Det visste ni inte!

Ida till sin pappa inatt :)...

- Jag hörde nå konstig ljud, det lät shccchiii (lätt att förklara :) )
- Ja men det är inget farligt.
- Nej det är bara lejonen som åker rulltrappa.


Ida har en väldigt bra fantasi. Hon sa det här halvt medveten och halvt i drömmarnas land. Det som låter är babyvakten :)...

Nu skajag snart åka till staden Falun och kika lite...

Sommar, äntligen!

Nu verkar solen ha hittat Sverige och Falun. Så himla skönt. Även om jag inte är någon sol älskare så är det ju skönt att kunna vara ute. Idag har vi tillbringat dagen på lugnets utomhusbad tillsmmans med Madde och Benjamin. Banen bodde i vattnet de  nästan 5 timmar vi var där. Dom hoppa och "simmade". Ja det var verkligen en lyckad dag!  

Mina underbara barn en solig dag i juni!

Annars så rullar det på som vanligt. Jobbar och njuter av de lediga dagar jag har. Midsammaren tillbringade jag på jobbet. Det blev en lång helg men helt ok iallfall. Det värsta var att jag saknade barnen enormt. Det är tomt utan skrot och loppi. Det bästa jag har. Nu ska jag vila på soffan :)... Bjuder på lite blandade bilder också. Från lite här och var!

Glad Midsommar

Idag var det midsommar då! Bade jag och Jesper tillbringar denna midsommar på jobbet. Jag börjar kl 14 men Jesper slutar 12.30 lite trist. Barnen är i Avesta, dom får fira med mormor och morfar och resten av släkten. Ida ser framemot att hon ska få sova i husvagnen. Hon tycker det ska bli så roligt. Noah han förstår inte så mycker ;). Men dom kommer säkert få roligt. Min kusin och hennes barn kommer också även om Elvira forfarande är väldigt liten men Cassi och Ida är jämngamla. I morse när Ida vaknade så hade hon sagt till sin mormor att hon växt i natt :). Vilka ideer haha!

Imorse tänkte jag att jag skulle sova länge eftersom barnen är i avesta. MEN jag kunde inte. Det var för tyst och lungt. Jag blev bara nervös av att ligga kvar i sängen. Jag var uppe ganska tidigt ändå. Jag blir ju ändå inge piggare utav att sova. Kan snarare bli tvärt om!

Nu ska jag göra mig klar för att åka iväg en sväng innan jobbet. Får göra det bästa utav denna gråa midsommar på jobbet. Det blir nog bra :)..

Jooo, Noah har ju kissat på pottan nu också. Duktig kille va??

BYYYE

Salstentan i juridik....

....gick utmärkt. Jag är så glad att jag slipper sitta med den i sommar och göra omtenta i augusti. Ni anar inte hur  skönt det är. Det var ju till och med en salstenta, det ni! Jag kan ju.

Min dator har gått trasig :(. Väldigt irriterande. Sitter vid Jespers nu. Här har jag inga bilder inte länkar till alla bloggar jag brukar läsa. Huuur ska jag klara mig, VA?

Jobbar gör jag nu också för fullt. Trivs bra där kommer nog bli en bra sommar. 

Tyvärr kan jag inte bjuda på nå bilder från renoveringen, ni får helt enklet komma hit och kika ;).

Dags att göra något utav dagen!! Är ju ledig idag :)...

Jobb, renovering och sommarlov!

Nu är det sommarlov, från skolan iallfall. Ska ju jobba hela sommaren men det ser jag framemot. Ska bli skönt att få in riktiga pengar och vara ledig när man kommer hem. Var väldigt skoltrött nu på slutet. Helt tom i huvudet. I morgon är min första arbetsdag på mitt schema. Börjar 8.00 :)!

Nu har vi satt igång med renoveringen här hemma. Ska göra hallen uppe och nere, trappen och Noahs rum. I Noahs rum har vi valt sjärntapeten från keek-a-boo den med blåa ränder i. Trappen är ett hemkt jobb. Det har nämligen legat en heltäckningsmatta i den som vi rivit bort. Men att få bort mattlimmet är inte det lättaste. Köpte vit färg till den idag. Kommer bli toppen. Har inte riktigt bestämt oss för hur det blir i hallen. Kanske samma som i köket eller v-rummet. Tror nästan det blir snyggast!

Källa: http://www.midbec.se/undersidor/kollektionssidor/keek_a_boo.html


Nu ska vi strax gå till lekparken på vårfest med dagmammorna! Inte nå roligt väder precis. Hade ju varit mer motiverande om det varit sol och varmt. Men vad gör man inte för barnen. Får ta en varm kopp te sen när barnen koppat till sängs :)!

Lite lite ledigt hade varit så skönt....

Igår gjorde jag mitt första pass på nya jobbet. Har ju bara gått intro tidigare. Drog iallfall till med ett 12 timmars pass. Gissa om jag var slut när jag kom hem. Hade hemsk huvudvärk, men jag trivs där blir nog ännu bättre när jag kommer in i rutinerna. Alltid jobbigt att vara ny. Ska iallfall jobba hela midsommarhelgen, känns si så där. Hela midsommar utan mina bästaste. Ska jobba vväldigt långa pass också så ingenting kommer jag se dom. Jesper jobbar också dubbla turer så det var den midsommaren. Men det ska nog bli bra iallfall. Lite jobbigt måste jag väl få tycka att det är. Hoppas det regnar heeela midsommar ;).
Veckan därpå var jag ledig väldigt mycket istället får hitta på någonting med barnen då istället. Blir bra det där. Det är faktiskt bra en sommar. Det är jag som har varit borskämd med mammaledighet och semester.

Imorgon har jag tenta i juridik TENTAÅNGEST så in i h-vete. Fy bubblan vad jag inte tycker om salstentor. Andaaaas! så ska jag tänka. Jag får ju ha lagboken med mig det är väl tryggt den är ju bara på si så där 2000 sidor. Men jag har gett mig tusan på att klara denna tenta utan problem. Känner mig ganska säker nu men det gör jag inte sen på tentan. Jag känner mig själv, har knappt fått i mig nå mat på flera dagar! Men snart har jag sommarlov. Eller jag ska ju jobba heeela långa sommaren. Men man är iallfall ledig när man kommer hem. Ska bli jätteskönt!

Nu ska jag gå och vila mitt huvud lite som gör ont!

Efterlyser solen!

RSS 2.0