Min blogg ...

Min blogg är väldigt seg får se om jag får till någonting!

Vädret ute är inge vidare det regnar, blåser och är almänt kallt :/ usch och fy. Tänkte cykla till vivo men ångrade mig när jag såg vilket väder det var.
Känner mig inte nå vidare pigg heller. Har ont i huvudet och näsan är lite förkyld :). Men inge allvarligt som svininfluensan iallfall ;). Men nu har ju första dödsfallet i sverige inträffat vilket är jättehemskt. Grymma sjukdomar det finns.

Var till kupolen idag Ida behövde dansskor dom hade inga såna på ullared. Det blir lite halt för henne och hoppa runt  med strumpor bara. Men hon är lycklig över sina strumpor :)..

Nu ska jag kika på tv lite..


ullared

söndag kväll och jag känner mig väldigt sliten idag. Hela dagen har varit lugn och skön. Barnen kom hem på eftermiddagen efter en helg i avesta. Vi har nämligen varit i ullared och shoppat :) det blev några kassar vi kom ut med men jag minns knappt vad vi har handlat. Det är ju nästan skrämmande. MEn det var roligt att få handla lite och barnfria var vi också. Gå där med en 4 och 2 åring känns inte så roligt.

Imorgon ska jag iväg på ett litet möte. Får se vad som händer. Men det blir nog bra det där :)...

Snart kommer Zandra så jag kan köpa lite ljus utav henne :).

Blandad kompott...

Jahapp i morgon är det dags för föreläsning igen då. Dags att försöka ha huvudet på skaft igen. Men idag har vi haft en bra dag. Började med en tidig morgon hos tandis för Noah. Han gapade liiite men tandhyginisten fick iallfall kolla och Noahs tänder var fina och alla var på plats :).
Noah hos tandis

Lite senare under fm kom mina systrar och vi tog en sväng på stan. Köpte ingenting faktiskt. Joo en liten burk till IDa som hon kan samla sina vita stenar i :), sen en tidning till mamma.

I morgon åker jag och familjen min till avesta. Det blir bra det!

När vi var på etage och åt idag så var Noah riktigt på hugget. Barnen fick en varsin portion med pannkaka sylt och grädde men Noah var inte riktigt nöjd efter att det tagit slut, Så han passade på när killen som serverat oss kom förbi att ge honom sin tallrik, "mee oa mee"" vilket betyder att noah vill ha mer. Killen skrattade och sa att det var helt ok så han gick iväg och fixade en till åt Noah. Medans han värmer den sitter Noah och ropar "ooaaa kakaaa" hehe stressa på lite :)...

 

Mammas SötnosarDansande prinsessa!!Ny start...

Nu är sommaren snart slut. Visst det är väl ganska varmt ute än men inte den riktiga värmen. Men jag har iallafall börjat termin 3 av 7 och det änns roligt. Fatta att jag faktiskt snart gjort hälften det går fort minsann.. Men nu kanske jag har lite tid över för att blogga. I sommar har jag inte haft tid. Det har varit nåt hela tiden och jag har jobbat massor. Hade ju lite tur nu att första föreläsningen inte är förns på fredag så några extra dagar blev jag ledig. Har börjat läsa lite så jag inte släpar efter en massa.

Med barnen är det bara bra. Noah har ju börjat prata en massa nu. Det är roligt och han kan leka med sin storasyster på ett helt annat sätt. Nu förstår dom varandra mer och båda tycker det är roligare...

Sitter vid min nya dator så jag har inga nya kort att visa er. Har inte tömt kameran än. FÅr se när det blir. Men jag ska skärpa mig och bli bättre på att blogga igen :)...

Snart blir det film, män som hatar kvinnor!

Natt natt

Jobbar med dinosarier :)

Igår när Noah skulle klä på sig så vägrade han sätta på sig sin skjorta.

- Neeej, vill inte ha offa öja (morfars tröja)


När barn säger säger saker blir det så seriöst, för dom är ingenting speciellt konstigt om dom fåtrt för sig en sak.

Han är så rolig nu när han har börjat prata mycket. Han gör sig förstådd och säger inte bara ÖH ÖH och pekar. Hans tal kom med 2 årsdagen :). Han och Ida leker så bra nu när hon förstår vad han vill och Noah kan tala om vad han vill.

Lite senare under dagen satt Ida och lekte med en dinosarie från mc donalds. Hon tittadepå sin pappa och sa till honom.

- Det är såna här du jobbar med va? (dinosarier)

Det var ju så klockrent, haha vi hade roligt iallfall. Jesper jobbar ju inom äldreomsorgen för den som intye visste ;).

Själv mår jag så där har konstig huvudvärk och ont i magen. Har till och med varit hemma från jobet :( vilket känns dåligt. Nu har jag bara 3 pass kvar där. Känns lite tråkigt, har  trivts där och kännt mig välkommen. Även om det känns väldigt bra att komma tillbaka till skolan. Men det känns lite äskigt det också. Åter igen ska man ha tentaångest :/. Men jag fixar det. Har lite på gång som ska hjälpa mig att lugna mig lite. Det är ju bara 2½ år kvar i skolan ;).

 

Tokar!Mini semester...

Det är väl dags för en uppdatering kanske. Har ju annat att göra så här på sommaren dessutom så är min dator trasig så nu sitter jag vid min gamla som är som den är. Men det får väl gå då :).

Nu är denna "jobbsommar" snart slut, åter igen till skolan. jag ser framemot det samtidigt somdet skrämmer mig. Igen ska man ha ångest för tentor och redovisningar. Men det blir nog bra bara jag börjat.

Här om dagen var vi till Åland. Det var jag, mina barn, Jesper, Elin, Fredrik, Sofie och Matilda som åkte. Det var så mysigt. Vi hade toppenväder med strålande sol, vi låg på klipporna och barnen kastade sten i havet. Det var tråkigt att behöva åka hem igen.

Lite bilder från dagen!!

      ''

En fin dag!!


RSS 2.0