kalas hela helgen lång....

I helgen har vi haft kalas för släkten i går lördag. Ida fick många  fina presenter som hon sen pysslade och planerade. Hon fick kläder, skor, pyssel, pengar, godis, presentkort mm. Hon är så nöjd min tjej. Vi åt en vit prinsesstårta som jag försökt få ihop i all press. Den smakade bättre än vad den såg ut. Söta Lovis var med och spexade, hon är så söt den tjejen. Kusnerna fick ett eget bord där dom fikade. Några bilder från lördagen :)


    
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag söndag hade vi kalas för Idas kompisar, det blev jättelyckat. En massa tjejer kom med massoa av energi och bra humör. Iår fick Ida välja vänner och det blev endast tjejer. Nog för att hon hade velat bjuda sin kärlek ;). Madde hjälpte till som "lekledare", vilket jag är tacksam för eftersom det inte är min starka sida. Hon ritade en häst tillsammans med Ida som tjejerna fick sätta en svans på, sen lekte dom 2hela havet stormar, tjejerna fick gå kring stolarna den leken ville de göra om och om igen :). Lite bilder från prinsesskalaset.

    
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
När kalasandet var slut så visar det sej att Noah, hör å hämna FEBER... Djup suck. vi hoppas på det bästa och tror att ett mirakel hänt och att han är frisk i morgon. Vill verkligen inte vabba mer :(. Känns ju så dumt. Men vad skka man göra. Han kraxade rejält också. Jaja vi får väl se imorgon. Hösten är verkligen sjukdomarnas tid :(

Nästa helg är det dags igen. Då blir det fest för Jesper som fyller 30. Det blir skoj :)
Grattis älskade unge!

Idag har vi firat våran lilla tjej. Hon är numer 6 år vilket hon blev i natt 02.28, det var tiden då hon föddes :). Vi bjöd på fika och Ida var nöjd med sina presenter. Av oss har hon fått en cd spelare, skivor till den och en barbietidning som kommer på posen några veckor framöver :). Hon var nöjd med sina presenter. Hon kommer även få ett par skor som hon kommer få välja ut själv. Hennes fötter växer som ogräs. Till helgen kommer släkten och firar henne och på söndag kommer hennes tjejkompisar på prinsesskalas, det ska vara killfritt tydligen ;).

Bildregn av Ida :)
     


När den helgen är över och våran 6 åring är riktigt nöjd är det dags för nästa att fylla år. Jesper blir 30 den 15 oktober. Det ska firas att han blir gubbe, hahahaha!!


för 6 år sedan...

För 6 år sedan var jag gravid. Men magen krömp och det är ju inte fullt normalt när man har drygt en vecka kvar som gravid. Jag fick veta det på fredagen, hela helgen gick jag i ovisshet utan att veta varför magen hade krymt. Men på måndagen var det dags för ultraljudet för att kolla upp hur bebisen mår. Det visar sig att bebisen inte mår så jättebra, det saknas fostervatten, läkaren mäter fickor med vatten och bestämmer sig för att jag ska stanna kvar på lasarettet för att bli igångsatt morgonen efter. Under natten börjar det hända saker och jag får sitta i ett badkar på förlossningen i flera timmar sedan ctg, inte fick jag ringa Jesepr heller för han behövde tydligen sova. Men på morgonen blev jag iallfall igångsatt och det tog 18 timmar innan våran fina dotter Ida föddes. Helt underbar känsla som inte går att beskriva.

Nu fyller hon alltså 6 år den 5 oktober. Hon är redan spänd och har svårt att sova. Min fina fina dotter <3En sliten mamma och en underbar Ida några timmar gammal!
FIna Ida


RSS 2.0