Bowling och Barnens Skidspel...

Idag har det varit en aktiv söndag. Fast vi började med en sovmorgon. Barnen sov till 8.30 båda två. Noah vaknade inte ens för en flaska välling i natt så sköönt!

Sen vid tolv åkte vi till bowlinghallen och spelade bowling med min familj. Ida var så duktig. Så roligt hon hade. Vi får väl åka och bowla flera gånger.

 

 

**                                                                                                    **

sen var det dags för skidtävlingen. Ida skulle åka barnens skidspel. Trodde aldrig hon skulle gå med på att åka skidor bland massa okända männskor. Ida har aldrig stått på ett par skidor förut i hela sitt 2 åriga lig ;). Men vi köpte en nummerlapp och gick in på skidstadion. Ida startade och åkte skidor som aldrig förr. Inga protester hon hade roligt. Men efter spåret såg hon både kor, katter och ugglan Bubo. Maskotdjuren dom gillade Ida. I mål fick hon en påse med medalj och lite annat skoj. När loppet på 200 meter var avklarat ville hon åka mer skidor. Det var helt klart en lyckad dag. Bra väder även om det hade fått vara någon minusgrad.

 

 

 



Efter bowling och skidor åkte vi hem tilloss och fkade med barnens momor, morfar och mostrar.
Nu sitter vi här hemma och är ganska trötta. Noah är gnäig ingenting duger om han inte får vara hos mig :/. Lite jobbigt faktiskt. Men men han har väl rn period han är mammig :). Min lille skrutt!

Skanoh lägga barnen nu!!



 

Kommentarer
Postat av: mamma

det var en mycket trevlig dag. Vi måste göra om det på något sätt

2008-02-19 @ 11:40:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0