Svininfluensan...

Jag har inte brytt mig så mycket om svinflunsan men nu börjar jag bli rädd. Media skriver så mycket och tar bara fram alla dödsfall och om vi i sverige inte gör nåt fortare kommer vi hamna som Norge som nu är värst drabbat i norden. Jag vill inte att mina barn ska drabbas utav den där influensan. Mina små, dom är i riskgrupp för allergi och noah har astma. Men det är inte deras tur förns 26/11. Helt sjukt. Jesper har fått ta den för en vecka seda jag får väl ta med allmänheten. Mina barn och många andra barn skulle väl haft för längesedan. Jag förstår faktiskt inte vad dom prioriterar. Man är ju så rädd om sina barn. Samtidigt som jag tycker att vaccinet är lite läskigt när man inte vet vad det är riktigt. MEN det är ingen i hela världen som dött utav vaccinet det är utav influensan dom dör. Lika bra att ta den! Man skulle nog aldrig i Sverige ge barn en medicin som skulle vara livsfarlig och dödlig. Ingen!

Nå ja min åsikt om det där...

Har gått min sista vecka på socialförvaltningen. Har trivts såå bra. Har gått med en LSS- handläggare vilket har varit givande för mig. Har lärt mig mer om lagarna vilket jag är mycket tacksam för. Nästa vecka som för övrigt är den sista ska jag gå med en enhetschef på ett äldreboende här i falun. Ingen dröm kanske men jag kanske ändrar mig och går en ledarskapskurs och lite ekonomi sen. Mycket liten chans men man vet aldrig ;).

Nu är det fredagskväll och jag är trött. Snart blir det nog sova för mig! Imorgon blir det kalas på Benjamin som fyllt 1 år i veckan...

Jooo, en sak till Ida är så himla duktig. Man blir så himla stolt över den smarta lilla flickan. Hon plusade för det första ihop att 3+1 är 4 helt på egen hand. Sen kan hon skriva mer än sitt namn nu och har bra koll på siffror hur man skriver dom. Även bokstäver skriver flera ord nu. Kan man bli annat än stolt???

iller...

Våra nya familjemedlemar är två illrar. Jaa det är sant ett bitsk litet djur. Men dom är faktiskt riktigt trevliga. Ida har döpt dom och namnen blev Tingeling och Artur, haha snygga namn. Men hon är så glad över både illrarna och namnen. I helgen ska vi lära känna dom bättre. KAnske gå ut en sväng i koppel. TIngeling som är något trevligare inte bits och är allmänt jättenyfiken var ute och sprang med barnen idag på fm. Här kommer nån bild, men ni ska veta att ta en bild på en iller är inte det lättaste. Undertiden som jag satt på golvet och knäppte kort hoppade hon upp i min famn och myste lite.

Tingeling! 

Hoppas på lite bättre bilder sen.
Idas ögonsten!Livet....

Satt och funderade lite på livet (igen) =).

Men det har förändrats väldigt mycket på kort ti igentligen. För bara fem år sedan var det bara jag och Jesper. Vi bodde i en trea inne i stan med våran vovve Cesar. Båda jobbade i princip heltid och levde ett bra liv. Längtade efter ett barn men det tog tid. Många besvikna månader. Vi reste till thailand en resa jag aldrig kommer glömma. Helt sjukt rolig upplevelse. Tyvärr ligger bilderna från den resan på en hårdisk jag inte kommer åt. Men 2005 förändrades livet och jag blev med bebis. Vi köpte hus och livet var toppen. Bebis föddes och vi bodde i vårat parhus som en lycklig familj. Hela 2006 var en toppen tid. Ida växte upp och fyllde 1 år. Vi var med bebis igen... En ny förväntansfull tid hade vi framför oss. 2007 föddes Lilla Noah. Vi levde vidare i vårat parhus och Jesper tog körkort. Tjohoooo!! Vi flyttade till större hus och här bor vi nu med två underbara barn och jag som student. HAr lagt undersköterskejobbet bakom mig, vren är inget för mig. Tiderna passar inte mig. Bättre med soc-tant ;). Nu ser jag framåt och jag vet att framtiden har en hel del att bjuda på. Mycket som jag ser fram emot :D...

Joo min syster tog ju körkort här om dagen. Nu är det jag som äldst syster som inte har. Usch jag borde skämmas ju. Jag började bed det där förbaskade kortet när jag var 17 år. Jag är ju 27 idag haha. Mmm får se om jag någongång får tid att ta ett körkort, tid och råd!!

Sen har vi haft sorg i veckan så här långt. Idas marsvin Saga dog och dagen efter hennes marsvin Lova. Hon är förkrossad och ledsen. Mammas lilla loppi. Vet inte vad som hände. Saga var ju till åren men Lova då? Dog hon utav sorg? Ja det lär vi aldrig få veta! Buren står iallfall tom nu. Får se om hon kanske kan få två nya av tomten. Vem vet!? :)

RSS 2.0