Oroliga barn!

Oroliga barn. Domhar varit oroliga hela kvällen båda två. Ida har varit trött hela dagen. Redan klockan 18.00 (!!!!) ville hon gå och sova.Men vi tvingade henne att vara upp ett tag till. Klockan 20.00 så fick hon äntligen lägga sig.  Men då blev hon jätteorolig. Bara grät och frågadeeftermig om Jesper kom ner och efter Jesper om jag kom ner. Maaammaaaa, paaappaaa..... Jag la mig bredvidhenne och läste en bok. Då var honnöjden stund. Sen blev hon orolig igen. Då var det mumin som gällde.Satt på en berättar skiva men mumintrollet. Neej mamma trollet farligt.
Nu sover honmen oroligt! Får se hur natten kommer bli.

Imorgon ska Ida få gå till Liselotte iallafall. Jag och Noah ska träffa Sandra och Lin på stan med deras småttingar. Trevligt trevligt!

Ida var ju på vårdcentralen i går förresten. Fick ju träffa en ssk :/ gillarju inte detså värst jag. Visst dom kan vara duktiga men har lite dålig erfarenhet utav dom. Men det var iallfall en rejält svullen lymfkörtel som hon fått genom sin förkylning.Fick igentligen inget veta. Man får väl ha lite extrakoll på hennes hals. Skulle höra av mig till barn om det inte blev bättre. Litar mer på dom faktiskt!

Nu ska jag gå... Byyye!

( och JA detärfelpåminmellanslagsknapp)

Bjuder på lite bilder!

Mitt i natten. Sitter här och håller Jesper sällskap när han pluggar med sin svenska. Sista uppgiften sen är det historia som gäller.
Barnen sover men tänkte mata i Noah lite mat inan vi lägger oss. Annars måste jag väl gå upp när jag väl somnat. Sånt är jobbigt för det är då man sover som bäst.

 
En overall till en riktigt liten toker!!



Tänkte bjuda på några bilder till har varit lite snål på det...


Inte allt för vackert kort på mig :). Bjuder på det!


Noah äter majskrokar. MUMS!!!


Damen som man sällan får på kort nu för tiden. Tyvärr!!


Noah nybadad!

 
Passade på att ta några bilder på köket idag när jag städade det!
Tänkte sätta in fler bilder på mitt hem en annan dag när jag städat lite. Jag vet att det finns några som vill se. Men Victoria har varit så slö och inte fixat det! Men nu fick ni en början på det iallfall :)!

Så där ja det var lite kort. Mest på Noah men som sagt Ida är väldigt svår att få på kort nu för tiden. NEJ INTE säger hon. Vänder bort huvudet. Går där ifrån, blundar medvetet osv. Jag som älsar att ta kort. Men däremot tar vi fram filmkameran sitter hon fint och väntar på att man ska ta ett kort men då ska hn ju springa och ha kul. Hon gör det säker bara för att jävlas :).

Imorgon runt 14 ska vi kolla upp Idas hals. Usch! Men det går nog bra. Honvar riktigt varm nu i kväll. Hon fick en panodil strax innan sängdax. Då blev det fart på flickan. Men sen somnade hon skönt.

Natti natti gott folk!


Knöl på halsen...

Imorse upptäckte vi en knöl på Idas hals. Den är jättestor och det är svullet i halsen. Känns inge vidare man blir ju orolig på en gång. Hatar knölar.Antagligen halsmandlar eller lymfkötlar sa hon på barn. Men vaddå antagligen jag vill veta. Det enda hon har är feber annars är hon pigg. Febern märkte vi inte ens av utan jag tog en temp eftersom vi skulle ringa och då hade hon feber.
Men avvakta som ma alltid får höra i sjukvården. Varför inte kolla upp det istället. Usch! Får se om jag ringer sjukvårdsupplysningen sen. Mn vill ju ha hjälp när det gäller sina barn. Själv känner man ju hur man mår men barnen vet man ju inte.
Säkert ingen fara men men!


En dag i eskilstuna...

Idag har vi varit i eskilstuna för att fira in syster som fyllt år. Det var trevligt. Blev en dag med fullt upp. Barnen var trötta hela dagen Ida sov tre gånger men det var nog för att vi åkt bil. Ida somnade inte förns 22 idag. Men hon är ju bra go även om hon pratar s öronen blöder. Upprepar samma sak tills man svarat.  :) prata kan hon iallafall det lovar jag!!!!!!!!!

Sen fick även Linda sin lilla bebis idag. En liten flicka blev det. Längtar tills jag får träffa lilla tjejen:).

En lång Lördag!

Här sitter jag :). Jag har jobbat idag. Jobbade fm det var ovant. Jag sov så dåligt natten till idag. Först var det ju för att man visste att man inte fick försova sig. Sen sov båda barnen oroligt. Ida drömmer mycket. Speciellt om troll spöken och spindlar. Jesper körde iallfall mig till jobbet. Uppskattar det så.
Jobbade på men känner mig lite utnyttjad. Dom kan köra med en stackare som mig som inte bättre. Men nu sätter jag stopp, inte köra mig.

Lilla Ida har börjat prata om döden. Undra varför hon vet väl inte vad det är heller :o. ."Spindeln i himlen nu mamma?" frågade hon ig när jag trampade på en. Undra vart hon får allt ifrån.

Idag har vi storhandlat. Ida fick nå utbrott på Ica Maxi. Håhå är det där mitt baaarn? Neee!! Usch va jobbigt det blir när det blir så. Men så är det väl att vara mamma. Mycket ska man vara med om :).

Igår köpte jag en ny overall till Noah. Den han haft är ju efter Ida. Men den är för liten nu. Det blev molnoverallen från Lindex den gillar jag mycket! Är är så söt så.

Nu sitter jag och Noah och tittar på west end star. Nu blev det spännande :s..

Byyye...



Mamma äter trädet...

Satt och åt wok med min kära dotter nu på kvällen. Hon stirrade på mig så säger hon mamma äter trädet. Hon gav mig tillslut en broccoli här mamma ta trädet det är blä. Hehe hon är så rolig. Hon tyckte jag var konstig som åt tråd till middag.
Jag har ju varit till läkaren också. Han kom till min diagnos ganska fort. Du har stresshuvudvär och migrän. Som jg redan visste. Men fick iallfall två olika sorters medicin. En som jag ska ätadagligen och en ann jag ska ta om jag får migrän trots att jag äter medicin.
Han gjordeäven tester på mig för att utesluta hjärntumör :o. Men det var ingenting som tyder på det. Tur det då!

Sen kom det snö idag också snöade massor. Åååå mamma leka snön åka pulka sa Ida. Hon skulle följa med Jesper ut i går hon så lycklig över att få gå ut och leka i snön. Men det fanns inte en gnutta snö. Stackarn!

Noah han testar rösten han. Gud vad han pratar och pratar. Högt också. Speciellt igår kväll när vi skulle kolla på film. Typiskt...Men han är så go.
Förkyld är han fortfarande. Hostar så illa. Lider verkligen med honom. Får ont i min hals när jag hör honom hosta.Kan han inte bli friiisk. 
Måste ju nerpå stan och köpa present till Elin. Hon fyller ju år IDAAAG...

Dessutom så tycker jag inte om kommentaren. Dina barn är så söta. Men Ida är sötare. :(. Det skär i en mammas hjärta. För mig är barnen precis lika söta, vackra, fantastiska, goa älskade och alldelens UNDERBARA!




GRATTIS SYSTRA MI 


Fiiint!!
   

Mina fina älskade barn! Ni är mammas allt! Utan er vore jag ingenting!
PUSS...

Läkarbesök...

Snart ska jag till läkaren. Får se vad han säger. Vad min dom blir. Orkar inte ha ständig huvudvärk blir ju så trött då. Natten var jobbig som vanligt Noah hosta. Vi gick och la oss en stund efter att våran pigga dotter åkt till dagmamman. Då ringer det på dörren 2 gånger just den här morgonen :). Först grannen och sen nån brandman som ville göra en gratis koll hemma hos oss. Men det fick han inte.

Nu ska vi göra klart hemma sen blir det läkaren och Jesper ska till jobbet. Själv ska jag cykla till jobbet på lördag. Det går ingen buss :(. Vill inte!

Gaaaaahhhhaaa

Usch idag har jag haft en trött dag. Fick lite sovmorgon iallfall. Nätterna är ju som dom är nu när Noah är sjuk. Man är ju inte allt för pigg när Loppi vaknar 7. Som tur var så var ju Jesper ledig idag och han störs nog inte lika mycket som jag gör. Han hostar nätterna igenom det låter som om han hostar i en metallburk eller liknande. Feber varje kväll och alldelens sårig runt näsan. Stackars krake. Meeeen han får ju bra immunförsvar iallfall.:).

Jesper har varit på tippen med en massa skräp idag. Måste väl göra oss av med lite inför sommaren och dessutom så vi får plats med bilen igaraget. Jesper ska åka lite buss till jobbet. När det funkar. Måste dra ner på bensinkostnaden.

image30d
Sofie du ÄR fin ;)....
Idas första sommar. Jag vill ha SOMMAR....

Rödblommig och febrig!

Kom precis hem från mitt jobb. Ska även jobba på lördag.  Ganska skönt att komma ut och jobba lite. Fast det vore ju roligare om man hade ett roligare jobb. Får sew hur min framtid blir när norshöjden ska bli privat. Jag tänker då inte ´bli kvar där. Tänker inte förlora min trygghet att vara kommunanställd. Får se vad som händer.
Annars så är det inte så mycket som händer. Noah är fortfarande sjuk febrig och sååå snörvlig. Nätterna är inte roliga. Hoppas han blir frisk nu snart. Fast jag känner mig också sjuk nu :(.
Nå ja nu orkar jag inte skriva mer...


image27

Kärring?!

 
Sitter här. Skulle vilja ha en kopp te. Ska nog fråga min kära sambo om han vill göra en kopp till mig när han har badat klart.
Åååå vad jag stör mig på människorna i singing bee. Vad dom håller på. Usch! Så hysteriska.  Jaja jag har lite utav en dålig dag idag. Tur man snart ska sova. Ska nog fråga Jesper om vi inte ska se en film ikväll. Det vore ju mysigt.
I dag lekte Ida med Freddan i lekparken. Det var väldigt skönt att få komma ut. Sitter inne alldelens för ofta. Ska försöka ta en promenix varje morgon när jag lämnat Ida. Då är jag ju ändå ute. Måste ju få bort lite fett på min mage till sommaren också.
Noah är fortfarande förkyld. Han hostar på och är alldelens röd runt näsan. Stackars liten. Inatt var det inge vidare. Han var så snuvig att han vaknade hela tiden. Jag upp mitt inatten för att leta efter nässugen men hittade den inte. Det var inte så lätt att sova bredvid en kaffekokare. Han lät så typ. Men nu har jag hittat nässugen inför natten.

Förra veckan fick jag lite åldersnojia. När jag skulle hämta Ida från dagmamman. Jag gick där med syskonvagnen och två killar i 8 års åldern skriker kärring efter mig :/. Nå väl så är det väl
 
Nu ska jag fortsätta störa mig på Singing bee ;).



Figuren jag vill ha som förstoring på Noahs vägg :)


Så så är det!!

Vi tar bilderna en annan gång. 
Den här bloggen är roligare än nogg iallafall. Dessutom kan man se statistik på hur många som är in på min blogg och hur många unika besökare. Men vilka är alla? :o (????)
Har försökt göra klart här hemma idag men det har inte gått så bra. Noah är väääldigt mammig nu när hanär förkyld. Han vill inte vara själv.
Just nu sitter han faktiskt hos sin pappa och är nöjd. Skönt!
Dom ringde från mitt jobb idag och frågade om jag ville jobba i morgon. Men jag kan juinte det. Jesper jobbar ju. Synd!
Nu sk ajag fortsätta spela betapet med Jesper och Linda. Det är vad vi sysselsätter oss med så här en lördag.

Förresten så går det mycket bra för Jennys syster i West End Star. Såå roligt.. Håller tummar och tår att hon vinner alltihopa....

Natti natti!!
image25

Snart ett år sedan han flyttade ifrån oss Lille Cesar!!
Kan sakna honom. Han var ju bra go. Även om han var dryg ganska ofta också. Eller sprallig!

Dunderförkyd Bebis...

Noah har blivit dunderförkyld. Alledelens röd runt ögonen och kokhet :(. Snörvlar och är hes. Ska nog gå och ta en temp på honom.
Han var så gnällig igår kväll. Men nu vet jag varför. Trodde han blivit bättre eftersom han varit snuvig och histig i veckan men nu blev dt värre. Dagisbaciller???


Jag och Jesper har flyttat vårat ner vårat sovrum. Men det värsta är att det är klallBLÅA tapeter. Inte roligt. Vi ska tapetsera om det rummet snarast.
Noah får vårat gamla sovrum med den fina fondtapeten. Men vi ska ju göra en väggmålning. Det blirantagligen en sjörövare :)! Men vi är lite oense.
Får väl då.

Igår  fick vi veta att våran granne gått bort i cancer. Usch vilken grym sjukdom han varför ung för att cancern skulle vinna.

Nu ska jag gå och ta en temp på min son. Han är så ledsen.
Kanske kommer in någon bild på rummen ikväll. På våran snygga blåa tapet ;).

Ett huvud till salu!

Igår jobbade jag ju. Det gick bra. Var faktiskt ganska skönt. Faaast jag saknade mina barn. Närjag kom hem sov Ida förfullt. Noah skrek hehe. Men han lugnade sig snabbt.
Idag har jag inte gjort mycket. Jag har ont i huvudet som vanligt är väldigt less på det nu. Vad är det för fel på mig? Blir skönt att träffa läkaren.
Jesper har haft en kille från stockholm här hela dagen han är kvar än. Mins systrar kom förbi också det var roligt annars skulle jag ha suttit här ensam hela dagen. Ida har haft en lite dålig dag idag. Det sa dagmamman också. Hon och Noah badade tillsammans idag. Det gillade båda två tror jag. Dom skrattade och stänkte vatten på varandra. Kul att dom har lite utbyte utav varnandra.
Nu orkar jag inte skriva mer. Ska kolla på efterlyst och göra lite popcorn. Barnen sover. Bäst att passa på att ta det lite lungt nu.

image23

Noah 6 månader...

Nu är vi sjuka igen. Eller jag vet inte riktigt vad det är. Jag har ständigt ont i huvudet och i bihålorna. Täppt i näsan och ont  i halsen. Orkar inte så mycket. Barnen mådde bra igår iallafall. Noah har varit snuvig och hostig länge nu men vi pallrade oss iväg till bvc igår för att höra om han kunde få sprutan iallfall och det tyckte dom. Att få sprutan gick jättebra. Dom stack ner den långa vassa nålen i Noahs lår. Han tittade på nålen och rynkade ögonbrynen skeptiskt och tittade på läkaren. Inte ett ljud han sa. Men natten var mindre rolig. Han har gråtit och blivit jätteförkyld. Feber har han också. Nu är den nog bättre men han har fått supp. Vi får ta det lungt idag. Jag mår iallfall bättre huvudvärken kommer jagi nte ifrån.
Ska till läkaren den 23 orkar ju inte ha det så här längre.
Dessutom så ringde telefonen tidigt i morse. Det var mitt jobb. Jag hade skrivit på lappen att jag kunde jobba i kväll. Så jag ska dit. Får väl ta några ipren innan och med mig så ska det nog gå bra ;).  Det är ju dock Noah som mår sämstoch han får vara hemma och mysa med syrran och pappi.
Jag gick iallfall och la mig igen så jag ska orka jobba. Vaknade för en stund sedan med sprängande huvudvärk. Jippi!!!!!!!!!
Men det är bara 5 timmar jag ska vara där. Det går nog bra. Hoppas hon jag ska jobba med är en bra person. Vet inte vem det är :/! Hade varit roligar om det varit en person som jag visste. Men men!

Min lilla prins Noah blir 6 månader idag. Jahaa så då var han ett småbarn då. Ingen lite spädis längre. Nu är han en stor kille som gör många nya framsteg. Bebistiden gå väldigt fort fattar inte. Han låg ju nyss i min mage. Men nu är han en stor kille med mycket vilja.

Igår fick Ida en enkrona. Hon studerade den ett tag och säger efter en stund, Titta mamma pappa på pengen. Haha det är den där gamla kungen på dom äldre kronorna.
Hon har så många roliga funderingar och ideér.
Tomten tjatar hon om varje dag. Han kommer om 2 år säger hon och visar upp två fingrar.
I vagnen till dagmamman sa hon usch mamma vilket väder. Fast med lite brytning. Det regnade så värst.
Honvet mycket den där damen. När vi åkte till Avesta i helgensatt hon i bilen och hittade på egna texter. Först sjöng hon om sin kompis Alva... Ava är suuuuk (sjuk)
Sen sjöng hon om Filippa... Fippa är fiiiisk (frisk)´

Nepp nu kanske man ska åta någonting fast hungern är noll...

image21

Noah för 6 månader sedan....

image22

Noah 6 månader!

Inget speciellt..

Har väl igentligen inget att skriva. Men jag tycker om att skriva. På onsdag blir min lilla prins 6 månader. Jahapp då räknas han inte som ett spädbarn längre utan ett småbarn. Miin beebis!
Har varit hos Linda idag. Elin och Ida lekte förfullt fast dom blir lite osams då och då. Snart är detdags för Linda att få sin lilla bebis. Undra när den lill* tänkt titta ut. Jag är nyfiken :)...
I mogon är det bvc som gäller. Noah ska få sin andra spruta. Hoppas han inte får feber och sånt. Stackarn!
Nu ligger Ida och ropar. Förstår inte varför hon har så svårt att somna. Hon har legat i sängen sedan srax innan 20. Så vaknar Noah också. typiskt!


  


Ida och Noah i samma dopklänning. 12/3- 06 /// 12/1- 08




Karl NOAH Jacob är nu döpt!

Igår hade vi dop för Noah. Nu är han döpt. Det blev såå fint i kyrkan. Våran kompis jenny sjöng vargsången och sparvöga. Många tårar föll i kyrkan det var så otroligt fiiint. Så tacksam och glad att hon ville sjunga på Noahs dop. Ida fällde några kommentarer i kyrkan. Hon tyckte bla Noah skulle bada i dopfonten :). Lokalen vi hade dopfesten i var väl inte den bästa det blev lite krångel. Men trevligt och trångt blev det ;).
Sen är jag så otroligt tacksam för min min mamma som kämpat med pajer och handlat i´nför dopet. Vet inte vad jag ska göra för att kunna tacka. Utan dig hade det inte blivit något dop!
Pappa har ju också hjälpt till. Även om han brännde våran paj så den blev lite torr. hehe! 
 
TACK!!!!
image9



     


Mer bilder en annan gång :)...



Trött mamma

Det kan inte vara sant. Klockan är mycket. Ida gick å la sig 19.45 somnade skönt. Nu är hon vaken och vill inte sova :/, Hon hade bajsat och senh var det kört Noah är som vanlitgt orolig. Jag är så fruktansvärt trött vill sova. Somnade framför bolibompa idag. Det bli tredje vakna natten. Jag provar att lägga noah tidigare/senare men han vaknar iallafall runt 00 och gallskriker. Så trist :(. Mina barn som jämt sovit så bra. Vad händer? Hoppas Ida somnar snart

image7

Lite sånt där om mig...


 
Jag är: En lycklig 2 batnsmamma

Jag sover: inte så bra just nu

Jag blir glad av: Ida och Noah

Vem kramade du senast: Noah

Vad sa du senast: Nu är han vaken igen

Gröna eller röda äpplen: Gröna faktiskt

Vem ringer du när du blir arg: Ofta Jesper

Vad skulle du behöva just nu: Åka utomlands
Har du snygga skor: neeej

Vilken tid gick du upp idag: 8.00

Vad var det första du sa imorse? God morgon gumman!

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har någon annan sovit i din säng i natt : Jesper och Noah

Vad såg du senast på tv: Antikrundan (hehe)

Kan du spela fotboll: Nej tok heller

Senaste personen du skickade ett sms till: Jesper

Senaste personen som du fick ett sms av: Jesper

Senaste personen du ringde till: Mamma och pappa

Senaste personen som ringde till dig: Mamma

Senaste personen som fick dig att skratta: Ida

Senaste personen du hörde sjunga: Ida

Senaste personen som fick dig arg: Vet inte

Senaste filmen du såg: Minns inte vad den hette

Senaste låten du lyssnade på: Det är inte regn som faller

Ditt liv med ett ord :Värdefullt

Gjort idag: Träffat kompisar på stan, Strosat runt på stan med barnen, Handlat lite, Tittat på när Jesper lagat mat, Ätit, laggt ida och noah, hämtat noah nu sitter jag här.

Vad drack du senast: Te

Vem är du kär i: Jesper

Vad ska du göra imorgon: Packa det sista inför dopet, åka till Avesta, duka inför dopet.

Har du gråtit till en film någon gång: Har jag nog men är inte så blödig jag inte. Men gjorde nog det när jag var gravid.

Sista meningen innan du går: Tackför att du läst, sno listan nu.. ;)

En ensam mamma mitt i natten!!

Här sitter jag mitt i natten. Noah är såhimla orolig på kvällen/natten. Vet inte vad det är.
Men mitt i min ensamhet så kommer en plogbil och gör gatan fri från is. Finns fler som är vakna visst!
Fast nu tror jag Noah lugnat ner sig ska gå och sova. Ska träffa några kompisar p stan kl 10 i morgon.

Natti gott folk


image6
Noah en natt då han sov :)



Det blev en seeen kväll!

Satt uppe sent igår. Noah var vääldigt kinkig han somnade en stund och sen började han rynka på ögonbrynen någonting var inte bra. Han vaknade och gallskrek. Tröstade honom vidare. Gav honom ytteligare välling (han äter mild havrevälling) nu så han borde vara mätt längre. Men ine då han fick i sig ytteligare 220 ml vilket han även ätit tidigare också. Det varinte likt Noah att vara så där. Men men ma kan väl inte jämt vara nöjd. Tror det var magen om spökade faktiskt.
Han somnade tillslut runt 2.30 (!!!!) jag var ganska så trött när klockan ringde villjag lova. Lämnade Ida hos Liselotte. Som vanligt hann vi inte in på gården innan Ida säger hej då mamma. När jag kom hem somnade jag som en stock. Noah också. Även han blev väckt för att åka vagn på morgonkvisten. Vaknade rnt 11 i paniiiik tittade på klockan och tänkte jag harinte lämnat Ida än :o. Men lugnade mig ganska snabbt när jag kom på att jag faktiskt varit upp. Helt vilsen.

Idag ska jag iallfall spraya mina servettringar i guld. Får se om mitt huvud klarar av den starka lukten. Får väl t på mig den grymt snygga gasmasken ;).
Klippte alla kronor klart igår iallfall. Dom får duga.
Texterna till Jenny är också fixade ena fixade on själv. Den andra har jag en kompis som fixar noterna:).
Nu ska jag göra oss klara här. Snart dags att hämta loppi. Får se om hon följer med mig hem då :).

               

                                        
 Noah 5½månad    Ida 6 månader!! 

Jag har väldigt akrobatiska barn :D!



Hmm om man klickar på Ida så kommer bilden på Noah och tvärt om. Men ni vet ju vem som är vem iallfall!!

Har flyttat hit nu...

Nu ska vi se om jag fattar mig på denhär bloggen... Dags att byta från noggen. Där kan man inte skydda sina bilder eller någonting lite läskigt ju. Kommer ha kvar den ett tag iallfall men uppdaterar inget mer där. Kommer nog även ha ett lösenord på den här bloggen.
Fast måste först känna påhur den är :).
Kanske för svår för mig att förstå kan vara lite trögfattad jag speciellt när det är datorer och sånt. Inte min grej föstår ni.
Har nog inte så mycket att skriva Har hämtat Ida fån sin dagmamma idag. Hon hade haft kalas där. En annan tjej hade fyllt tre :).
Den flickan sa till mig när jag hämtade Ida.
- Du är inte min mamma du får inte ta med mig hem. Du är Idas mamma :). Bra att hon säger det så jag inte tar fel barn hehe.

Dopet närmar sig med stormsteg. Träffade prästen igår. Han verkar helt okej. Skoj frisk präst hehe.
Men jag tror det kommer bli lyckat. Ska ha lite prins tema. Har köpt dekoration.

Nu ska jag fortsätta försöka förstå mig på bloggen...

image1

Se där nu fick jag in en bild också... Wiii

RSS 2.0