Här är jag!!

Ja det kanske är dags för en uppdatering :)... Inte för att det händer så mycket spännande i mitt liv precis. Har startat termin 4 på högskolan, det går bra men jag är seg iskolan. HAr inte mått så superbra under vintern. Har varit trött och slut, lite lust att göra någonting, men igår var jag hos tant doktorn och det visade sig att jag har en infektion i kroppen som jag gått med ett bra tag. Undra varför ajg inte tar tag i det med en gång. Istället ska man dra up på det. DUMT!

MEd barnen är det bara bra, mina älskade små som jag inte heller haft så myckwet ork för som jag velat. Men nu ska det bli bättre och jag ska bli en bra mamma. Ida har klippt sig idag. Nu gjorde vi det och det blev lugg på tjejen såå fin. SKa fixa ett kort på henne sen.
Noah han är mer vild än tam den lille herrn. Är inne i en period då han inte lyssnar för fem öre. Retar gallfeber på sin syster och på sina föräldrar. Det är väl nåt man ska gå igenom men när man är mitt i det är det inte roligt. MEn jag älskar mina barn mer än någonting annat ändå :)!

Huset blir mer och mer hemtrevligt. Pärlsponten är väl så gott som uppe på väggarna lite kvar. MEn den ska målas och lister ska målas och upp. MEn jag ska hjälpa min kära sambo så mycket jag kan och hinner.
Bilder på huset kommer också om någon är intresserad?? Annars är det ju ingen idé!

Sen vet ni ju att jag ska bli moster :D... Till en liten tjej antagligen. Det ska bli så himla roligt. Får man ingen själv så är det väl tur att man har en sster som skaffar sig en liten söt :)..

I kvälll är jag ensam. Jesper jobbar natt. Det är faktiskt inte alls roligt att vara hemma ensam på natten. Ni vet ju hur mörkrädd jag är. Sen är jag övertygad om att det är fler i det här huset än min underbara familj. Men vem vet jag inte...

  

Ninis (Felix), Ida renoverar, Noah i skumbadet!


RSS 2.0