Verkligheten

Vad är det som härnder? Det är kallt och blåser ute, man kan ju tro att hösten är på intåg. Men så illa ska det väl inte vara. Vi har ju hela augusti kvar. Har inte så mycket nytt att komma med. Jag jobbar och står i, gillar mitt jobb väldigt mycket, knns aldrig jobbigt att gå dit. Vissa saker kan kanske göra att det gör saker och ting lite tyngre men jag försöker inte se till det utan till det positiva.

Nu är Jespers semester slut, vardagen har börjat på allvari igen. Blä!! Något gnager i mig oc det känns inte bra, har varit så skönt att barnen fått vara hemma med sin pappa, dom har haft mysiga dagar och fått vara lediga. Nu i kväll var dom tvugna att gå och lägga sig redan kl 19.30 för i morgon ringer kl 06.30 jag till jobbet för att föra ett 13 timmarspass och jesper måste sova efter ett långt nattjobb.

På onsdag fyller jag år, hela 28 (!) inget att fira! Jobbar kväll på min födelsedag så får väl se hur det blir :)... Nej nu ska jag också sova. Måste orka upp i morgon! Puuh...

Gonatt mina söta vänner!!

Sommaren 2010

Det ar varit en toppensommar hitintills. Massor med sol och bad, ja iallfall för barnen jag håller mig på land jag. En hel del vändor i båten har det blivit också. Det är ba underbart att ligga i den och guppa å sola. Jag hoppas det blir fler turer innan sommaren är över, det är ju inte fullt lika varmt ute nu men det är då långt i från kallt.

Igår var jag med min lilla familj till lilltorpet och tittade på supersnaällasilverSara oc stål Henrik. Det blev en lyckad kväll trots skyfall och runt 2000 människor. Efter konserten så ville Ida träffa kändisrna. Så som trogna föräldrar så trod vi i kö närmare 1.5 timme för att Ida skulle få e signerad skiva! Desutom var Ida så lycklig efter att ha fått ögonkontakt med Sara. HON TITTADE PÅ MEJ!!!! :)

Lite bilder från gårdagen!

  

Sen har min lilla bebis fyllt TRE år också!! Älskligns Noah. Det är verkligen svårt att förstå att det faktiskt är tre år sedan jag födde honom. Tre helt underbara år...

   
Noa några dagar & Noah på sin 3 årsdag!!

Sen tänkte jag bjuda på lite andra sommarbilder!

      

Skriv en liten kommentar!! Det är roligt tycker jag.... :)
Moster till lilla Lovis!

Nu ar jag ntligen blivit moster. I måndags den 5/7 föddes finaste Lovis. En underbar liten tjej. Bilder säger mer än ord, så här kommer en.

Underbar!


RSS 2.0