Framtiden (???)

Nu är vi friska iallafall. Man blev lite mör men det var då en snäll variant utav magsjuka. Ida var pigg redan senare på kvällen. Jesper kom hem i onsdags en timme efter att han börjat jobba då var det hans tur. Hela onsdagskvällen kände jag mig dålig. Natten till torsdag var det kört då var det jag som spydde. Men nu så är vi krya igen. Jesper är på jobbet och jag umgås med mina små monster dom är nämligen det idag. När den ena är tyst skriker den andra och tvärt om! Det är inte likt Noah att vara så här missnöjd. Fick lov att ge honom en flaska välling så nu sover han skönt.

Nu ska vi se om jag lyckas... Ska testa en sak inför hösten. Går det så går det annars är det som det är. Men jag orkar inte mer blir knäckt. Hoppas hoppas det går, men med min tur så är det väl något som strular till det!! Tveksam är jag dock... :/

Har iallafall gjort mitt val idag. Den sista dagen. Jag valde att jobba hos Carema i ett år men är tjänstledig från kommunen. Det här SKA bli bra...

Ska försöka skriva lite mer intressanta bloggar snart. Men jag har tappat lite lust. Just nu funderar jag ock Jesper mycket på hur vi ska inreda och göra det nya huset fint! Kul!!!


Här var det magsjuka!! Uppdaterad blogg!!

Då var det våran tur jag som tyckt det varit så skönt och OTROLIGT att vi klarat oss så här långt. Ida blir hemma från dagmamman hela den här veckan. Hon ville inte ha Ida ;).
Min mamma kommer och hämtar Ida idag. Jag skulle nämligen till mitt jobb och diskutera hur framtiden blir. Med en kvinna som bara är där just idag. Sen skulle jag jobba i kväll också! Men nu blev det ingenting utav det. Men hon ska ringa mig under dagen. Min mamma och Sofie skulle vara här och ta Ida undertiden så jag fick åka dit men nu blev det inte så. Ida blev lite ledsen när momojj och ofii inte skulle komma. Men då ringer mormor till Ida och säger att hon ska få sova där i natt :). Ida är glad igen! Ida mår bra nu iallfall. Hon åt välling redan igår kväll. Tror det är en snäll magsjuka.

image87
Nya favorit sysselsättningen... Syrrans lego :)

     
En glad kille och en magsjuk tjej!!


Uppdaterar lite. Pratade nyss med hon som har hand om förflyttningarna för dom som inte vill jobba hos carema. Det var inget positivt samtal :(. Jag har INGENTIGN att säga till om. Dom kan placera mig vart dom vill. Jag får bara tacka och ta emot. Det här känns jättejobbigt. Min stressmage och stresshuvudvärk kommer bli min död :(. Vad ska jag göra orkar inte. Jag vill ha en trygg arbetsplats. Hamnar jag ute i linghed eller bjurs så får jag ta det eller vara utan typ. Dom tar inte nå som helst hänsyn om man kan ta sig till jobbet eller inte. Det är verkligen att tänka på sin personal. Att vi som arbetar mår bra det är skit samma. Jag blir så arg ledsen och besviken. Vad ska jag göra. Ska jag stanna på carema och ta tjänstledigt, söka jobb som en tok eller försöka börja plugga. Sen då när tjänstledigheten är slut vad händer då? Nej jag måste göra någonting åt detta. Nästa vecka ska jag ta mig till arbetsförmedlingen och höra mig för! Tar nog det här året hos carema för att känna på men jag tänker inte stanna. Men om jag ska kunna njuta utav att vara hemma med helt underbara Noah så lär jag nog göra så. Annars kommer jag oroa mig trasig. Jag ska draut på min mammaledighet så länge det bara går. Får ju jobba extra hos carema också kanske lite på Jespers jobb. Får se vad som händer! ¨

Just nu mår jag hemskt illa. Orkar inte!!!
Noah är ledsen. Har inte tid att vara sjuk.
Jag skulle ju till IKEA i morgon :(.

Saknar min lilla Loppi också. Men hon har det skoj hos mormor och morfar!!
Huset...

Idag har jag faktiskt tagit mig ut. Vi var till vårat blivande hus för att ta lite bilder. Det blir nog bra det där. Men har så svårt att förså hur vi ska få in våran "stil" där. Nu tittar man mycket på hur dom har det. Men får åka dit och kolla sen när dom flyttat ut. Dom höll på att packa nu. Hoppas vårat hus blir sålt snart.

Här är vårat hus... Lite att göra utvändigt. Just nu ser det ut att den inglasadealtanen flyger. Måla om huset ska vi göra också. Det ska inte vara brunt Det blir någon annan fin färg. Tips??


Vill vara friiiisk...

Så jäkla trist. Jag har blivit sjuk igen. Har vi inte haft nog med sjukdommar nu?! Nooo vi åker på en förkylning igen. Kan inte svälja varje gång gör sig på mind. Hela natten har jag legat och svettats eller frysit. Men tänkte tur Jesper är ldeig i morgon (lördag) men klockan 7 ringer dom och säger att han ska jobba. Men jag har försökt ta det ganska lungt barnen har roat sig rätt så bra själva. Men givetvis så drog Noahner en mugg med vatten över hela golvet. Hade verkligen lust att torka upp det :/. Hååhå ja jaa!! Jobbade kväll igår fast jag mådde pyton. Hoppas jag är bättre nästa vecka. Har lite att göra då. SKa jobba mån, tis. Mäklaren kommer hit och knäpper kort och jag ska på möte med jobbet igen. Prta om min framtid! Mycket just nu. Njuter verkligen utav min bebis. Men jobbar nästa vecka sen ska jag nog vara ledig veckan där på tror jag.


Carema eller Falu kommun?!?!

Mitt jobb gör mig knäpp. Trodde jag skulle kunna njuta av att få gå hemma med Noah men icke. Hur kommer det bli? vart kommer jag hamna? Carema kan man väl inte jobba för. Är du sjuk 3 gånger eller vabbar så får du sparken dom säger det rakt ut. Dom har inte råd att ha sjukskrivna. Men ibland är man ju sjuk och har man två barn. Vad ska man göra!? Nehee lika bra att stanna i kommunen. Ska bli så otroligt skönt när detta är klart. Jag har ständigt en klump i magen. Någon som vill ge mig ett fast jobb någon annanstans????

Idag ska vi skriva på pappren om huset! Lite små läskigt. Vi hade visning igår men dom fick lov att fra sig ur tyvärr. Lite för litet för dom :(.
Synd för vi hade gärna sålt till dom.
Det blir väl mäklare som får sälja huset. Lika bra det!

Banken om en timme! En trött, en tjatar och en trött mamma!

Imorgon ska jag jobba kväll Jippiiii *not*...

Undra hur jag ska göra. Sälja syskonvagnen och köpa en smidigare enkelvagn. Våran åller på att rasa ihop. Ida sover sällan på dagen om hon inte är hos liselotte. Hon kan lika gärna stå på en bräda!
Ska fundera vidare. Mycket att tänka på nu ändå :/!

Bara börja packa igen då...

Då blir det flytt om någon månad då! Kul och samtidigt skrämmande. Det känns iallfall jättebra. Vårat hus ligger på blocket nu ska kolla lite hur intresset är. Har en visning på onsdag! Får hoppas dom är super intresserade. Vi kommer inte att fltta tidigare än juni om det inte går fort att sälja vårat hus då förståss. Ska skriva på kontraktet på torsdag...  Uppdatera er sen!

Bowling och Barnens Skidspel...

Idag har det varit en aktiv söndag. Fast vi började med en sovmorgon. Barnen sov till 8.30 båda två. Noah vaknade inte ens för en flaska välling i natt så sköönt!

Sen vid tolv åkte vi till bowlinghallen och spelade bowling med min familj. Ida var så duktig. Så roligt hon hade. Vi får väl åka och bowla flera gånger.

 

 

**                                                                                                    **

sen var det dags för skidtävlingen. Ida skulle åka barnens skidspel. Trodde aldrig hon skulle gå med på att åka skidor bland massa okända männskor. Ida har aldrig stått på ett par skidor förut i hela sitt 2 åriga lig ;). Men vi köpte en nummerlapp och gick in på skidstadion. Ida startade och åkte skidor som aldrig förr. Inga protester hon hade roligt. Men efter spåret såg hon både kor, katter och ugglan Bubo. Maskotdjuren dom gillade Ida. I mål fick hon en påse med medalj och lite annat skoj. När loppet på 200 meter var avklarat ville hon åka mer skidor. Det var helt klart en lyckad dag. Bra väder även om det hade fått vara någon minusgrad.

 

 

 Efter bowling och skidor åkte vi hem tilloss och fkade med barnens momor, morfar och mostrar.
Nu sitter vi här hemma och är ganska trötta. Noah är gnäig ingenting duger om han inte får vara hos mig :/. Lite jobbigt faktiskt. Men men han har väl rn period han är mammig :). Min lille skrutt!

Skanoh lägga barnen nu!! 

Våran duktiga dotter!!

Lite uppdatering!!

Idag har Ida gjort sin mamma och pappa stolta. Hon har kissat på pottan :D! Tänk att man kan bli så stolt över det. Nu hoppas vi på en ganska snar framtid med en blöjfri dotter :)...
Dessutom har ajg flest unika besökare än någonsin idag men ingen kommentar... Jag är bra nyfiken vilka ni är ;)!
Nu blir det strax dags för melodifestivalen. Allt kan ju hända det såg man ju förra veckan när Krister Sjögren vann HJÄÄLP (!!!) Det är då inte min favorit om man säger så!

Ha en trevligt lördag!

Ett tu tre...

Ett tu tre...
Noah börjar bli farlig nu. Han reser sig mer och mer. Ibland går det inte alls men ibland går det jättebra. Han har några bulor i pannan :).

   
Ett                         Tu                           tre


Sen blev det så här när Noah ramlade baklänges. Men han tittar på mig skräckslagen men ändå med ett stort leende. Typ som om jag fixade iallafall att ställa mig upp :).

Min duktiga kille! Fast det där med att ta sig fram det är inte lika kul... Han hasar sig fram på rumpan ibland ramlar han framåt.

 

Ida kan inte vara normal på ett kort det går verkligen inte. Hon bara tokar med miner. Får väl passa på och knäppa kort på henne när hon sover eller nåt!


I morgon ska Ida åka barnens skidspel. Det ska bli roligt att se. Misstänker att hon inte tänker åka. Även om hon tjatar om att åka skidor. Det visar sig i morgon.

Du ska jag kolla hur det går för mitt bröd. Ser tyvärr inge vidare ut. Blev en sån här färdig påse med allt i man ska bara tillsätta vatten. Men heter man Victoria kan man misslyckas även med en sån. Toppen!

Nu var det tydligen dags att byta blöja igen... Skoj!!!


Städdag!! Alldelens alldelens ensam...

Nu ser det ut som om huset inte blir vårat. Men vi får väl vänta å se. Jobbigt att aldrig veta. Men det finns fler hus. Vi letar vidare. :)!! Tur man har hemnet.

Nu har min älskade familj åkt till barnens farfar och Eva. Jag ska passa på att städa lite när man är helt ensam. Händer ju inte så ofta!

Musiken på hög nivå och moppen i högsta hugg... Tvätthögen växer med stormsteg!

Fast igentligen borde jag vila och slappna av så jag blir huvudärksfri snart!!

Men det hinner jag en annan gång!!

Byye!!


image62

Lömsk mäklare...

Har fått klagomål att jag inte uppdaterar min blogg :). Ska försöka bli flitigare på det.
Idag är det allahjärtans dag.. Brukar bli ganska bortglömt hemma hos oss. Idag mår jag inge vidare heller så det var väl skit samma.
Skulle ju fika med Sandra och Lin idag med har haft ont  i huvudet i flera dagar och mår så illa då. Ingen orka att göra någonting just. Tråkigt att missa dom dock :(. Får hoppas att nästavecka blir bättre.

Huset då. Ja det är segt. Vi har lagt ett skambud först men det ville säljarna inte diskutera så vi la lite under deras utgångspris. Det verkar vara lite posetivare. Men mäklaren är knepig. Han är lite lömsk. Han säger att det finns fler budare än vad vi tror. För det första så har huset legat ute sedan sep-okt men just nu när vi är intresserade så är det 3-4 st till som är det. Vi la ett skambud på 1,1 miljon då hade ett par till lagt samma bud. Vi la lite under utgångspriset och det andra paret la priset dom vill ha för huset. Men igår fick vi veta att säljarna vill gärna sälja till oss. Konstigt att dom säljer till oss som la 50 tusen mindre. Dessutom hade dom andra "köparna" inget lånelöfte(???) allt låter så konstigt vi undrar om dom ens finns. Mäklaren blev iallfall lite föriktigare när vi talade om att vi visste lite vilka som bor i huset.

Började skriva bloggen vid tre och är inte klar än...

Gick över till grannen idag. Dom bjöd över oss på lite fika. Så jag gick dit med barnen så jesper fick vila lite. Kunde ju lika gärna sitta där och ha ont i huvudet.
J*vla huvud man fått. Blir så fruktansvärt less. Det har ju varit bra som gravid iallafall. Jag slapp ha ont i huvudet.Nå jag nu ska jag sluta klaga.

Sen på kvällen kände jag mig lite bättre. Så jag gick på ett Me&I party. Kände att jag behövde komma ut lite. Det var iallfall trevligt. Har inte träffat Millis på år och dar tror jag. Hon ska ju ha en liten bebis till sommaren. Spännande!
Köpte iallfall ett hemligt paket till barnen. Får se vad som kommer hem :).

Nej nu ni gott folk ska jag sluta skriva blogg. SKa sova snart så mitt huvud får vila...

Jo en sak till jag måste skriva... Noah reste sig mot soffan igår :o. Han kom upp på knä men inte på fötterna. Men det står väl inte på. Har han kommit på det så. Sen är det nära att han kryper men hasa sig fram på rumpan funkar det också! Sen har tänden spruckit upp. Är osäker om det är en eller två :).Kanske fler vem vet ;).

Neeej nu ska jag gå... Byyye!


image61

Förlossningsberättelse Om när Noah kom till oss...

Så var det dags för andra barnet.... Hade mitt beräknade datum den 16/7: men söndagen den 15/7 så visste jag att jag skulle gå över satt hela kvällen och deppade.Kände mig så ner och ledsen jag orkade inte vara otymplig ha ont och vara så orkeslös mer nu. Vi gick iallafall och la oss runt 00.00. Låg och tänkte på att jag skulle gå över tiden vilekt jag aldrig hade trott var sååå säker på att bebisen skulle komma tidigare. Samtidigt som jag låg där och tänkte så kände jag mig konstig. Fick magknip. Jesper sov skönt nu. Men jag hade "magknip" mådde lite illa. Trodde jag fått magsjuka. Gick upp och satte mig en stund på familjeliv. Men den konstiga känslan stannade av så jag testade att sova lite  när klockan blev 02.00. Fick sova i 2 timmar för klockan fyra vaknade jag utav att jag hade ont i magen. Gick in på toan och försökte kräkas men hade för ont för det. Gick omkring lite här hemma. Men väckte Jesper efter en stund. Han trodde inte det var någon panik. Han har ju hört mig klaga ett bra tag nu så han trodde väl inte mig längre. Så han sa att vi slulle avvakta och somnade om. Fortsatte gå fram och tillbaka mellan köket och vardagsrummet. Nu börjar jag nog fatta att det var värkar. Men trodde det inte var någon fara. Det kommer ju ta lång tid Idas förlossning tog ju närmare 18 timmar så... Väckte Jesper igen. Han kom upp och klockade mina värkar 1-3 minuter var det imellan dom. Jag gick in i en dusch och Jesper ringde förlossningen. Dom tyckte vi skulle komma in. Men envis som en get jag skulle inte in. Jag ville inte åka in och bli hemskickad. Jag var ju fortfarande inte säker på att det var värkar eller det viste jag väl men vågade inte tro det. Fattade inte hur nära det var nu. 2 timmar eter att jag gått upp så fixade jag inte smärtan längre. Jag packade en väska till Ida mellan värkarna. Var bombis på att vi skulle bli borta länge. Ida sov så jag pussade på henne och åkte iväg. Klockan 7 var vi på förlossningen. Kände mig löjlig som inte fixat att gå hemma mer än tre timmar. Blev snabbt inskriven utav en nattpersonal vi kom ju in precis i personalbytet.

Efter en kort stund kommer min bm. Hon tar en ctg och jag har täta starka värkar. Hon kollar hur öppen jag är 7 cm nästan 8. Hon tar fram saker inför en förlossning. Hon tar även hål på fosterhinnorna. Dom buktade ut rejält vilket gjorde det värre för mig. Vattnet gick och värkarna blir tätare men känns annorlunda det börjar trycka på! Nu börjar jag fatta att jag kommer inte hem utan bebis. Jag har bebis hos mig snart. BM kollar hur öppen jag är runt 7.40 och jag har öppnat mig till 9 cm. Jag får börjar krysta på riktigt. Hon masserar bort kanten. Jag sitter ihop med min lustgas. Hann inte med någon annan smärtlindring förutom lustgas och mina fjuttiga panodil hemma.
Jag krystar och skriker. Bm säger att jag ska sluta skrika och lägga kraften på att trycka på istället. Jag knep i hop också. Men koncentrerar mig iallfall på att krysta.
Efter några rejäla krystvärkar kommer han ut 08.01 vårat andra barn våran son...  Helt underbart. Jag har två utav världens vackratse barn! Noah kom på sitt bf. Det trodde jag aldrig :)
Hade jag varit envisare had jag nog fött i hallen eller i bilen.

Karl NOAH Jacob Gullstrand
Klockan 08.01
20070716
3720 gr
49 cm

image58

  

Så var det när Noah kom till världen. Han blev en punktlig kille trots allt.

Jag har inget emot att föde fler barn ;)!! Men det dröjer isåfall! heheFörlossningsberättelse Om när Ida kom till oss...

Tänkte att jag kanske måste skriva nya förlossningsberättelser. så tråkigt att ha dom på olika ställen dessutom ska jag ta bort min gamla blogg...
Börjar med Idas :)..

När Maja Ida Victoria kom till jorden....

Den 3/10 2oo5 skulle jag på ännu ett tillväxtul. Min mage hade krympt. Jag traskade iväg till lasarettet för att möta Jesper där. Jag fick komma in på ultraljudet och läkaren tittar noga och börjar mäta vattenfickor. Han säger sen att det inte ser nå bra ut det där. I sånna här fall sätter vi igång kvinnan. Men han ville kolla lite till. Navelsträng och moderkaka verkar inte vara på topp. Han bestämde sig för att göra en ctg på mig. Jesper och jag fick gå ner på fiket för läkaren skulle på möte. Efter en timme var det dax. Jag satt med en ctg kurva ett bra tag. Jag hade ganska täta sd även om jag inte kände alla. Det slutade med att jag blev inlaggd. Han var ganska övertygad om att min förlossning skulle sätta igång utav sig själv på natten. Vi skulle inte komma hem utan bebis :o Den natten fick jag starka förvärkar plus at slemmisen gick. Fick sitta ibadet på förlossningen i flera timmar. Kände mig så ensam Jesper var hemma och sov. Var ingen Idé att ringa efter honom eftersom jag antagligen skulle föda barn när som helst. Han fick sova så han orkade.

Det var ju väldigt bra för klockan 9 på morgonen den 4/10 blev jag igångsatt med en ballongkateter *ryser*. Klockarn 10 började det göra ont. Men jag klarade mig igenom värkarna genom att andas luuungt. Vid lunch var det kört. Jag hade så fruktansvärt ont! Jag fick å ner på förlossningen. Vägrade rullstol :). Jag SKA gå!!
På vägen dit ser jag två utav tjejerna från föräldragruppen sitter och äter lunch med sina små bebisar. Det går bra det där säger dom. Usch va ont jag hade då.
Väl uppe på förlossningen fick jag lustgas som jag andades in flitit. Blev väldigt illamående utav den så jag kräktes men fortsatte vackert ändå. Så skönt att tänka på något annat under värkarn. Jag gungade sidleds under hela tiden. Jag gick lite fram och tillbaka. Men värkarna var så täta nu det gjorde väldigt ont. Klockan 14 bad jag dom att ta bort ballongkatetern det gjorde för ont.

Barnmorskan trodde inte det skulle bli barn den natten hon var säker på att jag ahde pinvärkar. Jag kände bara hur jag ville ge upp. Har man gått och haft intensiva värkar i 4 timmar utan nytta :(.
Men hon ville kolla om jag hade öppnat mig någonting innan jag fick åka tillbaka till 37:an. Då visade det sig att jag öppnat mig 5 cm på 5 timmar från att vara helt omogen (!!!). Hon blev imponerad och läkaren också. Dom sa båda att jag åker inte hemm utan barn. Bebisen kommer idag eller i natt. Vilken lycka!
Värkarna blev ännu starkare. Kämpade på vidare med lustgas, vetekuddar och gunga. Men klockan 18.00 så bad jag om eda. Men läkaren var upptagen med nå viktigare. Så det dröjde. Men tillslut kom han. Kändes bra i max 40 min sen började det igen. Hade sååå ont. Smärtan var värre, den strålade även ner i vänster ben. Jag fick testa kvaddlarna. Fybubblan det gör jag aldrig om. Dom var värre än något annat. Klockan 21.00 tog bm hål på hinnornaoch vattnet gick. Efter det så börjar allt bli suddigt. Narkosläkaren var hos mig igen och höjde dosen men inget kunde få smärtan att minska. Minnet börjar svika mig här och allt blir suddigt. Kontrollen över mig själv och min kropp är borta. Jag bara gråte är och skriker. Börjar likna en demon.

Runt 1.30 den 5/10 börjar bebisens hjärtljud bli väldigt höga. Nu kontaktas läkaren. Det börjar bli bråttom att få ut barnet. Men mina krystvärkar är svaga och jag orkar inte. Bm hjälper till att trycka på magen och läkaren sätter sugklocka. 1:a gången släpper den 2:a gången släpper den 3:e gången testar hon med en mindre. Det gör ooont. Men den tredje sugklockan var min sista krystningsvärk 02.28 föds hon våran helt underbara dotter. Det blev en kritisk stund där ett tag nära akutsnitt men jag fixade det. Det var bland det värsta och det BÄSTA jag gjort i hela mitt liv. Tänkte på en gång trots svår förlossning att jag skulle gör om det snart :).

Maja Ida Victoria Gullstrand

Klockan 02.28
20051005
3120 gr
49 cm


image54

 

Det var min förlossning med Ida det!

....Kluven Victoria....

Jag skrev ingen blogg igår. Hade sån huvudvärk så jag orkade inte skriva någon blogg.
Men vi var iallfall på husvisningen igår. Nu är vi kulvna. Där skulle vi vilja bo. Stort hus var det 119+170 nästan. Gillestugan var jättestor. Många skrymslen och vrår. Mysigt. Det som är var väl att två rum var uppe och ett ner lika som här. Men då om vi skulle köpa huset så får rummet på entreplan bli lekrum och barnen får dela sovrum. Sen när dom blir lite äldre och blir duktiga att gå i trapp så kan dom ha lekrummet i gillestugan och ett egetrum uppe. Nog löser det sig alltid. Ida är ju duktig att gå i trapp men jag litar inte på henne till 100%. Kanske när hon blir tre :). Men nu vet vi inte hur det blir som sagt. Vi tänker vidare! Vill inte göra bort mig och ta fel beslut. Det är ett viktigt beslut jag vet!! Det är ju lite som ska göras. Jag vill ju ha nytt kök och tapeter, golv sen lite annat. Måla trapp osv. Men inga större projekt just nu. Sen är det ju alltid saker att göra på ett hus.

Vi får se uppdatering kommer :D!

image52
SEMLA!!!

Skulle behöva åka till öb och köpa ett shampoo. Men det beror ju på om min kära sambo vill köra mig dit.
Jaha annars då. Hmmm det händer inte så mycket i mitt liv inte. Mitt mammaliv är inte så händelserikt förstår ni. Jo jag ska ju på klassfest den 8/3 det är nämligen 10 år sedan jag gick ut nian. Fick mitt inbetalningskort igår. Nästan 400 kostar det :/. Dyyrt så man får ju hoppas det blir roligt. Sen den 12/2 så ska Ida åka barnens skidspel. OM vi får tag på ett par skidor. Nu kmmer snåla victoria fram igen. Men jag tänker inte köpa ett par nya skidor till henne för att åka en gång. Sen vägra åka. Kanske någon har ett par hemma man kan låna?! Ska höra mig för :)!

image53

titta killen har vuxit ur sin stol snart. Vi måste köpa en ny :/. Var och kollade på en ny. Köpa sen.

Husvisning!

I dag ska vi på husvisning. Bara titta. Visst skulle det nu va superfint och priset blir bra så why not?!
Men det ska kännas riktigt riktigt bra om jag ska flytta här¨ifrån. Trivs med läget och grannarna vi delar med. Men det finns dom som styr och ställer för mycket här. Man får ionte göra si eller så för då kommer minipolisen. JOBBIGT!
Får väl uppdatera er i kväll :).

Igår jobbade Jesper hela dagen fick veta vid lunch att han skulle jobba dubblet. Men då fick han vara hemma med oss istället.
När jag gick till affären igår. Så mötte vi en liten kille i Idas ålder. Jag kände igen pappan och barnet men kunde inte plasera från vart. Ida med ett glödjerop MAMMA ALBIN... Då var det hennes kompis hos dagmamman. Så roligt att hon kommer ihåg barnoch deras namn. Hon har verkligen "favorit" kompisar.
I morse ville Ida till Lott (hon kallar henne så) så Jesper körde dit henne ibilen :o. Dom var lite sena. Ida talar då om för sin pappa att han är lat haha.
I förrgår klippte Ida sig. Så skönt att hon blev av med det stripiga håret.

Nää jag får skriva lite mer senare! Nu ska vi göra oss iordning här hemma. Ska till banken strax!
Bye bye!!!

Mmm Noah gillar glass. Saka lite bara! Han blev så väldans arg när han inte fick mer.


Finaste syskon!!!

Tänder på g??

Här satte jag mig med en filt raggsockor och en kopp te känner dessutom en svag doft av nå mindre trevligt. Det var bara att ta sig ner till skötbordet. Gör ett nytt försök att skriva lite blogg.
Ida börjar bli medveten om vad hon ska ha på sig. Hon vill ha rosa det blir putläpp om jag tar fram annat. Nej ida sessa säger hon.  Mmm så är det mammas prinsessa :). Hon fick en prinsesskjol igår fyndade på öppnaförskolans loppis en 10:a blev det.
Min lilla prins då. Han är så stor nu. Sitter och gör allt för att komma iväg genom att åla men det gåååår inte han blir så irriterad och tröttnar. Det går bara runt när han ligger där på golvet. Han har taskigt tålamod. Men det ommer väl. Dessutom är jag ganska så säker på att en tand är på g. Det ser så ut iallafall. Det lyser igenom.

Kanske borde gå ut idag och keka med Ida. Hon står och tittar ut på snön. Får se efter lunch och vilan. Noah är redan trött. Han blev väckt utav Ida som låg bredvid honom och sjöng santa lucia HÖÖÖGT tidigt i morse.

Nu sitter vi och tittar på Dora för 16548 gången. Han är väldigt stirrig den där apan. Ida tycker om det iallafall.

Igår kväll fick jag lov att gå ut och jobba. Kännde inte riktigt för det en fredakväll. Men men. Dom hade kris hela helgen men Jesper jobbar så det går ju inte.

Varför somnar inte en toktrött liten kille för???

Nu ska jag titta på Dora med Ida...


         
Några kort på mina barn...


Söta isabell vi hälsade på i veckan.

RSS 2.0