Lussebak!

Den här helgen har varit riktig seg. Speciellt lördagen! Igår var vi iallfall till folketshus på dansuppvisning. Min lilla tjej var så duktig. SÅ självständig och modig. Gick stolt upp på scenen och dansade. Som mamma blir man ju bara sååå stolt. Hon var en liten mus i askungen. Noah han somnade där i mot i sin pappas knä under föreställningen så kul tyckte han att det var :)...

 

Idag har vi varit till öppnaförskolan. Dit kom tomten och alla barnen var utklädda till tomtar lucior och allt vad det är. Så fina så! Sen följde Madde med oss hem och åkte gansa nyss hem. Vi har haft en bra dag. Lagade middag tillsammans när våra sambos kom hem från sina ställen. Vi gjorde lax i ugn med kokt potatis och gräddfilssås. Riktigt gott var det! Vi lyckades fixa god lax, det ni... Sen bakade vi lussebullar, stoooora lussebullar :). Goda och fina!

Nej nu ska jag gå och sova. Är trött och har ont i magen. Ny kursstar i morgon. Spännande men omotiverande. Har inte alls lust :(.

Natti natt!!


Kommentarer
Postat av: Tomten på öppna förskolan..

Barnen var riktigt fina på öppna förskolan. men det var väldigt varmt i tomte masken men var gör man inte för barnen. Hoppas dom hade roligt iaf.



//Emma

2009-12-08 @ 22:54:22
URL: http://skruttbilsbruden.blogg.se/
Postat av: Kristin

Gud så mysigt :) vill också ha en liten unge att mysa med.

2009-12-11 @ 10:36:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0