Julpyssel

 • Igår pysslade jag och Ida, det är bland det bästa Ida vet. Hon älskar att skapa saker. Igår gjorde vi julgranar utav mackaroner :). De tycker Ida var skoj. Hon försökte även göra en ängel som hon lyckades bra med men hon har inga vingar än. Lite bilder kommer här!  Lite av vårat pyssel, finns dock ingen bild på granens resultat tog den bilden med min iphone, finns på facebook. Men på den tredje bilden kan man skymta de färdiga granarna. En krans fick vi ihop också.  Noahs önskelista till tomten:
  *Skateboard
  *Skidor
  *Bob
  *och en BIL :O

  Med mycket mera!!


Ida

Idag blev allt så verkligt, papprena från falu kommun kom att Ida ska välja skola inför förskoleklassen och fritids. Min lilla ida hon är ju så liten :). Ida blev iallfall glad och frågade om hin ska börja skolan i morgon, blev lite besviken när jag talade om för henne att det dröjer ett bra tag till, att det ska vara sommar igen först. Men tiden går fort. SNart är det skolstart och vi går dit, till skolan hand i hand men våran stora dotter :).Ida 4 månader!
Tomten, finns han?

Ida frågade mej hur tomten ser ut. Men det vet du väl sa jag, du har ju träffat honom på julafton i flera år. Nepp sa hon det har ju varit morfar, jag såg att det var ett "låtsasansikte" med snören. Sen hade han hål till ögon och kunde inte röra på munnen. Hon tror att det finns en tomte men inte att hon har träffat honom. Undra hur det blir i år. Hmmm!


Hon är smart min lilla tjej, det är ingen man kan lura så lätt :)Ida & tomten julen 2009!Saknar sommaren!

Nu är det vinter! Fast någon snö finns det inte så långt ögat når här i Falun. Barnen längtar till snön ligger vit på marken. Sen ska det bli kul att se hur Viggo reagerar i snön. Han har ju aldrig sett snö den lilla krabten. Annars är väl allt som vanligt just nu nästan iallafall, förutom magsjukor höstblåsor och förkylningar som hör den här årstiden till.

Igår var hela familjen på bio, sammys äventyr i 3D det tyckte barnen var coolt. Ida har varit på bio förr så hon visste vad det handlade om. Men för Noah var det premiär, han tyckte det var spännande men han gillade inte riktigt att ha glasögonen på sig så han kollade väl på en något så där suddig bio :). Men det var en väldigt lyckad söndagseftermiddag.

Har väl inte så mycket att komma med. Planerar för en liten resa med familjen, men vet inte än hur det blir. Känns som om vi behöver det!Saknar sommaren!!!
Negativa Victoria!

Har suttit flitigt vid mitt köksbord hela dagen, i flera dagar faktiskt. Men inte blir jag nå klokare. Kommer inte fatta någonting utav tentan i morgon. Jag hatar verkligen salstentor, hata är ett starkt ord men salstentor får man hata. Sen är ju allting så himla intressant här hemma. Har inte ett plagg kvar nere i tvättstugan och det som hänger är blött, går inte att vika nu, torktumlaren är tom och vikt. Nää jag orkar verkligen inte med detta. Man undrar varje gång det är tentadags, VARFÖR????? Självplågeri är vad det är!

Regnet öser ner och har gjort det hela dagen. Det gör ju inte det hela mer positivt. Men men hade det varit sol så hade det inte heller varit bra. Mm en negativ blogg men jag måste skriva av mig lite. Trött på det mesta nu faktiskt. Fast jag har en underbar familj, det glömmer jag aldrig.

Lite kort kanske!

 Ladies night! Mamma fick det av oss döttrar när hon fyllde 50! Mycket roligare än vad jag trodde. Det blev en så hilma lyckad kväll. Var så längesedan bara vi gjorde något!


Ja men så lite plugg också då! Tjohoo! Om ett år är jag snart SOCIALARBETARE!!!


RSS 2.0