kalas hela helgen lång....

I helgen har vi haft kalas för släkten i går lördag. Ida fick många  fina presenter som hon sen pysslade och planerade. Hon fick kläder, skor, pyssel, pengar, godis, presentkort mm. Hon är så nöjd min tjej. Vi åt en vit prinsesstårta som jag försökt få ihop i all press. Den smakade bättre än vad den såg ut. Söta Lovis var med och spexade, hon är så söt den tjejen. Kusnerna fick ett eget bord där dom fikade. Några bilder från lördagen :)


    
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag söndag hade vi kalas för Idas kompisar, det blev jättelyckat. En massa tjejer kom med massoa av energi och bra humör. Iår fick Ida välja vänner och det blev endast tjejer. Nog för att hon hade velat bjuda sin kärlek ;). Madde hjälpte till som "lekledare", vilket jag är tacksam för eftersom det inte är min starka sida. Hon ritade en häst tillsammans med Ida som tjejerna fick sätta en svans på, sen lekte dom 2hela havet stormar, tjejerna fick gå kring stolarna den leken ville de göra om och om igen :). Lite bilder från prinsesskalaset.

    
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
När kalasandet var slut så visar det sej att Noah, hör å hämna FEBER... Djup suck. vi hoppas på det bästa och tror att ett mirakel hänt och att han är frisk i morgon. Vill verkligen inte vabba mer :(. Känns ju så dumt. Men vad skka man göra. Han kraxade rejält också. Jaja vi får väl se imorgon. Hösten är verkligen sjukdomarnas tid :(

Nästa helg är det dags igen. Då blir det fest för Jesper som fyller 30. Det blir skoj :)
Kommentarer
Postat av: maja

Det ser ut på bilderna som om Ida är riktigt nöjd med sina kalas :)

2011-10-10 @ 18:53:06
URL: http://maja-mittlillajag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0