2011 är ett skitår...

Året 2011 har inte varit mitt år. Det är mycket som gått fel och jag vill bara spola tillbaka och göra om det. Tänk om jag orkat med skolan då hade jag varit färdig socialarbetare i januari. Men pga allt som hänt så orkade jag inte. Jag försöker se till det positiva i mitt liv, jag har en fin familj omtänksamma vänner och jag har dessutom träffat en massa nya människor i år som jag gillar massor. Men ändå så överväger det negativa tyvärr. Jag ligger ofta på nätterna och funderar. Funderar på saker som är helt omöjliga att ändra på men det går inte, kan jag inte bara inse det, gaah!!!

Ihelgen bröt allt samman igen minsta lilla grej blir stor nu mer, jag behöver någonting positivt, en liten positiv sak hände i veckan men även den slutade i något negativt. Men nu lider det här året mot sitt slut och jag önskr jag kunde gå i ide fram tills 2012 började, orkar inge mer... Förlåt att jag bara gnäller, men ni som känner mej vet hur jag haft det. Jag har inte varit mej lik de senaste månaderna. Jag känner inte igen mej själv.


Nee nu ska jag se premiären av IDOL det är ju roligt iallfall :)

Kommentarer
Postat av: lin

Men vännen! <3

Ibland funderar jag på vad det är som gör att vissa av oss ska behöva genomlida så mycket! Medan andra glatt glider genom livet på en räkmacka. Fruktansvärt orättvist!!

Sen när jag har funderat ett stund el så brukar jag komma fram till att jag tror att vissa av oss ska testas in i minsta av en mening. Sen vad meningen är, kan ibland vara svårt att se, i andra fall enklare. Jag tror dock att det finns en mening med att vi plågas och kanske i både ditt och mitt fall är det för att vi ska bli de bästa bästa socialarbetarna världen skådat ;-) För vi är härdade och vi VET hur jobbigt och orättvist livet kan vara och vi kommer kunna finnas för de människorna på bästa sätt. Genom att inte vara fördomsfulla, eller säga att allt löser sej bara han/hon har ett jobb, el genom aktivering! osv osv.

DU kommer bli en underbar socialarbetare när du och din kropp orkar med att slutföra studierna! Vill du och orkar du göra dem till våren- ja då vet du att jag finns här och att vi kan stötta varandra!!

Kram till dej vännen!

2011-09-04 @ 22:05:24
Postat av: fia

Men blogga mer då!!!! Jag kommer GLO ut dig annars

2011-09-24 @ 21:21:16
URL: http://mormorsunge.blogspot.com
Postat av: Victoria

haha tycker du jag bloggaar dåligt :)

2011-09-26 @ 11:00:03
URL: http://viccis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0