Ida, Noah & Lovis...

Idag har jag skrivit tentan som avgör min framtid för ett tag. Vet inte om känlan jag hade när jag kom ut från tentasalen var bra eller dålig men jag hoppas på det bästa och håller tummarna. Jaja orkar inte med det dära mer.

I helgen blev vårat middagsbesök sjuka så jag bjöd hit syster med familj. Lilla Lovs var pigg och glad hela kvällen. Måste visa en bild på henne, hon var såå söt på den. Det är hon alltid så klart :)... Sen en bild på när Ida matar Lovis med gröt när vi var hemma hos Lovi i horndal, Noah han meckar med sin "motorcyckel" eller cross som det är igentligen! Det är fina barn det där!!


Jag är käär!

Jag är kär nästan iallafall. I en dator. En mac airbook, så tunn och fin. Men det är bara att accepter att jag inte har råd den kostar liite för mycket. Men  när jag blir färdig i skolan (om 100 år) då vill jag ha en sån :)...

Fin va :)? 


Fredagsmys

Fredag och jag känner ingen större lycka för det.... Gnäll gnäll jag veet. Men ni skulle bara veta vilken press jag lever under nu.

Men i eftermiddag kommer Idas bästa kompis Filippa som ska sova över och vi har lovat barnen et vända till leklandet där vi tillbringar kvällen, vi äter pannkakor där och sen åker vi hem och har lite fredagsmys. Kommer bli mysigt det där. Ida är så lycklig över att få tillbringa så många timmar med sin kompis. Mammas stora tjej.

Imorgon kommer Jespers fd jobbarkompis hit med sin familj, vi ska äta lite gott och ha en trevlig kväl. Lite buzz kanske :).

Annars måste jag nog plugga resten av tiden. På måndag gäller det. Nästan på liv eller död... Kommer jag fixa det må tro?? Börjar verkligen tveka på mig själv och känner mig ganska oduglig. Har iallfall börjat i termin 6 av 7 på högskolan. Jag vill mer!!

Nee nu ska jag städa lite innan resten kommer hem. Kanske hinner plugga lite mer också..

Ha det bäst!


Grattis SysterYster!

Idag fyller min syster 26 år, så vi har varit i Avesta på kalas. En massa gott fika fick vi :). Dom bor så fint min syster och henns sambo. Jag vill också ha en köksö men det är helt omöjligt i mitt kök, det är då alldelens för litet för att få in nå sånt. Jo då jag är nöjd med mitt kök, men ni vet man vill alltid ändra på något. Hoppas iallfall att vi snart har råd att fixa matrummet. Det ska bli roligt. Det blir också en stor förändring vill jag lova. Men som sagt, vi får se när pengarna till det projektet finns.

Imorgon börjar termin 6, får se hur det går. Det är verkligen tufft! Terminen kommer mestadels inehålla vfu. Sen när termin 7 börjar är det sociologi och c-uppsats. Spännande! Men jag kommer ha lite att läsa in nu pga av vissa omständigheter men det blir bra ändå. Måste ju tänka på mej själv och min hälsa.

Nepp nu ska jag traska ner i tvättstugan, sen blir det nog en tidig kväll...


 Jag och Lovis

Mitt år 2010

Idag har jag städat å städat. Min rygg är helt slut nu. Men det är rätt behagligt när det är klart. Nu sitter jag i lugnan ro i soffan med en stoor skål popcorn och en kall cola, mums :). Har väl ingenting att skriva igentligen. Kan ju faktiskt ta upp lite om mitt år, året 2010..

2010

Året började lite konstigt men det löste sig och blev fortsatt bra. Fortsatte kämpa med skolan, vilket jag klarade trots att det varit kämpigt den senaste tiden. Under sommaren blev vi en till i familjen, lilla Viggo flyttade in hos oss dagen innan midsommar. En go lite hund, en blandras mellan lhasa apso och powder puff. En allergivänlig krabat som jag inte känner av. ÄNTLIGEN fick jag min vovve och mer tur kunde jag inte ha. Jobbade ännu en sommar på Carema orkidé, trivs så himla bra där. Bra arbetskamrater och goa hyresgäster.

Hela första halvåret av 2010 gick jag och väntade på att få bli moster för första gången. Spännande var det, min syster Elin och hennes sambo Fredrik väntade en liten flicka. En kväll på jobbet alldelens innan jag skulle packa ihop för att åka hem ringde min syster efter att ha gått över några dagar att hon fött en liten flicka som fått namnet Lovis. Det är den mest underbara bebis som finns. Jämt glad och nöjd, hon får mej att må bra.

Sen har jag ju mina egna små barn som inte längre är så små, under 2010 fyllde Noah 3 år och Ida 5 år. Ida börjar verkligen bli en stor tjej nu. I slutet av året fick vi papprena om att hon ska börja förskoleklass, helt otroligt. Våran lilla tjej ska bli en skoltjej. Hon väntar med spänning.

Annars har det varit ett bra år i övrigt. Ingen som är mig nära har lämnat jorden utan vi är friska och krya. Det är jag glad för och det betyder mycket. Nu hoppas jag 2011 blir det lika bra år. Men tyvärr började det inte så bra, men det gjorde inte 2010 heller. Det får vi se om ett år, hur det blev :)...Nykomlingarna 2010 <3


Sportys Lekland...

Sportys är väldigt populärt hos mina barn, vi har redan varit där 5-6 ggr har tappat räkningen. Barnen springer, hoppar och leker i flera timmar. KOmmer till oss för att dricka lite sen är det full fart hela tiden. Det är billigt fika och bra mat om man vill äta lite lättare. Verkligen ett toppenställe. Vi är så glada att ett sånt ställe öppnade i Falun, det fanns ju ett lekland i borlänge tidigare men det brann upp. Det var lite mer inriktat för yngre barn. Men nu på sportys kan man se barn i alla åldrar och även vuxna, alla verkar ha kul där :D!

Några bilder, men det är svårt att få bra bilder, det går foort där inne barnen står inte gärna stilla :)...

Tyvärr går det inte att ladda upp bilder av någon anledning. Får bli en annan gång.  


Hittade nån gammal bild på Noah istället :)


Å en på Ida

Natti natt...Spöke?

Det går någon i trappen. I början trodde jag lika som Jesper att det var trät i huset som är rörligt. Men nu troir jag inte det längre. Det är någonting annat. Varje kväll hör vi det, säkert på dagarna också men det är inte lika tydligt då. Det är stek, tunga steg, försiktiga steg. Viggo börjar skälla och vi tror att ett barn ska komma ner för att gå på toa men inget barn kommer det är tomt i trappen.

Har hört andra saker också som jag skrivit om tidigare. Pennor som faller till golvet också på övervåningen men sen när man går upp ligger inga pennor på golvet. Det har hänt flera ggr när jag suttit ensam hemme och pluggat. Sen har vi hört glas som krossats men glaset har vi inte hittat än och det har gått några år. Undra vem det är och vad han/hon vill... Spännande tycker jag det är :)


Livet

Året 2011 började så där... Blir nog så att jag jobbar ett tag innan jag orkar ta tag i studierna igen. Det är tufft att plugga samtidigt som man har två underbara barn som kräver sitt. Men hur ska jag lösa problemet me ett jobb. Jag har min fasta tjänst i falu kommun men hur sjutton ska Jesper och jag kunna jobba i vården samtidigt. Det är kvällar och helger det kommer inte gå ihop. Vi kommer aldrig ses. Det stressar mej massor.. Tänk om allt bara löste sig och blev bra. Livet är komplicerat ibland.


Framtiden....

Ibland blir inte livet som man tänkt sig. Som ett slag i ansiktet förändras det på några minuter. Än finns det lite hopp kvar med det är ytterst lite. Vad det handlar om säger jag sen. Måste smälta det först, bara mina närmaste och några till vet vad det är.

Annars är det som vanligt, typ. Idas mage är väl inte tipp topp måste få träffa en läkare igen. Så här kan vi inte ha det. Snart börjar hon skolan och då kan hon inte vara hemma stup i kvarten för magens skull. Nej det här ska jag ta tag i. Men har lite svårt att ta tag i någonting just nu. Helst av allt skulle jag vilja gå i ide sova tills allt är ordnat och jag kan gå vidare.

Men jag vet det blir bra!

Lite bilder kanske?
Några bilder från vardagen. Barnen spelar ps3 och Noah bakar pizza. Viggo är mycket nyfiken på kameran och Lovis kom på besök!


DOm här fina tulpanerna fick jag av min fina sambo! Det kan glädja mycket när livet känns tungtFörsta inlägget 2011


Gott nytt år


Lite bilder från nyår...

Sen har vi varti på leklandet också. Ett nyöppnat här i Falun.Barnen har superskoj där.
Älskar den här bilden på Noah!


Loppi & Skrot


Ska ladda upp fler bilder en annan dag. Det tar sån lång tid.


RSS 2.0