Efterlyser flera timmar...

Just nu är det lite mycket. Vet inte riktigt hur jag få ihop allting? Dygnen har för få timmar och varför ska man behöva sova. Det har jag inte tid med.

Men nu har jag och Jepser varit ute och plockat svamp, massor med svamp. Har nog fått ihop 10 liter iallfall. Om inte mer! Det är roligt. Jesper satt och rensade i 2 timmar idag men det är mycket kvar. Kanske att jag sätter mig lite senare. Får la se då!

Just nu sitter jag och tittar på IDOL eller nu är det reklam men börjar väl snart igen.

Full fart i skolan och en del att göra, lite jobb har jag nästa vecka också. Känns bra. HAr inte varit där på en månad snart. Skönt med en paus men nu ska det bli roligt att jobba lite igen. Ska jobba med Anna också. VI har roiligt när vi jobbar :D.

Nu börjar det igen, baj baj!!

En Malteser...

Liten önskan om en hund har jag. Den är inte så liten hellre. Skulle vilja ha en allergivänlig hund som inte fäller så mycket hår. Ingen hund är ju helt allergivänlig det vet jag men jag klarar de flesta hundar som jag ahr i min omgivning. Det är ju just mamma och pappas hund Asta som jag inte klarar av alls. Fattar inte det där. Har ju bott i samma hus som henne i flera flera år men nu kan ja inte vara i huset utan att behöva ta en tablett.

Har iallafall tittat runt lite på nätet och en Malteser skulle jag vilja ha... Dom är ju så söta, vita och fina! Mm det är en hög dröm hos mig det. Har du några tusen över tar jag dom gärna ;)... Men spara kan jag väl göra då. Dom kostar ju en del de dyraste jag hittat har gått på 18000:- och tikar är oftast dyrare.Vacker!


Sega ostkrokar...

Seg fredagkväll det här är då. Ingenting på tv bara trök. Vad ska jag då hitta på? Jesper har två kompisar här och dom spelar pingis. Barnen har lagt sig. Kanske ska plugga lite då. Läsa på lite om LVU och LPT  men hur kul är det en fredagskväll då?

Hade ju varit trevligt med ett glas vin eller två. Men tråkigt att ta dom ensam. Men niu ska jag inte deppa för det :).

Var i skolan idag iallfall på föreläsning om SoL. Tycker det är kul men idag väar jag inte på hugget. Kände mig inte så pigg i kroppen men vi fick sluta en timme tidigare så det var ju skönt :).

Imorgon blir det dans för min lilla prinsessa sen på söndag ska vi till Avesta och fira mamma somfyllde år i onsdags. Det är väl vad som händer i helgen. Sen blir det en del pluggade också. Det måste man ju!!

Nepp nu ska jag nog spela lite wii tror jag visst och fortsätta äta mina seega ostkrokar :)
// Victoria
Lyxigt va??

Bruuuum

Tonåring redan vid 4 år??

Jag får vara glad att jag inte är gravid nu. Med tanke på svininfluensan. Dessutom n-r man har fött sin lilla bebis så har dom infört besköksförbud på falu bb. Är pappan förkyld eller visar symtom så får han inte vara med vid förlossningen. Det kaninte vara så roligt. Jobbigt att föda utan pappan vid sin sida och stackars pappan som missar den upplevelsen.

Barnen är hos dagmamman och jag har pluggdag hemma. Det är alltid lika svårt att försöka koncentrera sig endast på pluggandet.

Annars så händer det inte så mycket faktiskt. Livet rullar på i lagom takt men det går lite för fort ibland. MEd tanke på att lilla Ida faktiskt fyller 4 år om en dryg månad. Vart tog den tiden vägen. Tiden med Ida som bebis. Det försvann fort, det är ju till och med svårt att fatta att hon varit en liten hjälplös bebis. Nu är hon en tuff tjej men stark vilja och stort pratbehov haha..
Bara i morse när jag gick upp till IDas rum för att ta fram kläderna hon skulle ha. Då säger hon till mig att inte lägga mig i :O. Hon klarade minsann att ta fram kläder själv. Förklarade för henne att dom skulle ut i skogen med dagmamman och att klänning och strumpbyxor är olämpligt då så hon igen åt mig att inte lägga mig i och att jag kunde gå från HENNES rum. Men jag fick iallfall på henne jeans och en tröja. Hon är som sagt väldigt medveten och bestämd min lilla dam.

Noah är inte så dålig han heller. Han har kommit in i "MINNE; MINNE" perioden alltså MIN, OAS bil. Ida får inte vara i hans bil heller så gärna. Nå ja man vet ju att den perioden går över så småning om :)...

Nu ska jag ta en dusch innan jag ska läsa lite till innan barnen och sambo är hemma igen.

Ikväll blir det lite wii spelande det ska blir roooligt :)...Lilla Ida snart 4 år


RSS 2.0