Närmar mej 30...

Jaha så idag har man blivit ett år äldre. Är nu mer 27 år. Min födelsedag har väl inte varit nå speciell precis. Men min lilla familj kom in och sjöng för mig och tårta hede Jesper köpt. Jag fick även en fin cykel som jag sedan tog till jobbet. Jo visst jag jobbade idag också. Inte ens när man blir äldre får man vara ledig. Men jag hade en kort dag iallafall.

Nu blir det nog läggdags skulle jag tro. Imorgon är jag LEDIG! Gissa om det ska bli nå skönt då :)

Kraaam alla mina vänner :)

 

IA &OANär Noah hittade kameran :)

Gamla kort!

Är så trött. har jobbat en del den senaste tiden. Men i morgon är jag ledig. Ska bli riktigt skönt. Längtar tillbaka till skolan. Det är trots allt där jag trivs som bäst. Jag trivs jättebra på mitt jobb annars men pluggningen får mig att utvecklas även om det är bra tufft.

Jesper la in bilderna från min gamla mobil igår. Oj va Ida & Noah var små :)!

Här kommer nåt kort :)

       
Älsklingar!!

Noah 2 år... Älskade unge!

Min uppdatering i bloggen har varit riktigt dålig. Men jag har bara ingen lust. Men jag måste ju skriva idag när min lilla Noah blivit 2 år. Helt otroligt att han redan är två år. I morse möttes vi utav en trött och ovetande Noah, ingen aning om att han fyller år och allt vad det innebär. Av oss fick han en motorcykel på 3 hjul :) och en bil med släp utav Ida. Senare på eftermiddagen kom släkten och Noah fick en massa fina presenter. EN lyckad födelsedag, absolut! Vi la en trött Noah efter en massa paketöppnande och tårtätande. Som jag älska mina små barn...

Lite bilder från 2 årsdagen!

       

Bilder från dagen. Kontitor kommer jag aldrig bli haha. Men det ska föreställa en traktor. Hunden är min systers 10 veckor gamla Eddie :)....


Annars är mitt liv sig likt. Jobbar och sliter. Jobbar ganska mycket har två veckor framför mig som inte blir så roliga tyvärr. Trivs där men känner att jag är i behov utav ledighet.

Igår skulle Ida klippa sig men det gick icke. Hon vägrade skämde ut sin mamma totalt. Blev så besviken på henne. Men Så är det.


En bestämd dam!

Neeej nu borde jag gå och sova. Ska upp i morgon och jobba sen är jag ledig i helgen iallafall. Ska bli sååå skönt.

God natt!

Onsdag!

Tänkte skriva blogg.
Men ångrade mig.
Har ingen bra dag idag!
 
Sorry!!

RSS 2.0