Lite små seg dag!

Uscha va uttråkad jag är. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Dagen har varit lugn alldelens för lugn faktiskt. Ida har mått ganska bra idag. Inte kräkts iallafall. Lite ont i magen och slö men det får man vara efter en sån pers. Nu innan mina barn skulle gå och sova så gick jag ner i källaren för att hämta en pyjamas till Noah i tvättstugan. När jag kommer upp har min kära son plockat bort knapparna på mitt tangentbort *gaaa*. Det är inte lätt att få dit dom. Tre knappar fattas just nu. Ganska störande. Jesper får fixa det när han kommer hem från jobbet. Jag har absolut inget tålamod för sånt.

Jag mår faktiskt lite illa. Hoppas det bara är inbillning eller för att jag inte ätit något vettigt idag. Har jag klarat mig så här länge ska jag klara mig helt. VÄGRA MAGSJUKA.

Ha en trevlig kväll gott folk!!

Ljusare tider.. Hoppas jag!

Vet ni att nu börjar jag bli riktigt less på att sitta inne. Var ut och gick med Madde på fm. Det var skönt. Jag blir sjuk utav att sitta inne hela dagarna. Ingen vill ju komma och hälsa på oss heller. Konstigt ;). Men nu gott folk så tror jag faktiskt att det är över men jag vågar inte hoppas på för mycket. Ida kräktes sista ggn kl 1 i natt sen har det varit lungt. Hon har ätit lite macka och blåbärssoppa. Vilket hon gjorde igår också men då kom det upp några timmar senare. Men nu håller jag tummar och tår att hon blir frisk och att ingen mer blir sjuk. Noah har ju också varit sjuk så det räcker nu. Han klarade sig dock mycket bättre.

Nu sitter jag och Ida och kollar på film från förr, förlossning, bebistid med Ida, lite större Ida och när lillebror kom. Tyvärr så har vi knappt filmat nå under Noahs tid :(. Det ångrar jag och kommer ångra mig ännu mer om jag inte gör någonting åt det. DUMT!!

Idag ska jag städa skrubba varje liten vrå. Nu ska varenda lite masilusk ut från mitt hem. Men först en kopp te medans lugnet finns. Tråkigt att ta den ensam bara...

KramKram!!

Vad är detta?

Gaaaaahaaaaaaa......

Börja på en ny kula igen då....

Vem är det som vill jävlas med oss?

Stackars lilla mage!


Evighetssjukan

En dag till med magsjuka. Nu har Ida kräkts i 4 dagar. Hon är ju helt slut och matt. Så fort hon får någonting i sig spyr hon ingenting får hon behålla. Hon Har drabbats hårt. Spelar ingen roll om det är en tesked vi pratar om. Hon tjatar hela tiden om att hon är törstig. Det är så jobbigt att behöva neka henne ett glas vatten. Maktlös känner jag mig. Nu har även Noah börjat matvägra. Inte välling eller nyponsoppa. Magen är dålig! Åhh, nu får det bli ett slut på detta. Vad är det för hemsk och långdragen magsjuka. Än så länge har jag och Jesper klarat oss. Ja till och med Jesper ;). Men jag säger ingenting än.

Åhh, va less och ensam jag känner mig. Inget kul kan man göra. Bara sitta här och ta hand om sina älskade sjuklingar. Önskar över allt annat att mina skitungar blir friska snart. Vill så gärna åka till Nås i helgen ju...


Hej igen...

Idag blir det en massa uppdatering. Inte likt mig va? Men nu är det så att jag har inte haft så mycket för mig idag. Torkat spyor och bytt många blöjor har väl varit huvud sysselsättningen idag. Nu sover båda barnen och det har varit lungt enda sedan de slumra in. Var upp till Ida nyss för att titta till henne. Hon sa att hon mådde bra. Men den rosa hinken står där nedanför hennes säng utifall. När jag var där uppe i hennes rum så sa hon att "sofie-monstret var hos henne och hon är hemsk. Hmm undra vad det är för monster. Sofie är ju hennes moster. Haha!!

Läste nyss mammas blogg och hon hade bilder på barnens frisörbesök i helgen. Snodde bilderna och lägger ut dom på min blogg också :)



Besök utav ett spöke?









Seriöst nu blev jag rädd.
En lampa började blinka i ena fönstret och strax där efter en annan lampa.
Tven stängdes av, jag satte igång den igen
Sen började ljusen på borden flimra massor och en kall vindpust på mig.
Vad var det???
Det kändes helt enkelt inte bra.
Buu!!








TrökDagPåHögNivå...

Tråkig dag det här var då. Man kan inte göra någonting. Vi som skulle gå ut och göra en snögrotta men det gick inte. Ida har suttit i sin lilla stol hela dagen. Nu var det längesedan hon kräktes men lyckan var total när hon kräktes rosa haha... Hon hade ätit blåbärssoppa! Noah är inte på topp han heller. Ska inte gå in mer ingående men det luktar inte hallon precis.
Borde kanske äta något men man har inte sån superlust att laga mat i den här miljön. Magen är hungrig men huvudet är mer äcklat. Jaja får se om jag gör nåt senare kanske.

Magsjuka...

Så typiskt. Nu härjar magsjukan här. Orkar inte med mera sjukdomar nu. Är det inte nog. Ida började kräkas inatt igen efter att ha kräkts natten mot söndag också. Nu sitter hon här, trött och har ont i magen. Kräks så fort hon stoppat in något i munnen. Hoppas verkligen Noah klarar sig. Jag spritar händerna flitigt. Magsjuka är bland det värsta jag vet. Det är äckligt och jobbigt.

Noah är därimot dunderförkyld. Han hade lite feber inatt också. Sjuka familjen här hemma. Jesper ska börja jobba kl 12 så jag blir ensam med dom hela dagen. Väldigt trist.
Hoppas jag kan gå till skolan imorgon. Vill inte missa nu när man hänger med.

Fick tillbaka min komplettering i välfärdspolitik och nu fixade jag den :D. Nu är jag godkänd i den kursen. Det är väldigt skönt ska ni veta...

Nej nu går jag nog gå och ta hand om min dotter. Lär väl få torka mer spyor. Iiiiouuu!!

En helg i Avesta!

Jaha söndag igen då. Nu ska jag ta det lungt i kväll när barnen lagt sig. Just nu är det bolibompa som gäller här hos oss. Vi har haft en bra helg i avesta. Åkte dit igår för att min syster fyllde 24.

Natten till idag så kräktes Ida. Åh, så jobbigt det var inte dåligt. Hon har varit lite slö idag. Magen har väl inte varit på topp. Blev väl lite mycket av det goda igår eller om det var magsjuka det vet vi inte. Får väl se om det är någon mer som blir sjuk. Men barnen har klippt sig idag iallfall. Så nu är de ena riktiga snyggingar :). Noah blev det en stor förändring på. Han ser äldre ut nu. Ida har blivit av med en massa slitet hår. Så skönt!

Själv har jag ont i ryggen.. Sjukdomar hit å dit! Är så fruktansvärt less så ni anar inte. Har väl aldrig varit så sugen på nötter som jag varit i helgen :). Nee det är inte roligt.

En kväll på akuten, har aldrig varit så sjuk!!

Igår kväll blev det inte riktigt som jag tänkt mig... Jag blev plötsligt väldigt dålig!

Det började med att jag gick omkring här hemma för jag skulle ut och gå med Madde och Elin strax efter 19. Nog mig nägra nötter för att stilla hungern lite.
Under promenadens gång så börjar jag känna mig konstig. Halsen blrjar kännas svulle och jag får svårt att prata och svälja. Efter en liten stund börjar ögonen, läpparna och hela ansiktet svälla. Händerna kliar fruktansvärt. Frågar Madde om jag ser konstig ut och säger som det är :). När jag kommer hem så kör Roger mig till Akuten. När jag väl kommer dit fick jag hjälp pang bom. En undersköterska och ssk hjälpte mig. Halsen sväller mer och jag får svårare  att andas ganska jobbigt att andas. Svårt att få in luft. Kroppen är knallröd och det kliar på fruktansvärt. Jag får adrenalin i spruta rakt in i armen, clarityn (stavas?) och betapred. Syrgas i näsan. Läkaren kommer till mig och ställer lite frågor. Har du ätit något de senaste timmarna? Ja NÖTTER. Jag som älskar nötter. Jahaja säger hon men då är det nog det som du reagerat så kraftigt på. Jag fick mig allstå en rejäl allergichock. Hon talar om ör mig att jag blir kvar över natten eftersom jag blivit så dåligt. Neeeeej tänker jag, jag vill ju hem :(. Läkaren kommer tillbaka efter en stund och säger att jag bara ska ligga där under observation några timmar. Tack å lov. Men när jag ligger där fullproppad med mediciner och syrgas börjar det bli jobbigt att andas igen. Jag får genast en till spruta adrenalin och det blir bättre efter en stund.

Nu får jag inte äta nötter/mandlar eller vara i närheten utav någon som äter nötter. Hur tråkigt är inte det? Jag som älskar nötter. Det är ju nötter i allt. Jag ska undvika allt som det ens är spår av nötter i. Ja men visst iallt gott som godis så står det kan innehålla spår av nötter. Eller i semlorna som jag köpte igår men vaniljfyllning (innan jag visste) är det spår av nötter i. Alla vet vad jag längtat efter en semla. :(! Fy f*n va ledsen jag känner mig. Nu har jag fått medicin som jag ska ta om jag får minsta känning. Sen ska jag till allergimot på lass för utredning. Kan det bli häligare?

Känner mig ledsen och besviken på min kropp. Den stoppar mig för allt. Inga djur, inga nötter! Nee, varför drabbar allt mig?


Bvc-besök

Det har varit en lång dag idag. först var jag i skolan för att lära mig en massa saker på O. Det var väl intressdant man jag var så trött idag så jag hade svårt att koncentrera mig. Undertiden började det snöa helt sjukt mycket. Det blåste massor. Det värsta var väl att man var tvungen att gå ut i det också. Det var inte allt för skönt förstår ni. Hem en svång sen var det vidare till bvc. Dags för 1½ årskontroll för lilltrollet. Han vägde ca 11½ kilo och var 79 lång stoooor kille. Spruta fick han också, det gick superbra han sa inte ett ljud bara tittade lite besviket på bvc sköterskan :). Läkaren skulle även skicka en remiss till barn på lasarettet, noah ska utredas för astma :(. Det var inte roligt alls. Men det är väl bra att de gör något åt det iallfall. Han har varit hos massor med läkare men ingen har gjort något.

Sen var jag och Madde ute och gick. Det blev ett riktigt träningspass med vagnarna i den moddiga snön. Det gillar vi. Fortsatte med att skotta gården när jag kom hem. Sen var jag helt slut. Spagetti i armar och ben. Jag har ju inte den bästa kondisen haha.

Nej nu ska jag sova. I morgon blir det plugg och en sväng till stan med Madde. Ska bli trevligt!!!

God natt...

Besök i helgen!

Helgen har varit trevlig. Igår kom Stefan och Marie. Vi drack lite vin och pratade till 3 på natten. Dom sov kvar och deras dotter sov i Idas rum så det var andra gången en kompis som i hennes rum. Det tog typ 3 timmar innan de somnade men sen sov de sött. Ida blir så glad när hon får göra nå speciellt med en kompis. Men hon var bra trött idag. Somnade på soffan en stund. Men det kunde hon inte erkänna. Hon vilade bara ;)!

I morgon börjar en ny kurs och termin 2!! Känns jättebra jag är så peppad till en ny kurs och termin. Känns roligare igen. Nej nu ska jag ta tag i dammsugaren sen blir det tv hela kvällen. Är lite trött idag...

Bio?

Åh vad jag längtar efter en biokväll det skulle vara så mysigt. Har haft ett par biljetter ett tag nu. Men vi kan ju aldrig gå. Har nästan ingen barnvakt här i falun. De vi känner har själva barn så dom vill man ju inte pracka på fler barn :). Men någon helg ska  det väl bli av hoppas jag. Skulle som sagt vara mysigt! Vill se den där nya wallander filmen... Så ni vet!

Nej nu tycker noah vi ska kolla på tv om hur man gör äppelmos. Spännande haha!!


Nu är det klart..

....vet inte men jag tror det gick åt skogen. Kände igen saker och ting men sen när jag skulle förklara vad som var vad så stod det still i huvudet. Men jag är inställd på en omtenta. Detta är inte min starka sida i skolan, när man måste räkna och sånt... Det vet jag ju så varför gräma sig över det? En omtenta är inte hela världen. Jag tar nya tag i nästa kurs. Ser framemot den. Ska bli så fruktansvärt skönt att läsa någonting annat nu.

När vi kom ut från tentan så var skolan full med folk som slutar sina program. Tänk va underbart. Det är faktiskt jag om SEX terminer. Då står jag där förhoppningsvis som färdig socionom. Men det är lång tid tre år. Mycke  ska jag lära mig på den tiden.

Ska sätta mig i soffan och stirra rakt ut ett tag innan jag hämtar barnen. Måste samla tankarna lite.


Jo, min lilla Noah blir 1½ år idag.. Min stora kille!


Dansa i Falun!

Nu har vi kommit hem från dansen. Det gick väl så där får jag lov att säga. Ida stog mest i mitten tuggade på sina fingrar och tittade surt ner i marken. Hon längtade så när hon skulle dit. Ida brukar aldrig vara blyg men jag hoppas det ska släppa till nästa gång. När hon skulle byta om frågade hom om det skulle bli mer dans. Hon blev så sur när jag sa att det var slut!  Sen var jag tvungen att åka ner på stan för att köpa en förbaskad miniräknare och linjal. Måste ha det i morgon på tentan. Det betyder att jag måste räkna ): 
Nog om min trista tenta. Nu ska vi vara positiva!!! Blir väl mer depp å klag i morgon. Det får ni stå ut med.



På väg till dansen...




Surpuppa...  Fast lite roligt var det att dansa




Usch å fy!

Ångest jag har fruktansvärd ångest. Varje gång jag slår upp böckerna får jag black out. Fruktansvärt. Andaaaaas!! I kväll blirr temat
PLUGG!!

Strax ska jag i väg med Ida på första dans/lekrytmiken. Hon är alldelens spidad som hon längtar :)!


TjoHo..

Har precis kollat runt på en massa bloggar. De flesta handlar om mode. Det gör då inte min haha. Jag tycker det är roligt med kläder men inte så roligt att jag skulle börja blogga om det. Nå ja dom tycker nog min blogg är ganska tråkig också handlar bara om mammaliv och plugg. Nå ja tur vi alla är olika.

Annars har min dag inte varit på topp. Har kännt mig krasslig. Ont i kroppen och huvudvärk. Kändes även som om feber var på gång. Mitt immunförsvar verkar inte vara på topp. Men jag lever iallfall. Får vara glad för det :) !

Har fruktansvärd tentaångest inför fredag. Jag försöker verkligen läsa så gott jag kan men det är inte nå motiverande. Det är ju så tråkigt. Men man måste ju. Bara det att vi ska ha med oss miniräknare och linjal skrämmer mig MASSOR. Hatar att räkna och matte det vet alla som känner mig. Men jag har ju mellan 8-12 på mig. Tänk om jag ändå haft en hemtenta på det här. Det hade varit med motiverande. Nu måste jag kunna allt i huvudet. Håhå!! Nog märks det att man går på högskola allt. Nästa kust som börjar på måndag är Socialt arbete, det känns roligare. Hoppas det är det också!



En dag i lekparken



Barnen gör tvålar!

Vill att det ska bli roligt att plugga igen!

Lite blogg "torka" hos mig just nu. Har ingen lust dessutom har jag inte varit på topp om man säger så. Men nu har jag faktiskt lite bilder som ajg tänkte lägga ut. Har inte så mycket att skriva mer än att jag längtar till nästa vecka då den här värdelösa kursen sociologisk analys är över. Hoppas nästa blir roligare. Hoppas jag inte har sån huvudvärk i morgon när jag ska till skolan på workShop. Det visar sig!

  


Får bli bilder från dagen på skridskor i morgon... Bloggen strular. Kortet hamnade högst upp i vänstra hörnet. Mysko!!

Men se så fint Ida skrivit sitt namn :). Sen en bild på min underbara son, och Ida som spelar WiiFit...

Helgen så här långt!

Mitt i natten sitter jag här alldelens ensam. Barnen sover och Jesper jobbar. Tycker det är otrevligt att vara ensam så här. Huu då. Men Madde och Elin var här och tittade på film, det var jättetrevligt. Så kul att dom ville vara hos mig och vara sällskap. Tidigare idag har vi varit i lekparken. Ida åkte pulka och skridskor fast det där med skridskor är inte hennes grej. Hon tyckte inte alls om det. Hon sa att hon vill göra det sen när hon blir en större tjej. Sen när vi kom hem igen fikade vi lite macka och varm choklad. Madde stannade och gjorde oss sällskap. Elin och Fredrik tittade förbi också. Dom stannade på mat. Blev lite snålt :/ vilket kändes dumt. Får bjuda dom snart igen!

Igår blev det en lugn dag. Jag pluggade hemma oc sen åkte jag ner på stan. Madde kom förbi och följde med mig ner. Vi strosade runt i de affärer vi hade presentkort i nå annat har inte vi råd med haha. Men vi hittade inget speciellt. Senare på kvällen åt vi middag tillsammans. Det var en trevlig dag! Har faktiskt varit en händelserik och lugn helg samtidigt. För några timmar sedan hade jag massor med folk här men nu är det alldelens tyst och tomt. Tror faktiskt jag ska sova nu så jag orkar plugga vidare i morgon.

Jo, Ida ska börjar på "dans" eller lekrytmik som det heter. Hon är överlycklig och för henne är det dans. På tordag sätter det igång! Ska bli så roligt... :)

Lägger nog ut lite bilder i morgon från dagen... Om jag orkar!!

Min väg till studier...

Åttonde januari 2009 och jag har haft den här bloggen i ett år. Hade ju en annan innan men den här är roligare. Kul fakta? Det har ju inte hänt så mycket under ett år måste jag säga. Visst det händer en del i livet som mamma. Men det är mest framsteg hos mina älskade barn. Men jag har ju börjat skolan också. Det är stort. Vet inte hur många år jag har sagt att jag ska börja plugga. Men det har liksom inte blivit av. I år är det 8 år sedan jag tog studenten. Men man ska veta vad man vill med livet också. Kan inte bara ta en utb och tro att det ska bli bra. Har länge tänkt på sjuksköterska men jag vill inte vara mer i vården på det viset. Obekväma tider och allt där till. Ville jobba med barn men det är ju inte säkert jag hade hamnat på en barnavdelning. Så nepp ingen sjuksköterska utav mig. Förskolelärare hade jag på g ett tag också men det känndes inte alls rätt. Sen hade jag dietist länge också. Men kan jan inte plugga så långt borta. Vill inte flytta, jag har ju byggt upp mitt liv här. Det går helt enkelt inte. Passar inte med barnomsorg och en sambo som jobbar dumma tider. Fick helt enkelt välja bort det. Sen har jag ju tänkt på socionom länge men det är lika där. Utbildningarna ligger långt borta vilket inte passar mig som sagt. Men så hittade jag en utbildning här i Falun socialarbetarprogrammet, provade att söka tänkte att det kanske var svårt att komma in hade hört det. Inte kom jag in heller. Men samma dag som uppropet så ringde en  kvinna och sa att en plats fanns till mig om jag ville. KLART jag VILLE. Nu går jag där pluggar så jag blir gråhårig. Förhoppningsvis eller det är väl ganska klart att det ska bli ett socionomprogram. Vilket jag tycker känns så bra. Då blir jag ju socionom trots allt :).


Sen har jag ont i min tunga också. Stackars mig :)....!

Bort med julen!

Så var denna dag slut också. Sitter här vid datorn med världens huvudvärk. Men det blev en lång dag i skolan. Men den började med att läran inte ens kom, han var i gävle! Ja men där ser man. Där satt vi hela klassen på ett obligatoriskt workshop. Men vi fick en stand in lärare som fixade det galant. Lite rörigt kanske men vad kan man begära?

Nu ska jag fortsätta stada bort julen. Är trött på tomtar och granar. Nu är ju julen slut. Lika bra att ta tag i det med en gång. Jag la precis Ida och Noah. När jag satt på Idas sängkant suckade hon högt och sa - Mamma kan du gå nu!

Hej för mej!

Känslor

Vet ni just nu känner jag inte föra tt plugga mer. Det känns alldelens för kämpigt . Motgångar i massor. Nu har jag haft två kurser på rad som varit svåra. Det får mig att tvivla på mig själv. Ska jag fixa ytteligare 6 terminer. Kommer det verkligen att gå? Måste nog träna upp mitt självförtroende lite. Vill verkligen inte att dessa motgångar ska få mig att ge upp och återgå till mitt jobb inom demensvård. Fy för att vara svag!!!!! Blää...

Tur jag har underbara vänner och familj. Det är jag glad för :)...

Kvalitativa artiklar.. Help!

Försöker hitta en kvalitativ artikel. Men det var ju inte lätt. Gillar inte att det måste vara på engelska. Har letat förbrilt på svenska men hittar ingen bra. Det är väl bara att sätta sig och försöka sig på den engelska texten. Får välja en kort helt enkelt. Eller enkelt å enkelt. Det vet jag inte om det är precis. De flesta är ju på 20 sidor typ. Det tänker jag inte ge mig in på sönni.
Nu sk jag fortsäta leta och titta på jullovsmorgon med barnen.


Alltid någon som ser dig...

Sitter här med myskläder och fryser. Jag brukar ju aldrig frysa. Men nu är vi inne på ännu en dag med väldigt många minusgrader. Går man ut fryser nästan ögonlocken ihop. Riktigt obehagligt. Men det är ju tur jag har mina skolböcker så ajg vet vad jag har att göra ;). Har suttit med dom hela dagen idag. Förutom min paus vid spisen och en dusch.

Jag har funderat på en sak som någon sa till mig för massvis med år sedan eller kóm jag läste det. "det är alltid någon som ser dig, så passa dig för vad du gör" det där följer mig i livet och vart jag än är. Hängde tvätt här om dagen nere i våran källare. Där finns inga fönster eller nåt sånt så ingen kan se mig. Men vem såg mig då eftersom det ALLTID är någn som ser dig? Usch jag kan inte släppa det. Dumma den som sa det till mig. Nog om det. Är ju ganska ovesäntligt men jag tänker ju på det :).

Glömde ju skriva vad Ida gjorde igår. Jag brukar på ligga och dra mig på morgonen innan Noah vaknar. Ida vaknar mycket tidigare. Så hon satt här nere och kollade på barnkanalen. Efter en stund så får jag ett sms utav mamma där det står. "jag pratar med ida i telefon". Hmm tänkte jag och gick ner. Jodå mycket riktigt där sitter min 3 åring och pratar med mormor som hon själv har ringt upp. Hon måste ha kommit åt återupprigning eller nåt. Lite komiskt :).

Nu sk jag fortsätta plugga innan jag ska krypa upp i soffan med Jesper och kolla på en film. Chips och dip ska vi ha också. Mysigt!!!

Svammel

Har pluggat i flera timmar nu. Börjar bli tröttsamt. Men det här är så svårt så vill man något är det bara att kämpa med det också.
Annars har jag varit hundvakt idag. Min mormor och morfar är hundvakt till en hund som jag blev hundvakt till :) det ni!

Men det var så att i morse ringde min mamma och sa att mormor blivit dålig. Dom var på väg in till akuten i falun och hade ingenstans att göra av hunden under tiden. Men jag var ju hemma hela dagen så det passade fint.
Det gick bra för mormor "bara" en inflammation i någon muskel tror jag. Skönt! Man blir ju orolig.

Satt här och tänkte på politik (!) mm men jag tycker nog att det är ganska intressant men problemet är att det är så fruktansvärt svårt. Om man väl förstår så kan det nog vara roligt.

Sen har jag en fundering till. Varför vill min Noah inte sova på kvällarna? Jag har försökt med allt men han bara skriker i TIMMAR. Det är väldigt påfrästande. Det gör ont i mamma hjärtat av att höra honom vara så ledsen i ett mörkt rum. Han kanske är i en seperationsfas eller någon annan spännande fas. Hoppas det är övergående snart.

Om en stund ska jag äta tacos mm. Jespers en kompis kommer hit och bjuder när Jesper slutar jobbet. Blir en sen middag idag men det är det ju värt.

Är det väder i morgon så kanske man ska ta sig ut med barnen. Men det är så trist att sitta själv i en pulkabacke. Men det är väl sånt man får stå ut med som mamma. Men bara det inte är så kallt som idag. Tror vi har haft som kallast -23. Brr!!

Ångestfylld lördag!

Sitter här ikvälligen. Har faktiskt ångest idag! Förra veckan så gick jag till mitt jobb för att säga upp mig från carema. Har min fasta tjänst i kommun med tagit tjänstledigt för att prova på carema. Har bestämt mig att fortsätta i kommun även om jag nu hoppas på att inte komma tillbaka alls. Hoppas ju på att jag ska orka med skolan även om det är tufft och jag funderar vad jag ger mig in på. Men jag tycker ju om mitt jobb trots allt. Kanske inte själva jobbet i sig själv är ganska trött på det. Men mina arbetskamrater är ju bra där. Vad har jag gjort. Hoppas så på att jag får jobba där i sommar. Då skulle jag bli glad! Jaja får se vad som händer. Nu ska jag snart lägga barnen sen måste jag plugga. Har lite att göra. Måste ju tyvärr  komplettera lite på tentan. Fy tusan som jag kämpade med den sen duger den inte :(. Nee det är inte roligt. Nu ska jag kramas lite med min Noah innan sängen kallar för honom!

tråkigt..

Här sitter man i sin ensamhet. Jesper jobbar dubblet fre, lör, sön. Jättetråkigt ju. Vad ska jag hitta på med barnen. Hatar verkligen dessa helger när han jobbar dygnet runt. Man ses ingenting. Vet ingen som har tid att komma på besök heller trist. Nej men så deppigt detta blev nu då =). Vet ni att nu snöar det, Ida tyckte det var mysigt med snö. I morse när vi gick upp var det -20 så man trodde ju inte det skulle bli så pass milt att snön skulle börja falla. Har faktiskt varit lite för kallt ett bra tag nu. I falun har temeraturen legat mellan 10-15 minus. Hosjö är ett riktigt köldhål brrr..Känner att jag inte har någonting vettigt att skriva. Det blir bara flum utav det här. Helt ovesentliga saker. Lika bra att sluta här.

Har kommit fram till att jag NOG kommer saffa mig en blogg där jag lägger ut bilder, fast den bloggen kommer vara låst med lösenord. Vill man se bilder får man fråga mig efter lösen! Så är det... Ska testa det ett tag iallfall. Får se hur jobbigt det är ;).

2oo9

Väldigt störande jag skrev en blogg om gårdagen men den försvann. Ligger inte i utksat eller nåt. Vi hade iallfall väldigt trevligt. God mat och gott sällskap. Är så tacksam att Zandra kom hit och hjälpte mig. Andra år har det varit jag som stått i köket hela nyårsafton. Men Zandra hon är en ängel hon!!!
Barnen var med hela kvällen. Noah gick och la sig 00.30. Han var på så bra humör och hade så roligt så vi såg ingen anledning till att lägga honom. Klart han skulle vara med på tolvslaget då. Ida gick och la sig runt 2. Hon hade 2 av sina bästa kompisar här så det var full fart. Tyvärr så var Freddan rejält förkyld så stackarn låg i soffan och tog det lungt. Men det var roligt att han kom iallfall. Elin sov kvar här. Så hon och Ida sov i samma rum. Det tog ett tag innan de somnade. Man hörde hur de pratade och fnissade!! Vi har även haft besök i 2 dagar här. Jespers kompis och hans tjej fårn LA USA. Min engelska är inte bra men jag traglade mig fram på det lilla jag kan och det funkade bra. Hon var väldigt trevlig.

Idag har vi bara tagit det lungt. Så snart blir det läggdags. Ska bjuda på lite kort från gårkvällen först!

 

 
 
 

Det får duga för nu! Har så många kort. Men orkar inte lägga ut fler.
Min daor är så seg på det där!

Men...
GOTT NYTT ÅR PÅ ER MINA VÄNNER!





RSS 2.0