Det är över nu!

Lite negativ IGEN då. Förlåt för det men jag känner mig lite som i en svacka just nu som varat väldigt länge. Känner att jag inte räcker till riktigt. Hade redovisning idag, tyckte alla var toppen så var det min tur, blää säger jag bara. Jag var så säker på vad jag skulle säga. Allt var så planerat jag hade pluggat hela kvällen och lite på morgonen om vad jag skulle säga. Men sen blev det inte alls bra. Blev fast i pappret och glömde vad jag skulle säga. Ååh jag måste lära mig det där. Men jag  var mest nervös för läraren som satt bredvid och lyssnade. ställde frågor och analyserade en från topp till tå. Hon är ju specialist på det ämnet, psykoanalys. Men  tjejerna jag redovisade med hade gjort ett toppenjobb.

Nu ikväll så har Zandra med ban varit hos mig. Jesper är ivag och spelar poker. Det var trevligt med lite besök. Ida och Freddan leker ju inte så ofta tyvärr. Men idag var det full rulle. Imorgon har Ida dansuppvisning. Det ska bli så roligt att få titta på henne. Ska filma så hon kan kolla på det i morgon kväll. Blir väl favoritfilmen sen kan jag tänka mig. Men nu måste jag ladda  filmkameran!

God natt!!

Kommentarer
Postat av: mamma

man tycker alltid att ens egna redovisningar är kassa, tycker att de andra är proffs. Så är det inte.

2009-04-25 @ 08:22:29
URL: http://maja-mittlillajag.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag tyckte du va duktig.

2009-04-25 @ 13:04:14
Postat av: Anonym

Jag tycker också att du var jättebra!

2009-04-25 @ 18:41:31
Postat av: Victoria

Hehe va snälla ni är :)... Men jag ska väl lära mig detta under dessa 3½ år. Man kommer inte undan ;). Bara att pinas vidare!

2009-04-25 @ 22:46:16
URL: http://viccis.blogg.se/
Postat av: Linda

jag tror att du var toppen. Du är jätte tuff som grejar detta med barn och hus!! Jag tycker du är bra...upp med hakan nu våren är här =) Kram Linda

2009-04-27 @ 10:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0