Lycklig!

Det var inte igår jag skrev här! Men nu tyckte jag det var dags att uppdatera er lite :). Har inte suttit nå vid datorn den senaste tiden, har varken lust eller tid. Men Jesper jobbar natt i natt och Ida pysslar, jag försöker fixa lite med en uppgift jag ligger efter med, så jag får sommarlov någon gång.

Idag fick jag iallfall resultatet på min B-uppsats, som jag kämpat med den dag som natt, blod svett och tårar. En månad då jag varit så osocial mot min lilla familj, rent av otrevlig kanske. Men som har iallfall stått ut med mig. Men som sagt idag fick jag resultatet och jag blev godkänd, är så lycklig. Allt kämpande gav resultat! Jag lyckades och ny bra kunskap har jag skaffat mig. Kvinnomisshandel är sååå intressant, det är något jag kommer titta mer på. Min mamma ska ha en extra stor kram som hjälpt mig, utan hene hade jag lämnat skolan på riktigt, var nära att ge upp. Men tack vara henne orkar jag fortsätta!!

Nu har jag väl i princip sommarlov, eller iallfall lov från skolan, ska jobba på ramis hela sommaren. Vilket jag ser framemot, gillar mitt jobb massor... :)

Nu ska jag strax gå och lägga mig, inatt ska Ida sova i pappas säng. Vi ska titta på tv och ha mysigt. Jag och min dotter <3!

Kram på er alla vänner!!

RSS 2.0