Kusiner

Har haft en toppenhelg! I fredags så kom Elin Fredrik och Lovis förbi. Vi åt mat och tittade på idol. Jag mös med Lovis massor. Så söt och snäll bebis. Hon är så underbar lilla Lovis. Kan inte fatta att Ida och Noah har varit så där små, det finns lixom inte. Nästa vecka fyller ju Ida FEM år, fattar ni hon är ju jättegammal nu :). Men hon är så go min lilla Ida. Det bästa hon vet är att sitta för sig själv  och klistra, klippa och rita. Hon älskar pyssel. Noah han har lite mer otur i sitt liv :). Han ramlar å slår sig, han kan nämligen inte gå utan han springer och ibland inner hans korta små ben inte riktigt med och det gåår lite fel. Men han är en hårding och klarar det mesta sötis Noah!

 Kusinerna Ida Loivis & Noah <3
Tröttnat!

Har tröttnat riktigt ordentligt på min blogg faktiskt. Jag skriver inlägg men inte nån som kommnterar. Nu när jag la ut bilder på mitt hem som många frågat efter var det ingen som sa något. Jo min syster men hon har ju sett det i verkigheten, sen min mamma hon är duktig att lämna en liten kommentar. Jag är ju dålig på att uppdatera så därför har jag tappat en hel del läsare men jag kan ju se i "statusen" att det är en del som läser fortfarande. Har en rätt så dålig dag idag därför är jag på hugget hihi ;).

Nästa vecka är det dags för vfu, det ska bli väldigt roligt. Känner mig nöjd med mina placeringar den här gången. Första veckan ska jag gå med en enhetschef inom psykiatrin sen två veckor med en handläggare inom LSS, sen med enhetschefen igen. Psykiatrin är ju det jag ser mest framemot. Något som jag brinner mest för :)...
Men just nu har jag lite panik över att jag inte får tag på han jag ska gå med första veckan, han är sjuk :(. Hur ska jag då veta när jag ska börja på måndag. Hoppas han är frisk i morgon!

ne nu ska jag bädda rent i sängen. Skojigt inlägg va Haha

Mitt hem

Har hittat min kamera igen och tänkte faktiskt lägga ut lite bilder på mitt hem. Tycker dock det är svårt att få bra bilder men dom får duga! Bilder är på hallen sovrummet och liten dl av vardagsrummet. Resten är inget att se :)!


 Sovrummet från en vinkel!

   Hallen

 Liten del av vårat vardagsrumÅ min fina fina Viggo


RSS 2.0