2009 är snart förbi!

Nytt år är på väg... Känner mig alltid lika tom när nytt år kommer. Allt som varit bara försvinner. Det här året har det hänt en del men inte så mycket stora saker. Barnen har hunnit fylla 2 och 4 år. Jesper och jag fortsätter med huset för att få det så fint som möjligt. Jag har gjort ännu ett år på högskolan, snart är hälften avverkat hur skönt som helst. Jobbat med annat än äldre i sommar, något som gav mig mer och ett jobb jag trivdes super med. Blev dock bara en sommar tyvärr. Har även fått veta att jag ska bli moster sommaren 2010. Min syster har köpt hus. Ja jag vet inte om det var så mycket mer. Vissa saker håller jag för mig själv :). Både roliga och mindre roliga saker. Allt vill man inte säga i en allmän blogg.
Det finns i mitt hjärta och stannar där!

Julen har iallfall varit mysig. Vi var i avesta som vanligt och barnen uppskattar julen mer och mer. Ida kommer ihåg tidigare år och det är kul. Alla var nöjda med sina klappar och tomten blev avslöjad även igår. Nästa år måste vi nog hyra in en tomte. Ida är ju 5 år då och början nog närma sig tiden då man slutar tro på den där tomten.

Nu sova! Trött är jag...

GOTT NYTT ÅR på er alla....


Framför julgranen hos mormor och morfar i Avesta!!


13 december

Idag är det lucia men har inte sett en enda. När Jesper kommer hem från jobbet ska vi nog dricka lite te äta lussebullar och pepparkakor. Den här helgen har varit seg. Ida har inte mått jättebra så vi har hållt oss inomhus. Lika bra det. Ikväll blir det väl att sätta sig med alla texter och böcker igen. Imorgon är det föreläsning och sen grupparbete. Hoppas den här gruppen också kommer funka fint. Men det tror jag!

Nee jag har väl inte så mycket mer att komma med. Men det är iallfall SOL och liiite lite snö på marken. Det känns som vinter och man känner sig genast lite positivare :). Skönt de!

Roligare än så blir det inte!

Ha en bra dag!


Idag har vi träffat tomten...

Idag har varit en bra dag!!

Började med att gå upp kl 6 och var dessutom FÖRST uppe. Det är näst intill sensation.

Ida och Noah hade luciauppvisning, så söta små tomtar och lucior...

   

Sen åkte vi till tomteland. Blev bjudna på både buss och inträde. Var lite skeptisk till den på morgonen när jag vaknade och det duggregnade. Packade väskan full me varma kläder och ombyte. MEn när vi närmar oss mora och tomteland började det SNÖA... Ja helt otroligt. det var till och med snö på marken. Gjorde dagen helt underbar. Snö och kallt!
Jag och mina barn har haft det så bra. Dom har varit så snälla. Stolt Mamma!!
Vi har träffat troll, isprinsessor, tomtar, tomtenissar och en massa andra figurer från sagornas värld!


     
  

Det var våran dag på "nordpolen" Ida är övertygad om att vi har varit där och inte i Mora :).. Tomten bor ju där..

Hemlisen....
Sen ska jag ju bli moster också.. I sommar så ska min lillasyster Elin bli mamma :).. SÅ rooligt!


Min stackars mage...

Måste få gnälla lite :). Det är ju trots allt min blogg.

Igår och idag har inte varit nå bra dagar. Speciellt inte idag. Vaknade i morse utav hemska magsmärtor. Låg och vred & vände mig i sängen. Bestämde mig för att ringa vårdcentralen eftersom jag lidit utav detta sedan i somras. Har dessutom börjat gå ner en hel del kilon ofrivilligt vilket inte känns så jättebra. Är ganska aptitlös och trött. Något stämmer inte. Kanske stress, oro, tarmsjukdom eller tumör (!), ja inte vet jag. Jaja fick en tid nästa vecka måste gå ifrån tidigare i skolan men känner att min hälsa måste få gå före. Annars orkar jag inte plugga heller. Nog om min hälsa!

Ha det bäst flodhäst :)

Lussebak!

Den här helgen har varit riktig seg. Speciellt lördagen! Igår var vi iallfall till folketshus på dansuppvisning. Min lilla tjej var så duktig. SÅ självständig och modig. Gick stolt upp på scenen och dansade. Som mamma blir man ju bara sååå stolt. Hon var en liten mus i askungen. Noah han somnade där i mot i sin pappas knä under föreställningen så kul tyckte han att det var :)...

 

Idag har vi varit till öppnaförskolan. Dit kom tomten och alla barnen var utklädda till tomtar lucior och allt vad det är. Så fina så! Sen följde Madde med oss hem och åkte gansa nyss hem. Vi har haft en bra dag. Lagade middag tillsammans när våra sambos kom hem från sina ställen. Vi gjorde lax i ugn med kokt potatis och gräddfilssås. Riktigt gott var det! Vi lyckades fixa god lax, det ni... Sen bakade vi lussebullar, stoooora lussebullar :). Goda och fina!

Nej nu ska jag gå och sova. Är trött och har ont i magen. Ny kursstar i morgon. Spännande men omotiverande. Har inte alls lust :(.

Natti natt!!


Socionom eller socialarbetare??

Jaa jag vet! Min uppdatering är inte bra. Men jag har verkligen inte tid. Har haft så mycket den senaste tiden. Det har varit sjukt mycket i skolan, vfu, projektarbete, redovisning och tenta. Nu är det kanske lungt ett tag(???) får väl se. Börjar en ny kurs nu på måndag, försörjnigsstöd kommer den bla handla om. Nu är det socjobb på hög nivå  :) börjar fatta vad jag har givit mej in på. Hoppas verkligen detta är rätt. MEn under vfu:n kändes det så iallfall. Får väl vara nöjd så länge inte socionomerna får legitimation, vad händer då med oss som "bara" är socialarbetare. Fast vi läst samma lika! Förhoppningsvis blir vi också socionomer. MEn jag tror inte på det förns det är så.

Håller på att renoverar hemma nu. Mitt i julmånaden. Dåligt planerat kanske, JA! Men Jesper började och jag blev glad. Nu får jag äntligen min pärlspont på väggarna :).

Annars rullar väl livet på med det ena och det andra :)!!

 

Söta va?? :)
Nyduchade och fina!!

Imorgon ska Ida dansa på den stooora scenen på folketshus!Hon är så förväntansfull och glad...
Min lilla flicka!!

Snart får jag säga det :D....
Hemlis!!


RSS 2.0