad dom har för inträde!

Ha det bra i regn och rusk!

RSS 2.0