Gråa söndag...

Söndag och dagen går verkligen jättesakta. Jag är en timme efter hela tiden. Det är jobbigt, haha. Kanske ska vrida om klockorna nu så jag hänger med verkligheten. Hade det inte kunat varit fint väder idag iallfall så man hade kunnat vara uta med barnen på gården och kratta lite löv eller nåt. Våran trädgård är inte speciellt fin, skulle vilja ha den lite ompysslad men har inte så stort intresse för det tyvärr. Här inne är det heller inte speciellt fin inte orkar jag städa heller. Sitter här i soffan och gör Ida sällskap som spelar Wii. Hon tycker det är så roligt och duktig är hon också.

Snart kommer Jesper hem på lunch. Blir lite rester från tacosen, orkar inte göra någonting :).

Sen måste ja ju säga grattis till Elin och Fredrik som köpt hus, wiiiihoo! Nästa helg ska vi eventuellt åka och kika på det! Spännande...

Lite bilder kanske :)?

  

Idas barnkalas!!

 
Steker köttbullar, favoritmaten här hemma!

 
En lite smått galen Ida spelar Wii, hon kan inte ha byxor för det blir för varmt då säger hon :D♥Lillebror♥


Framtiden!

Veckorna bara flyger förbi jag hinner inte riktigt med. Men skolan flyter på så gott det går. Har tappat lite lust för att plugga. Men jag klarade tentan i socialrätt 2 (juridik). Det känndes så himla skönt. Jag kan inte rå för det men jag gillar lagarna och lagboken väldigt mycket :).

På måndag börjar min andra VFU denna är 4 veckor och jag ska på en del studiebesök men även vara hos min handledaren hon är biståndshandläggare inom SoL, en LSS-handläggare och gå tillsammans med en enhetschef. Ska kika runt lite. Nästa VFU som blir termin 5 så får vi vara på lasarettet med tex en kurator. Den chansen ska jag absolut försöka få. Men min dröm är att få jobba som handläggare inom psykiatrin. Det är något som jag lär mig lätt och är väldigt intresserad utav. Får se om jag ändrar mig nå mer eller om det är detta som jag lägger min mesta energi på. Känns skönt att ha hittat något man verkligen kan tänka sig!

Imorgon är det iallfall söndag. Vet inte vad jag ska hitta på riktigt :(. Jesper jobbar heeela långa dagen. Det är så otroligt tråkigt. Städa lite kanske?

Idag har vi varit på barn med Noah. Han har det lite jobbigt med andningen i mellanåt så nu har han fått astma medicin. Känns tryggt faktiskt. Inge roligt när et blir jobbigt för dom små att andas.

Nepp nu blir det nog en tidig kväll. Min kära son höll mig vaken hela natten. Han var pigg och glad men det var Inte jag. Min stackars syster sov också här imellan barnens rum så det blev inte mycket sova för henne heller. Sen i veckan kommer Sofie, hon går intensivkurs här i falun, spännande :D... Snart är jag den enda som inte har kortet... Tragiskt!!!!Så här är det....

Hej alla läsare (?!?!)

Tycker det här med blogg blir tråkigare och tråkigare. Det är ju roligare att skriva när man får nån kommentar lite respons. Visst nog skriver jag mest för min egen skull men då skulle jag ju lika göra kunna skriva en låst blogg eller varför inte i en gammal hedelig dagbok :).
Nå ja jag fortsätter å skriva ibland iallfall för min mamma läser ju :)

Har varit på en kvällspromenad med Anna det var skönt nu är det verkligen höst och snön ska tydligt komma på fredag. Vi som ska ut och åka då måste nog få min kära sambo att byta till vinterdäcken.

Imorgon fyller JEsper år också hela 28 år :D. Han har lite ångest är hemma. Haha! Men 30 är väl ingen ålder. Visst? Men jag ska till skolan på seminarium i morgon. Har skrivit reflektionsprotokoll som ska gås igenom i morgon av anda studenter i klassen. Usch, gillar inte riktigt att visa vad jag skriver. Tänk om man har helt fel. Har iallfall skrivit två tills i morgon det ena handlar om riskbruk och missbruk, ganska intressant men det är inte det som ligger mig närmast utan det var den andra boken. Den handlade om psykiskt sjuka. Mycket intressant. Lärde mig en hel del faktiskt. Kommer nog bli ett intressant seminaium tror jag.

Nepp nu är det ng snart sängläge. Är trött som vanligt...

Blev en ganska ointressant blogg det här kände jag. Men mer spännande än så här är det inte.

Hade tänkt lägga ut bilder från Idas barnkalas, men vill inte lägga ut bilder på andras barn så det skippar jag :)... Men lycket blev det och Ida är idag en lycklig och stolt 4 åring!

/ Victoria

Funderingar!

Det finns stunder man inte glömmer, stunder i livet man har kvar för alltid. Vissa saker är mindre roliga att ha med sig medan andra saker är helt underbara. En sak har jag gjort som jag kommer ångra hela mitt liv. Även om jag inerst inne vet att det var det bästa som hände just då. Men Ida och Noah ni hjälpte mig ur det och Jesper så klart. Här kommer lite gamla kort... Tiden då Noah var bebis. Kan sakna en bebis så mycket ibland.Här är Ida kring 1år och 10 månader. Inte ens två år.
Noah han är en månad som mest och det är på sin 1 månadersdag där i bärselen.
Där var vi på västkusten!
På syskonkortet är samma dag vi kom hem från bb med Idas lillebror "Oa"... Älskar er!


Prinsessan Ida ♥

Imorgon blir min prinsessa 4 år. Tänk fyra år har gått sedan man låg  och led för att få nå så vackert. Helt underbara år har jag fått. Sen kom en liten bror där imellan också :).

Hon föddes 02.28 på natten den 5 oktober, efter 18 timmars smärta och måånga tårar. Ett dramatiskt slut på en lång förlossning, kämpa och smärta. Plötsligt sjunker hjärtljuden dramatiskt och många människor samlas i det lilla förlossningsrummet. Ett akut beslut tas att det är brottom att få ut bebisen.
Funkar inte sugklockan blir det snitt och det är bråttom.
Tre försök med klockan så kommer hon ut.
En så vacker varelse! Hon får hur fint som helst.
Rummet blir tomt, nu är vi bara 5, jag, Jesper, barnmorskan undersköterskan och Lilla Ida!
Namnet var klart och det var helt klart en liten Ida som låg där och tittade  fundersamt på mig.
Detta är otroligt jag har blivit mamma!
Dett var för fyra år sedan, nu har jag två av de underbara... Jag är stolt mamma till mina små. Inget  är mer betydelsefullt än dom. Utan Ida och Noah är jag intenting.


Ny möbel...

Jag har fått order att lägga ut tvbänken som Jesper har gjort :). Så här kommer den! Bilden kanske inte är den bästa. Men jag är nöjd med Jespers verk. Har tyvärr ingen bild på Noahs nya rum. Men de flesta kommer ju på Idas 4 års kalas ihelgen...  :)


RSS 2.0