Läsa och skriva det är livet det! eller inte...

I fredags var jag och skrev om en tenta (!), förra gick ju inte bra men det visste jag också. Var så väldigt förkyld då, satt där med feber,hosta och ont i bihålorna. Men dumt nog gick jag dit ändå. Fick lov att avbryta då jag började hosta nå hemskt. Men i fredags kändes det lättare och jag hoppas på det bästa nu. Hoppas få släppa den kursen och gå vidare.

Hela eftermiddagen i dag har jag suttit och funderat fram och tillbaka på min b-uppsats. Var helt inställd på att skriva om våld i nära relationer och rikta in mig på kvinnor som misshandlar sina män fysiskt och psykiskt, men nu är jag mer inne på kvinnlig brottslighet. Ojoj jag vet inte men jag måste bestämma mig. AKa skriva ett uppsats pm som ska vara klart snart. Får sova på saken :).

Nu ska jag fundera vidare känner mej laddad och redo för en uppsats, ska bli lite roligt faktiskt...


B-uppsats??!!

Just nu är det lite för mycket motgångar.... Man tappar då lusten till det mesta och inget känns längre roligt. Just nu är jag mest stressad över b-uppsatsen som jag ska skriva. Men om VAD? ingenting ploppar upp i huvudet och känns intressant. Men jag tänker dag som natt på detta.

Nu har vi haft fint väder i några dagar, våren är här. Det är ju nästan lite overkligt med tanke på hur det nys såg ut med meterhöga snöhögar och snö i överflöd. Nu är den mesta snön borta och man ser gräser och asfalten igen. Ida har cyklat i några dagar nu. Hon är så lycklig. Men om hennes hosta bara ville ge sig :(.
Ida har dessutom blivit brun i ansiktet, hon tittade lyckligt på sig själv i spegeln och gillade den bruna nyansen på kinderna. När hon sedan kom upp i sin säng för att sova så ville hon inte ha täcket på sig. Jag frågade varför? då svarade hon att hon blir ju inte brun på benen. Förklarade för enne att man blir inte brun utav lampan ;). Hon suckade djupt och drog täcket över sig.

Noah somnade kl 18 i kväll, han var så trött och orkade inte vara uppe en minut till. Efter en dag ute och hjälpt pappa blir man trött faktiskt!

Nepp nu började det bli dags för sängen. En ny dag att plugga imorgon! Men motivationen är i botten...

Lite av varje!

Sitter här i min ensamhet och försöker plugga. Har precis skickat in uppgifter. Jag har halkat efter lite, när Ida blev sjuk i magsjuka kom jag aldrig ikapp igen. Det är tufft nu och skolan känns allt annat än rolig. Har funderat många gånger om jag ska orka gå kvar MEN jag vill ju så gärna jobba med det iframtiden. Jag vill fixa detta. Men det är jobbigt, jävligt jobbigt faktiskt. Får hoppas man får lite mer krafter efter sommaren. Känner att jag skulle beöva vila och göra sånt jag tycker om. MEn i sommar ska jag jobba men jag vet inte vart. Har sökt jätttemånga jobb men dåligt med svar tyvärr. Vill jobba med nå annat än det jag har min tjänst inom. Men men ett jobb är ett jobb och jag är tacksam för vilket. Men hur vi skulle lösa kvällar och helger är då en gåta.

Det är andra dagen idag som solen skiner och det är riktigt skönt ute. MAn vill bara ut och sola. Men nu är det så att jag måste verkligen sitta ine med näsan i böckerna. Får ta en promenad sen när skrot och loppi kommer hem. HAr lovat Ida att on ska få premiär cykla när hon slutat för dagen. Det var nämligen inge luft i däcken när vi skulle gå till dagmamman i morse.

Någondag här framöver ska jag fixa lite bilder på mitt hem, vet att jag lovat det och att folk ser framemot bilder. Men annars kan ni ju alltid komma förbi och se det live ;). Jag gillar besök!

Nee nu ska jag plugga vidare, så jag hinner innan barnen kommer hem. Då är friden slut!

Snart blir jag moster också, tjohooo!! Till en liten prinsessa!

UNDERBART!

Ida
2 dagar kvarNoah 4 dagar kvar


En månad innan Noah föddes!


Uppdatering!

Heeeej nu blev ni paffa va ;)... Haha jag har tyvärr tappat lusten helt att skriva blogg. Händer inte så mycket i mitt liv.

Joo men vårat kök blev äntligen klart, men igår gick vårat kylskåp sönder DET HÄNDER INTE. Vi har specialmåttade kyl och frys så nu måste vi riva det vi gjort för att få in normalhöga så det blev både ny kyl och frys. Fint iallfall. Is och vatten i dörren, var inte alls meningen att vi skulle ha det men fick ett jättebra pris på ett sånt skyltex. Det går inte att få kyl och frys akut om de går sönder det är beställningsvara och vi kan ju inte vara utan i 1-2 veckor :(. Jajaa nog om det...

Annars rullar det på som vanligt. Barnen växer och gror. Stora börjar dom bli. Mina älkade små barn!

Nu orkar jag inte skriva mer :D. Kraam!!

 


RSS 2.0