En krasslig Ida

Inatt ha vi haft en hemsk natt. Ida vaknade hela tiden hon är inge pigg. Hon har jätteont när hon ska kissa vill inte säger hon och gråter. Min skrutta har antagligen uvi. Har ringt vc mn dom ringer inte upp förns 10.30 suck hoppas vi får en tid idag annars ska hon lida hela helgen. Varför blir man beroende utav vård på helgerna jämt. Får vät se vad som händer.
Typiskt. Vi som skulle till öppnaförskolan sen skulle vi till stan, bara jag och Ida för att kolla på ett par nya stövlar. Hon blev jätteledsen när jag sa att t kanske inte blir så. Hon kanske piggnar på sig.

Lite uppdatering:


Ida fick en läkartid en timme senare. Vi åkte ju dit för misstänkt uvi. Men det visade sig att urinprovet var helt rent. Men läkaren kollade Ida lite för andra saker. Hon har ju hostat ett bra tag. Det visade sig att hon har dubbel sidig öroninflammation och luftrörsinfektion. Febern var nästan 39 grader på vårdcentralen. Nu har hon fått pencillin för 10 dagar famöver. Fick första dosen nu i kväll det var INTE omtyckt.
Ida sa nåt nu när jag skrev bloggen som värmde mtt hjärta "älska dig mamma".
Nu ska barnen få välling och sova. Ida ber om det. Gullungen. Noah är det fullfart på här. Kom nyss tuggandes på ett chips hmm kanske inte så bra för en kille på 9 månader (?).

Kommentarer
Postat av: mela

åååh hoppas ni får hjälp så fort som möjligt. dom kan ju inte låta det bara vara! stackars liten! :(

2008-04-18 @ 11:08:15
Postat av: mamma

Chips kan vara gott oavsett ålder:)

2008-04-18 @ 22:48:44
Postat av: Sandra

Stackars lilla Ida! Skönt att ni fick träffa en vettig läkare som kollade igenom henne ordentligt iaf! Mick är lite bättre tack vare penicillinet (som vi får tvinga i honom!) så det är ju bra. Läste att ni hittat tapater på Rusta, tänkte tipsa om att köpa nya nummret av "Family Living", så får ni en rabbatcheck på 20% på Rusta! Vi ska använda vår till nya utemöbler :-) Kram!

2008-04-19 @ 12:45:13
URL: http://www.zandrisens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0