Lite om varje!

Idag har vi haft en lugn och skön dag. Jesper fick sovmorgon, men inte jag. Nästa gång är det faktiskt min tur. Sen gick hela familjen ut på en promenad i det vintriga falun. Det var mysigt. Ida var så lycklig att komma ut på en promenad att hon skuttade fram. När vi kom hem blev det lite lunch och sen kom mamma och pappa på besök. Det var trevligt. Vi tittade på film från när barnen var små. Oj va jag längtar efter en liten igen (!) det får jag ju inte. Inte nu! Ska bli färdis socionom först. Sen så kanske. Blir väl Elins tur nästa gång kan jag tro. Någon bebis måste det ju komma snart tycker jag.
Nu spelar jag Wii fit, fick ett sånt när jag fyllde i juli men jag har haft en paus från det. Men nu har jag bestämt mig för att börja träna. Vill så gärna bli av med magen och lite höfter. Det skulle sitta bra det. Men vet ni? jag tog en paus eftar att ha boxat, åkt snowboard och slalom med en  stor skål popcorn. Det kan ju inte vara bra. Men jag hade tänkt gå ut på en promenad i morgon eftermiddag. Ska komma igång på riktigt nu. Någon som vill följa med mig? Så tråkigt att gå själv.

Ida blev lycklig nu på kvällen då hennes gudfar kom förbi med hennes julklapp från honom. Hon fick en cykel! Lyckan var total. Hon cyklade runt runt här inne i huset. Nu står den parkerad i ett hörn. Hon är så stor våran tjej. Kan tänka mig att det blir några turer på den i vår/sommar.

Nu ska jag fortsätta "träna"..

SES!

Våran Jul...

Kankse dags för en liten yuppdatering utav julen? Har varit tyst på min blogg ett tag men jag har varit ganska upptagen. Vi åkte till Avesta på julafton för att fira julafton där. Mycket god mat och måånga paket, väldigt många paket. Men vi hade väldigt trevligt. Ida var på helspänn hela dagen. Hon längtade så till tomtens ankomst. När tomten väl kom blev hon lite blyg men det släppte lika fort! Noah däremot tyckte tomten var läskig. Han satt tryckt mot mig i soffan och drog till sig sitt paket. Barnen fick så himla många paket Noah tröttnade efter tre st och Ida satt med sina paket längst av alla :)... Ida var lite rolig när vi hade tomten på besök. Hon studerade honom länge och sa sen att det var morfar! Typiskt! Sen när hon ska förklara våran tomte för andra så säger hon att tomten som kom med hennes paket hade svara ögon och inte ens en säck med paketen utan en plastpåse. Haha lyckat! Vi får hyra in en tomte nästa år.

Lite bilder från julafton...

       
Lite kort från julafton. Har så många kort men min dator är fruktansvärt seg på att lägga in korten så det blir inte fler än så här! Men en mysig dag hade vi med nysnö och många minusgrader. Det var massor med år sedan vi hade sånt här juligt väder. Det är så det ska vara.

Sen på annandagen var vi först på mellandagsrean i kupolen sen åkte vi till farmor och åt mat. Där blev det kalkon, potatis sås och grönsaker. Det var gott med nå annat faktiskt. Där träffade vi min kusin Caroline. Det var roligt vi ses ju tyvärr inte så ofta. Hennes dotter Cassi och Ida är jämngamla och allt. Dessutom så ska hon ha bebis i Mars.Lite kort från annandagen och hemma i falun igen både innan och efter jul!

    

Lite kort det där då. Min blogg är så tråkig. Men det blir bättre framöver. Jag ska fixa :) dessutom så är jag väldigt negativ i min blogg. Kanske ska ändra på det också? Men jag är sån ju... Nå ja! Nu ska jag fortsätta lite här hemma innan sängen kallar är trött som vanligt! Men skyller på järnvärdet hihi. God natt..

En vit jul!!


God Jul...

Nu åker vi med en spänd dotter :)
och en omedveten son vad som väntas!
'
en tråkig blogg....

Nu börjar jag bli fasligt trött. Känner mig yr nu i kväll. Men det går väl över! I morgon är det sista rycket hoppas verkligen det går fort.
Igår klädde vi granen. Den blev fin (!) Ida satt upp kulor, alla på samma plats. Noah tog ner kulorna i samma stund. Det blev bråk här mellan barnen.
Idag har vi haft en mysig dag hemma. Vi har bakat pepparkakor och gjort lite julklappar. Sen har Ida fått slå in dom själv fina små paket. Hon är så stolt när hon gjort något själv. Stolt som en tupp.
Nej nej nu ska jag sova. Jesper ska åka nån stans. Trist att sitta här ensam. Nej fy vilken trist blogg.
Hej då!

Blöjfri

2 dagar kvar och jag har julklappar kvar. Men får väl åka ner på stan i morgon och trängas igen. Jesper jobbar på kvällen så jag lär nästan åka på fm om jag vill åka barnfri! Det kan vara skönt.
Det verkar som Ida har slutat med blöja helt nu ÄNTLIGEN... Här om natten sa hon att hon inte ville ha blöja på sig. Det funkade super. Ingen olycka, hon ropar på oss. Så skönt tycker vi. På dagarna har hon varit utan länge nu. Inte en olycka har skett (!) men det kommer väl bakslag kan jag tro :).

Ida såg alldelens nyss förtvivlad ut och skrek förtvivlat" Noah har fisit på mitt beeeen" ta bort han :). Tyckte det lät så roligt.
Nej vet ni nu ska jag plugga. Måste göra mig av med lite. Vill ta det lungt i jul...

JulKlappsShopping!

Igår var det shopping hela dagen. Först var vi i valbo på IKEA och i köpcentret. Hittade några julklappar. Åt lunch med Madde, Andy och lilla Benjamin som också var där och trängdes. Kände mig dock inte så sugen att åka ut och trängas bland folk då jag är livrädd för magsjuka. Det är väl "okej" men inte runt jul. Då vill vi vara friska och krya. Men sen åkte vi vidare till kupolen. Nån julklapp till blev klar. Är inte helt klar än. Måste ner på tisdag också. Då ska jag gå barnfri. Ska även leta efter någonting som Noah kan ha på julafton. Ida ska ha en fin klänning som hon fått av sina kusiner i Schweiz.
Idag blir det en dag hemma med lite städ kanske pepparkaksbakning och lite julsaker som ska upp. Blir ett spännande år att ha julgranen uppe. Noah är kanska klåfingrig. Men hade tänkt vi skulle klä den tillsammans i kväll.

Nu ska jag plocka lite och ta ner sonen från bordet...

Jullov!!??

Helloo... Nu har jag ett så kallat jullov. Men jag vet inte ja. Jag har en seminarieuppgift att komplitera eftersom ogår när jag vaknade mådde jag fortfarande inte bra. Känns ju inge vidare att missa ett seminarium inget man gör frivilligt. Just nu är vi i en liten svacka här i familjen. Alla är sjuka. Eller vi är på bättringsvägen. ida kraxar jag med. Medans Noahs näsa får man snyta ständigt. Det är mindre populärt.
Nå ja, var på stan idag iallafall. Har köpt mig en klänning som jag tänkt ha på julafton och kankse på nyår också. Det blev en svart från gina. Det får duga, känner mig nöjd iallfall (tack mamma & pappa).

Sen då tentan... Mutter jag måste kompitera sista delen. Det var inte mycket men ändå. Jag satt ju dygnet runt med tentan. Fast jag ver ju väldigt inställd på att kugga. Nu ska jag fixa det och lämna det bakom mig. Känner mig stolt över den svåra tentan iallfall klarade dom delarna jag hade svårast för. Så lite nöjd får jag väl vara! :)?

Ha en bra helg. I morgon ska jag till valbo och trängas med alla andra som fårr barnbidrag... IKEA kommer bli trångt!

Bye!

Jo det var en sak till när jag ändå håller på... Jag fick svar på mina allergiprover idag. Jag är allergisk mot katt och hund vet dom nu iallfall. Fast det har jag ju förstått, men nu är det svart på vitt... Aldrig nån hund för mig mer :(

Borttappad tenta...

Här hemma är det inge vidare. Jag har fått feber och jätteont i hela kroppen. Barnen har feber och hostar. Jesper är frisk än så länge. Skulle bara vilja sova men hur lätt är det då med två barn som inte tycker lika. Nå ja. Stannade inte på sista föreläsningen idag. Mådde pyton. Har försökt sitta med den här artikeln nu. Det är inte lätt. Vet inte riktigt vad det är dom vill och om jag ens har rätt artikel?! Har iallfall hittat en om missbruk. En undersökning. Får se om det duger. Känner att jag kanske har lite lite kunskap om detta. Tycker nog att tre tillfällen är lite lite för att sedan göra en så pass svår uppgift. Eller så är den inte svår det är kanske bara jag som tycker det. Mår ju inte så bra heller. Men jag vill bli klar med den. Ska försöka gå på seminariet i morgon det är ju viktigt. Men mår jag som nu så blir det nog hemma och vila. Kanske åka förbi med uppgiften sen. Dessutom är det utdelning utav förra tentan i morgon också. Skrev ett mail till läraren för att höra hur jag fick tentan om jag inte kom på utdelningen. Då skriver hon att hon tappat bort sista delen utav min tenta. Ganska irriterande. Menjag tog med mig en ny igår på en gång och la i hennes fack. Hoppas det fixade sig. Typiskt att det ska hända mig...

Nej nu ska ajg återgå till min artikel. Den är rätt bra men om den är rätt vet jag inte...

Hej svejs!

Förkylningsbasillusk....

Noah har svårt att sova låter som han hostar metall. Det bara rispar och låter riktigt läskigt. Själv har jag jätteont i hals och huvud mår inge vidare faktiskt. Men jag ska till skolan i morgon på bibliotekssökning. Vill inte missa det. Det är dessutom obligatoriskt. Sen är det nog gaska bra att ha med sig nu när vi ska skriva om en artikel. Okej jag fattar inte mycket nu. Jag lyssnar men matte, alla som känner mig vet att matte är en mycket svag sida hos mig. Jag vet vad jag har att göra på "jullovet" läsa läsa och läsa. Jepp det var min jul det. Men på julafton så tänker jag inte plugga då ska jag mysa med min familj. Det är deras dag, Ida längtar massor!!!
Sovdags, måste passa på nu när lilla Noah somnat en stund. Vet inte hur natten blir!

God natt!!!

..::Lite bilder::..Idas konstverk!
Den första bilden är på en snögubbe och ett träd, den andra på en tomte!
Det var det de! Bjuder på lite kort. Noah i sin nya säng, Noah som en liten tomte, Ida monterar ner Noahs spjälsäng...

Från spjälsäng till växasäng!

Idag ska min lilla klätterapa få flytta från spjälsängen till växasäng. Detta är ett stort steg. Känns lite tidigt men vad gör man när liten klättrar ur sängen hela tiden. En vacker dag kan det gå snett och det vill jag inte vara med om. Nu tar vi det säkra före det osäkra. Hade härna haft honom i spjälsängen ett tag till. Det är ju min lilla bebis vi pratar om.
Nu väntar jag på maten som Jesper är och köper. Jag har varken ork eller lust att laga någon mat idag. Ida är supergrinig och tjata´r, medans Noah gärna sitter i knät med sina feberröda kinder. Han vill till och med läsa bok. Vilket värdelöst inlägg det här blev haha!!

Noah

Den här veckan börjar med sjukt barn. Noah är trött grinig och hängig. Det visade sig att han hade feber också. Ja jag säger då det. Barn är jämt sjuka. Men jag är glad så länge det inte är magsjuka. Vi som skulle till pulkabacken idag men det får vi hoppa över. Min provtagning får bli i morgon. Så vad ska man hitta på idag då? Plugga kasnek skulle vara en idé. Om vetenskap, jag är skeptisk till vetenskap. Alla tillsammans får en sak att bli sanning. Till allt finns det en grupp skeptiska och en grupp positiva. Det handlar kanske lite om vad man vill tro om den vetenskapen. Många säger att det är vetenskapligt bevisat men det säger mig ingenting. Nej nu ska jag läsa vidare om premisser och hypoteser :)...


Mormor till en panda?

Mmm det fick jag höra utav min dotter. Hon sa att jag är mormor till hennes panda. Det ni, 26 år och mormor till en panda, jag måste vara lite unik, hehe!
Den här söndagen har varit lugn. Jag har haft ont i huvudet och kännt mig allmänt off. Just nu sitter jag och tittar på bolibompa(!) Ids och noah pysslar om pandan. När dom går och sover om en timme ska jag ta en kopp te och de sista havrekakorna som mamma gjort till mig.. Det är världens godaste bröd mm-mm. Måste ta recemptet tror jag så jag kan fylla frysen. Men man ska bara ha dom till jul, det är det som är grejen :).

Denna vecka som kommer är det sista veckan i skolan innan jul. Jag tycker det ska bli skönt. Få lite tid till att smälta all ny kunskap. Men jag får nog räkna att göra lite rest på sista tentan. Men det är jag verkligen inställd på. Inget som kommer förvåna mig. På de andra tentorna har lite hopp funnits till att jag skulle klara dom, men den här gången har jag inte en gnutta sån känsla. Klarar jag den så klarar jag ALLT.. Så känns det!
Men vi skulle inte få så mycket över jul. Det blir att läsa i böckerna och förbereda sig på nästa tenta 16 jan. Den kommer nog bli ganska tuff. Det blir en salstenta.

I morgons ska jag på info om hur vi ska söka till socionomprog om mitt huvud känns bättre.

Åh, nu bråkar barnen så... hej då...

☆★Lusselelle ☆★

Nu har vi suttit och ritat jag och mina barn. Men Noah tyckte det var roligare att måla på sin mage och sina ben. Ida har där i mot gjort både snögubbar och tomtar, jättefina konstverk.
Tidigare idag så ramlade Noah baklänges från sin hokuspokus stol. Den låg ner så fallhöjden blev inte jättehög men hans snälla syster drog bort den som Noah tappade balansen. Han slog i bakhuvudet i en trösket så bulan var inte å leka med. ´Han kräktes två gånger efter andra gången så ringde jag sjukvårdsupplysningen. Men hon tyckte vi kunde avvakta och höra av oss om det blev värre. Men Noah är pigg så det verkar inte vara någon fara.

Just nu är Ida grinig och Noah uttråkad. Får väl försöka hitta på något. Har ingen lust att gå ut det är ju -10 grader ute brrr...

Det var våran Lucia det ♥

Härliga vinterland

Idag är det en helt underbar dag. Massvis med snö, lagom många minusgrader och sol! Barnen och jag går nog ut en sväng när Noah sovit och lunchen är avklarad. Lite tråkigt att Jesper jobbar hela helgen. Dubbla turer lördag och söndag. Det blir så långtråkigt. Vet inte rikitgt vad vi ska hitta på här hemma. Hade tänkt åka till avesta och gå på tomtemarknad men de hade så mycket att göra så jag ville inte vara ivägen med mina vildingar. Sen var vi bjudna på dop också men tyvärr så var dopet i bjurs och jag kommer inte ut dit själv :( det var verkligen trist.
Ska nog vila lite på soffan titta på Kajsa Kavat som är på tv nu. Sen blir det att spela memo med Ida. on är så duktig men hatar att förlora haha!

Ha en skön dag i snön!!!

Luciatåg

Idag började vi med att gå upp väldigt tidigt. Det var luciatår för dagbarnen så Noah och Ida skulle vara lucia och tomte. Det var en mysig morgon. Fin sång :) och fika! Ida har sett så framemot att få vara lucia. Min mamma och syster sov hos oss i natt för att titta på mina små älsklingar. Vi hade en trevlig kväll med massa popcorn.

  
Mina små barn i luciatåg. Noah hade sin egna uppvisning. Sprang fram och tillbaka ;).


Sen på eftermiddagen åkte vi till kupolen. Mina ögon var betydligt mycket bättre idag så jag vågade mig ut bland folk. Men det blev ingenting köpt där på kuploen. Men det var en mysig dag med mamma, syster och barnen.
När dom åkt hem så gick Noah och vila en sväng. Men sen gick vi ut och skottade gården och gick iväg till en backe och åkte pulka. Ida och Noah älskade det. Fast noah fick nog när pulkan välte och han dök med ansiktet först i snön. Men så det har snöat. Hela dagarna i felra dagar. Men jag tycker det är mysigt. Ljusare och finare ute. Fast det värsta är väl när det är slask och blött. Då håller jag mig inne. Igår var jag hos läkaren. Jag hade ju eksem det var inte frågan om något annat. Sen tog dom prover på mig för att kolla vad jag har allergi mot. Så nu får vi se vad domen blir. Känns faktiskt skönt att få lite klarhet i det.

   

Ida har blivit lite "stöddig" ibland i sina frågor!
-Nyss frågade hon:
-Mamma har vi tandpetare
-Nej det har vi inte
Men åhh, det har iallfall mormor och morfar.

   

Nej det var allt för mig... Trevlig helg!

Jag har en sjukdom...

...som jag tror har börjat igen. Det har varit mycket bättre ett tag men nu vette tusan. Håret faller av mig och min hud är usel. Torra fläckar och eksem överallt speciellt runt mina ögon. Det är skitjobbigt. Man känner sig allt annat än vacker. Men jag ska till läkaren i morgon för att kanske få ordning på det här...

Ska snart till skolan har föreläsning klockan 13. Måste dit å lyssna på allt om jag ska lära mig något :). Nehepp kanske dags att göra sig iordning.


Andaaas

Igår lämnade jag in tentan nu är det bara att vänta på domen. Räknar med en rest. Väntar å ser! Sen började min nya kurs igår också. "sociologisk analys" det är nåt att bita i men jag ser fram emot en ny kurs.

Annars händer det väldigt lite i mitt liv just nu. Nej jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Kommer nog med mer en annan dag!

Nu ska jag plugga!

Nu får det vara bra

Nehe nu ska jag nog gå och sova. Får vara nog för idag. Har så svårt att tro att det ska duga. Känns som om jag förenklat det för mycket. Känns inte som om jag klarar det på deras nivå. Frågorna är inte helt klara på vad dom vill och på hur man ska lägga upp uppgiften. Vill verkligen fixa det så jag kan lägga välfärden bakom mig!!

Måste verkligen sova nu. Barnen vaknar väl snart och inte kan jag sitta här när Jesepr kommer hem från sitt nattjobb :).

Tänk om lärarna bara visste vad jag kämpar med dessa tentor. Jag lägger verkligen ner hela min själ på detta.

God natt ♥


Grrr... Blir tokig

Nej nu börjar jag bli riktigt riktigt less på den här äckligt vidriga tentan. Nu känner jag mig inte långt ifrån tårar. DET BLIR INTE BRA HUR JAG ÄN GÖR!

Åter till tentan...

Det blir nog en lång kväll...

Mina ögon är redan trött och jag ska sätta mig och plugga nu när kidsen har gått och duna. Men precis när jag satt mig ner med den otroligt spännande boken "Den kapitalistiska välfärdsstaten" så ropar Noah. Han är orolig och svettig. Tror han har för varmt på sitt rum. Har iallafall planerat att sitta så länge det behövs med tentan nu i kväll/natt. Jesper jobbar natt i natt. Jag har iallfall kommit en bra bit på väg nu. Har inte överdrivet mycket kvar. Men det kommer väl ta sina timmar att få ihop det att låta bra. Jag säger bara tur jag har Jesper som förstår sånt här och kan hjälpa mig massor. Det är otroligt skönt...

Ska ladda upp med chips och en cola nu, sen är jag redo för en lååång kväll ;).

Noahs nya ord:

Peppe= Pepparkaka
bah= Bada
oa= Noah
appä= napp
Åttä= Råtta

Ja han kan lite fler ord. Men talet för Noah är inte så viktigt. Han har fullt upp med att göra av med all sin energi. Alla som tillbringat en dag med Noah vet hur han är... Haha!!

///TJO///

Mamma för en stund

Har tagit en liten paus nu och är mamma för en stund. Har precis tagit kort på barnen. TÄnkte att det kanske skulle bli några julkort i år också. Men det var den svåraste utmaningen på länge. Nästan värre än tentan ;). Tålamodsprövande. Ida gör sig bara till och Noah sitter inte still... Jaja får se om något kort duger.

Lyssnar på Amy diamonds julskiva. Den är faktisk ganska fin. Bara svenska julsånger. Det gillar jag.

Ska snart göra lite klyftpotatis som jag och barnen ska äta. Har inte hunnit äta idag. Mina böcker slukade mig haha!

Vet ni vad jag gjorde för 38 månader sedan??? Joo jag satt med min nyfödda bebis Ida. Det ni, hihi!

Nu ska jag vara mamma igen!!

Trevligare helg!

nog för idag...

Nej nu får det vara bra för idag. Skriver om det sociala arbetet och hur socionomutb växte fram. Det är iallafall intressant. Jag kommer få sitta hela helgen med det här tyvärr. Hade hoppats på att vara klar men jag klarade det inte. Titmuss, Marshall och Esping-Andersen är alldelens för svåra för mig. Deras teorier om välfärdspolitiken och all kritik. Ska ta tag i den imorgon. Har kommit en bra bit på väg iallafall. Känns bra!!

Nu är klockan mycket och mina ögon orkar inte vara vakna mer nu faktiskt. Sängen hägrar. Imorgon sk ajag och Ida ha våran myskväll igen. Har köpt chips och dip idag. Hon är ju expert på idol som ni vet haha!! Min älskade lilla tjej!!

God natt. Nu ska jag kolla till Ida och Noah mina älskade troll...
Tjingeling!!
Tack!

Sitter här igen m ed mina kära böcker. Känner mig mer peppad idag. Tack för alla snälla kommentarer och att ni tror på mig!
Har lämnat barnen för en stund sedan så jag får plugga i lugn och ro. Dom ska tll näs och träna inför lucia. Ida längtar tills hon får vara lucia. Jag hade tänkt att hon skulle vara pepparkaka som förra året. Hon kan ha kläderna fortfarnade. Men en dag när hon varit hos Liselotte så kom hon om sa att hon ska vara lucia. Jag frågade Ida om hon visste vad en lucia var för nå! Japp sa hon, det är en flicka med ljus i håret i en krona, hon är lite tokig. Men en sån lucia vill jag vara. Så klart hon ska vara lucia.
Noah får vara en liten tomte. Det passar honom perfekt!!

Nu tänkte jag lägga in lite kort. Sen ska jag plugga massor! Vill bli klar med en del utav tentan idag. Den enda jag har grepp om igentligen.

Jo en sak till... Här om dagen åkte jag buss med hela familjen. Vi lämnade bilen hemma. Vid haraldsbogymnasiet står massor med ungdomar som ska åka buss. Alla dörrar öppnas och det strömmar in folk. Vi blir mosade flera gånger där vi sitter på barnvagnsplatsen. Noah slår i huvudet i fönstret, Ida får panik och vill hem. Inte så konstigt då hon har en stor människa som nästan sitter i hennes knä. Hon fick panik. Våran vagn den blir helt ihop tryckt. Hela sufletten är sne nu. Den går inte att fixa till heller. Man kan ju fråga sig om dom verkligen behöver släppa in så mycket folk. Dom åker faktiskt gratis och det går en buss varje kvart. Jag betalar för att få åka. Hade det hänt en olycka på vägen mot stan så hade det gått dåligt kan jag säga. Jag har iallafall skickat ett mail till dalatrafik och klagat. Jag fick svar idag och ansvarig trafikledare ska höra av sig till mig. Hoppas det löser sig. Är mest irriterad över att vagnen ska gå sönder och att mina barn ska bli så skrämda!!! ARG!!

 Noah provar mössan han hade på bb. Den är lite för liten nu :)

 Ida fixar gurkan till salladen, Noah äter därimot upp gurkan...

 Ja vad säger man? Jag och sis hade lite tråkigt i bilen hem från ullared.

 Barnen tittar efter snön...

 När jag satt upp en tofs på Ida så pekade Noah på sitt hår och sa dä, dä. Han ville också ha. Lyckan                           blev total...

 Ida bara Ida...
Så vacker...

Socionom eller inte?!?!

Va faskiken har jag gett mig in på. Sånt här är alldelens för svårt för mig. Jag känner en klumt i halsen och den brister ibland. Tårarna svider! Jag är så himla dålig på att förstå. Jag är verkligen det. Funderar seriöst om det här är rätt? Kommer jag verkligen fixa resten utav min utb? Det här är min tredje tenta sedan i augusti kommer ha en till denna termin. Jag har aldrig varit duktig i skolan. Inget ämne var för mig lätt. Nu sitter jag här med ett svårt ämne det är inte jag. Måste man kunna allt? Jag vill klara den här tentan också. Men jag vet redan nu att jag inte gör det. Kommer omöjligt nå upp till deras krav. Depp depp. Inte meningen att belasta er med detta men det är min blogg och det är här jag kan skriva av mig.
Men va tusan jag ska ju bli SOCIONOM... Jag SKA det.... Dumt och ge upp nu?!?!

...


Det går inge bra....

Ullared

Förlååt! Nu har jag verkligen varit jättedålig på att uppdatera. Men vet ni jag har inte varit hemma. I lördags morgon åkte jag, Jesper, Sofie och Roger till ullared. Vi trängdes med galna människor på ge-kås. Fick köa i 40 minuter för att komma IN i affären. Inne där var vi inte ensamma. Folk är ju som galna. Sofie och jag gick där inne i 3 timmar sen fick vi nog. Det blev några julklappar till barnen. Sen åkte vi våra 56 mil hem igen. Var hemma i falun runt 00.00 det var en hektisk dag. Barnen var i Avesta hos mina föräldrar. Dom har haft en mysig helg.

Nu ska jag åka ner på stan med barnen. Jesper behöver en ny jacka. Jag har fått äran att köpa en. Det går ju faktiskt att byta. Måste bort från hemtentan en stund. Ni ska veta att den inte är lätt. Man måste veta vad man pratar om och det gör inte jag. Jag har konstaerat att välfärdspolitik inte är någonting för mig fast det visste ni väl. Någon som har nåt att komma med som kan hjälpa mig lite på traven? :)...

Nej, kanske lägger in nån bild i kväll om jag inte slukas av mina oerhört roliga böcker... kram

RSS 2.0