Stor kille!!

Min bebis Noah på 3 år har slutat med napp, välling och blöja. Blöjan är på god väg iallfall. Han har bara blöja om vi ska åka bil långt och på natten. Men han är så stolt över att bara ha kalsonger :). Stora killen.

Själv har jag "sommarlov" eller nåt sånt. Gruvar mig lite inför skolstart, känner mig inte alls sugen på att plugga igen. Hoppas det släpper på måndag när det är dags igen. Då är det dags för socialt arbete barn familj och missbruk. Tur det är en intressant kurs iallfall. Jag vet ju vad jag har att kämpa med denna termin, mina brister ska bli bättre. Mer diciplin och ork hoppas jag på.

Nu är det renovering i sovrummet som pågår. När det är klart ska ni få bilder på både hall och sovrum. Nåt mer kanske. Hoppas bara att det blir bra. Men jag är nöjd med min hall. Tror det blir toppen när den är helt klar. Ska fixa en klädhängare men hur den kommer se ut är ännu hemligt. Sen ska jag köpa en matta, men den kostar en hel del så det får väl bli senare. Men fint blir det.

trevlig dag på er!

Syskonkärlek

Imorgon är min sista dag på jobbet. Känns skönt att få lite ledigt innan skolan sätter igång igen. Men jag kommer sakna ramvägen, mycket! Har aldrig trivts så mycket på ett jobb som jag gör där. Både med personal och brukare.

Nepp blir inte så mycket mer skrivet. Måste ut med en orolig Viggo.
Skriver mer en annan gång. Bjuder på två kort som jag bara älskar!! <3
Älskade ungar!! Noah snart 2 månader och Ida 1 år och 11 månader!


RSS 2.0