Det var då det...

Sitter och tittar på gamla kort.. Det är rooligt =)..

Min lilla Ida 1 år och 8 månader... Jag och Jesper påsken 07, Noah i magen.

Trött mamma med liten Noah Lilla Noah bara några dagar gammal.

Lilla Ida 6 månader. Söt sommar tjej på stranden.

Noah 7 månader, reser sig själv och snart gick han också....


Ja vi har miljoner bilder. SKulle kunna sitte här hela kvällen. Kollat igonom bilderna då jag var gravid. När vi gick å väntade på våra små. Vilken lycka det var. Så lycklig som jag var då var det längesedan jag var. Den spänningen att få vara gravid och snart föda en ny människa. Nog  längtar jag efter en liten till många gånger. Att få vara gravid (även om jag inte har haft så bra graviditeter :)) Men nog längtar man ändå. När man låg där med värkar som gjorde så ont att man idag har glömt smärtan. Jag har ju glömt hur det känns när bebisen rör sig de små buffarna och sparkarna.. Men jag vet att jag kommer få vänta innan jag får en bebis igen OM jag får en bebis igen!!

Jag har två små som är det absolut bästa som hänt mig. Busiga men så goa.Dålig Onsdag!

Idag har det inte varit nån bra dag. Varken vädret eller mitt humör. Men nu känns det väl kanske lite bättre. Igår klippte jag mig. Får nog v'änja mig innan jag blir riktigt nöjd. Lite kort är det faktikst. Klag klaga :) nej jag slutar här så slipper ni höra mitt klagande... Nu måste jag dessutom gå upp till Ida som är ledsan. Nåja!

Byeeee!!

Skoltrött

Nu är jag riktigt riktigt skoltrött. Har dåligt med energi och motivation kvar till att öppna böckerna. När jag läser så kommer ja på mig själv att inte ha någon aning om vad det står. Bara att börja om från början. Jag tycker verkligen at juridik är jätteroligt och lösa problem. Men inte nu.. Jag vill ha ork till det också. Men snart är teminen över. Hoppas på ett bättre skolår nästa termin. Termin 2 har varit tung, väldigt tung!

Idag har ett marsvin dött för oss. Det lilla som vi fick här i vintras låg i furen och var helt slut. Hon låg och krampade lite och gnydde. Så hemskt. Lilla lilla liv! Hon var ju pigg i morse, satt och tvättade sin mamma. Nej det är faktisk jobbigt när djur dör. Även fast det är ett litet marsvin. Blir väl begravning imorgon då. Ida tycker inte om när hennes marsvin dör. Får se vad hon säger imorgon när hon får höra vad som hänt.

Helgen har varit väldigt lugn. Har varit mamma, pluggat, städat. Pluggandet har tagit stor del. Ida tycker jag är så tråkig. Men nu har hon börjat plugga också. Hon säger åt mig att vara tyst för hon pluggar, efter en stund slår hon ihop sitt lilla hello Kitty block och suckar högt - Det är tråkigt att plugga, nu ger jag upp....
Undra vart hon har hört det ifrån haha.

Joo, ifredags var vi ju i furuvik. Åkte dit med öppnaförskolan. Barnen hade jätteroligt. Men Ida är en liten fegis. Noah han åkte dock en karusell med mig. Vi satt i en bil som åkte runt på en bana. Han satt som ett ljus och styrde bilen framåt. Han njöt min lilla skrot! Kanske kan ladda upp bilder imorgon om jag hinner. Det var en lyckad dag även om det var lite kallt och ruggigt. Men med goda vänner och sin älskade familj så kan det bara bli bra!

Nu ska jag sova, skola hela långa dagen imorgon! Sista skolveckan nu. Satsar nog på tenta den 5 juni.. Lika bra och ta all tid jag kan till att plugga. Denna tenta ska jag fixa även om jag HATAR salstentor. Det är det värstaste som finns. Blää!! Inte bra för hjärtat och sånt där ;)...

Natti natti kram!

Efterlysning!


Jag skulle vilja fixa till min blogg lite.
Hade en tjej som skulle hjälpa mig men hon hörde inte av sig mer.
Lite trist!Lycklig!

Yes jag klarade psykologitentan. Det känns så himla skönt. En liten bekräftelse på att jag kan någonting. Har varit i min svacka för skolan bra länge nu. Känns skönt att skolan snart är slut. Har gått  klart min intro på stället där jag ska tillbringa min sommar. Ska jobba ganska mycket och långa pass, detta är jag ju inte van med precis. Vara ifrån mina små så här mycket ojoj va jag kommer sakna... Men vi ska väl hitta på så mycket skoj det går med dom isommar iallafall. Tomteland kanske. ska till furuvik på fredag. Ida längtar massor men är lite bekymrad över sin tomma plånbok haha. Jag har förklarat att  jag och pappa ska betala men det vill hon inte. Tänk om man var så villig att betala :).

Nehe om jag ska göra nå vettigt utav kvällen. Jesper är ute och fiskar med en kompis. Får se om han kommer hem snart kanske.

Nattinatt!

§§§§§§§

Ni anar inte hur trött jag är. Hela dagen har jag varit lite seg. Men det är sånt man får ta ibland. Har iallafall läst en del nu ikväll men min bok handläggning inom socialtjänsten är ingen lätt bok. Man läser å så kommer en § mitt i allt och förstör. Då måste man lästa vad den paragraften säger. Skitdrygt! jagg vill kunna läsa och förstå.
Jag tycker det är en rolig kurs. Men läsa läsa å läsa så ska det fixa sig.


Imorgon ska jag börja min introduktion på stället där jag ska jobba i sommar.
Ska bli riktigt riktigt roligt.
Tror det kommer bli en toppen sommar faktiskt.
Det är så himla skönt att slippa äldrevården.
Även om det har sin charm så är jag lite less på det och vill utveckla mig med nå nytt.

Jippiii!!

Ska nog gå och sova nu faktiskt. Upp i morgon och läsa vidare i juridikböckerna. Yes yes så får det bli!!


Juridik...

Har tillbringat min kväll med att plugga juridik, va spännande det är.. Väldigt invecklat och det gäller att ha huvudet på skaft. Men det är ju betydligt mycket roligare att läsa någonting när man brinner för det och har en bra lärare.

Annars har det varit en bra dag. Jag har lite ont i magen men varför skriva om det ibloggen. Det är väl inte nå intressant. Sen var jag ut på promenad med Madde. Nu  tycker jag vi tar tag i det och går ut varje dag i regn och rusk, eller hur Madde?

Nu ska jag faktiskt fortsätta plugga lite. Imorgon är det skola igen. Ser framemot det. Det är faktiskt sommarlov snart. Då är det jobba som gäller!!

Ha en sån trevlig kväll...


Pst roligt att vissa ville tala om att de läser min blogg, de flesta visste jag om men roligt ändå.. Faktiskt roligare när man får lite respons :)....♥

KRAAM

Hoho

Vet ni det är faktiskt inte så roligt att skriva blogg.
Man lämnar ut sig helt och skriver om sig själv, visar bilder på barnen och allt där till.
Varför gör man det! Jag får inte ens en kommentar ju.
Det är tråååkigt.

Lämna gärna nåt ord ibland, det blir mycket roligare att skriva då.
Vet att ni är ganska många som läser faktikst!

Fräscha i solen...

Hmm sitter och tittar på Robinson här i min ensamhet. Kan inte sluta tänka på varför tjejerna ser så fräscha ut fast de sitter där på en öde ö. Hur kommer det sig!? Jag kan inte ens hålla mig fräsch när jag är hemma här i sverige en varm dag i solen. Jaja det är ju tv. Men det ska ju vara så hemskt år iår för deltagarna men jag tycker inte det verkar så. Kanske skulle sätta mig själv där haha! Min gravidmage (!) och genomsinliga hud. Det ni haha!!

Har iallafall  gjort den där förbaskade tentan idag. Men vad ger det mig om jag vet var just en författare sa i kapitel 10 i samhällsproblem tex. Varför ska det vara så viktigt att komma ihåg. Är det inte bättre att ställa en fråga som gör det mindre förvirrande. Ja ghar läst alla böcker men inte sjutton kommer jag ihåg alla författarna i alla böcker. Nej jag är faktiskt lite sur. Gjorde mitt bästa om det räcker eller inte återstår att se. Hade hemsk huvudvärk och mådde illa hela tentan. Det var jobbigt.

Nej nu ska jag fortsätta titta på tv. Snart kommer min andra hälft hem som jobbat dubbla turer idag. Dessutom kommer han hem med en rulle, alltså en kebebrulle utan kebeb för min del. MUMSIGT!!


Regn & Rusk

SKITVÄDER....

Det blåser, regnar, är kallt himlen är grå och allt är blött... Nu jag inte positiv inte. Mina små är borta. Dom har åkt till Avesta. Dom ska tillbringa natten där, sakna. Så här sitter man ensam en fredagskväll och pluggar. Mm det är faktiskt svårt att vara positiv då!

Men imorgon är en ny dag och nya tag! Det blir bra, det blir bra...

Längtar efter SOMMARLOV! Ska bli kul at jobba. Ser framemot det. Även om en vecka eller två i sommar hade suttit fint.

Åter igen till böckerna! Trevlig fredag...

Lite om det mesta!

Barnen har lagt sig. Blev ganska tidigt idag men dom var verkligen jättetrötta. Vi hann baka muffins innan också. Det tycker dom r så roligt. Att få hjälpa till i köket. Fast det bästa av allt är nog ändå att slicka ur skålen.

  

Baka, baka liten kaka!Bilder från förra helgen då vi var i rättvik på marknad!


   


Lyckan är total när Noah får se en traktor eller ett annat fordn. Han blir alldelens lyrisk. Dagen i rättvik var mysig med sol och snalla barn :). På hemvägen blev det max i borlänge. MUMS!!


Satt och snokade lite på internet idag. Googlade på mitt namn och hittade min gamla blogg. Det var roligt. Där skrev jag ju om när Noah var alldelens nyfödd och till och med någon dag innan han var född. Här är den http://www.nogg.se/blogg.asp?idHomepage=45528

Igår var Noah inge vidare pigg. Han har varit dålig i magen ett tag. Igår tröttnade jag. TÄnker inte gå in på det nå mer ingående men jag valde att vara hemma med honom eftersom han vägra äta och magen var lös. Ringde vc och vi fick en tid lite senare samma dag. Det visade sig att Noah har en förkylning som satt sig i magen. Men nu vet vi och idag är han betydligt mycket piggare. Har ätit mat och druckit som vanligt. Men det var ju inte det enda igår, Madde och Benji var här en sväng och under den tiden hann Noah slå i huvudet i stolen. Tinningen blev intryckt och jag var rädd. Ringde sjukvårdsupplysningen för att höra mig för lite vad man skulle tänka på. Men det verkar ha gått bra TACK Å LOV!

Nej nu ska jag faktiskt plugga. Har en del att göra!


En sjuk liten Noah som sover... Vacker!!

Första maj...

Jaha kanske dags för en blogg? Har inte haft tid veckan som var och veckan innan var fulla av ångest och oro. Tentor, redovisningar mm. Men nu är det lungt.Är faktiskt ledig fram tills på tisdag. Det ni! Lämnade in hemtentan igår fast jag var klar redan iförrgår.

Förra helgen hade ju Ida dansuppvisning. Har en bild därifrån. Sen efter var vi och åt på hongkong med min mamma pappa och Sofie. Men vet ni vad som hände efter det jo jag fick en allergisk reaktion utav NÖTTER!! Ja faktiskt även vast läkaren sa så övertygat att jag inte var allergisk för det KAN man inte bli i vuxen åleder. Fick exakt samma reaktion som sist när jag ätit samma slags nöt. Jag har ätit jordnötter mandel mm. Men just det kan jag inte äta. Ska ringa allergimot och prata med läkaren. Var väldigt läskigt. Men jag behövde ju inte åka in eftersom jag hade medicin hemma och jag hann ta dom itid. VIlket var skönt.

Igår var det valborg. Vi hade det mysigt här hemma med trevligt besök och grillning. Senare gick vi iväg för att kolla på brasa. Barnen ville det och det är ju klart dom skulle få det. Jag och Madde hade så roligt med vårat skämt. Haha!! Killarna blev paffa och lite lätt stötta :) men roligt var det!

Nu kommer lite bilder...

 
Idas dansuppvisning! Så söta när dom små hoppade och dansade omkring. Ida gjorde mamma stolt!

    

Förra helgens mysiga dag!!

     


Gårdagens firande utav sista april!!

   
Från idag när vi skulle ut på promenad!!
Ida somnade med sina hörlurar idag. Hon var nog lite tött..

Nu fick ni
MASSOR med bilder utav mig. Nu ska jag slappa i soffan :)...

God natt!!

RSS 2.0